Content Marketing får din forretning til at eksplodere

Content Marketing får din forretning til at eksplodere

Han er relativt ny på scenen, men med den kvalitet der konstant leveres og de gode resultater han skaber, så varer det ikke længe inden vi ser en ny stjerne skinne på Content Marketing arenaen. I dette interview har jeg inviteret Mikkel Plæhn indenfor i studiet og vi taler om hvordan han ved hjælp af content marketing har fået sin virksomhed Bioburn der sælger eksklusive biopejse til at vækste og skille sig positivt ud fra konkurrenterne.

Mikkel er en fantastisk flink fyr og derfor deler han også gerne gratis ud af sine erfaringer og lærdom omkring content marketings effekt. Hvad der virker og hvad der ikke virker. Udover dette interview, så sker det også på hans personlige blog hvor du også kan finde content marketing cases.

Slutteligt så har han slået pjalterne sammen med en af de andre super dygtige content marketing (infografik) eksperter på området, nemlig Anders Saugstrup, og har udgivet et podcast med navnet Content Marketing Liga.

Så når du er færdig med at lytte til dette interview og vil have mere af Mikkel, så er der rigeligt at tage hul på.

Det vil du høre om i interviewet med Mikkel:

Vi starter naturligvis med at fortælle lidt omkring Mikkels baggrund og hvordan han fik øjnene op for content marketing i første omgang. Vi bevæger os over i hvordan denne nye lærdom så blev omsat til praksis i Bioburn forretningen og hvordan det har påvirket forretningen i en positiv retning.

Vi taler lidt om tal og resultaterne af den indsats der er lagt i at producere indhold i høj kvalitet og at hjælpe kunderne ved at besvare deres spørgsmål.

Og så slutter vi naturligvis af med en masse god råd og ideer til hvordan du som lytter kan komme i gang med at benytte content marketing i din egen forretning.

Her finder du Mikkel på de sociale medier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.