Passiv indtægt ved et tilfælde – Interview med Tim Petersson

Passiv indtægt ved et tilfælde - Interview med Tim Petersson

Vil du vide hvordan en lokomotivfører ved et tilfælde fandt en ide der nu giver en passiv indtægt på 150.000 kroner hver år?

Og det vilde er, at der er et kæmpe uudnyttet potentiale, så hvem ved hvor mange penge han henter ind næste år! Men det stopper ikke her, for Tim Petersson deler gladeligt ud af sin viden og sin erfaringer, så du kan gøre ham kunsten efter. Og hvem ved… måske er det dig der tager familien med til Bahamas næste år.

Det vil du høre om i interviewet med Tim:

For en del år siden ville Tim’s hustru gerne starte en webshop der skulle sælge dametøj. Det blev til butikken DressMe.dk og på trods af at Tim ikke havde kodet PHP i 10 år, så gav han sig alligevel i kast med at kode sin egen webshop.

Senere skiftede shoppen over til open source platformen PrestaShop som Tim kodede videre til. En masse ting skulle læres og Tim brugte meget tid i forskellige fora som omhandlede PrestaShop. Sidenhen har han startet sin egen side om tips til netop denne shop-platform, nemlig PrestaTips.dk.

I forbindelse med nogle mangler som Tim syntes der var i systemet, så udviklede han nogle forskellige ekstra ting som i dag er blevet produkter der kan sælges.

Men det er skam ikke det hele. Tim er også en dygtig affiliate der kan sælge hvad som helst. For nylig gav han et interview omkring dette emne, så vil du læse mere om det, så kan du finde det her.

Vil du lære mere om hvad Tim render og laver, så vil jeg varmt anbefale at følge ham på hans Google+ profil.

Kommentarer

 1. Lars skriver

  Super godt podcast!

  Det kunne også være spændende at høre om Tims affiliate sider i et andet interview / podcast.

  Mvh Lars

 2. Mikael skriver

  Hej Tobias,

  Nej det gør det ikke for det er ikke et TIG podcast. Det er mit eget lille soloprojekt.

  Mvh
  Mikael

 3. Tim skriver

  @Morten, det er det eneste rigtige 😉

  @kristian Jeg har sendt dig en mail og spurgt til nogen detaljer, jeg kan ikke love dig det bliver mit projekt, men jeg vil gerne hører lidt nærmere.

 4. skriver

  Tak for et spændende podcast.
  Bruger WordPress, men har fået nogle spændende indput som jeg vil tænke igennem hvordan jeg bedst etablere min næste eShop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.