Sådan bliver du super-blogger og kan leve af din passion

MandelsmørI det 6. podcast interview har jeg gjort noget af et scoop. Jeg har fået lov til at interviewe ingen andre end super blogger Ann-Christine Hellerup Brandt fra Valdemarsro.dk.

Hvis du ikke ved hvem Ann-Christine er, så har du ikke fulgt ordentligt med 🙂 Med mere end 200.000 unikke besøgende om måneden (det er altså mere end BoBedre.dk, Gastro.dk og BilZonen.dk – kilde), så har hun skabt sig en fantastisk succeshistorie.

Bloggen startede ud som et hyggeprojekt og en måde at kommunikere med sin søster og mor.

I dag er det blevet en forretning som ikke kun giver en indkomst man kan leve af, men som også åbner en masse døre til personer, ting og oplevelser som mange ellers ikke har adgang til.

Hvis du har gået med tanken om at blive en blogger og måske engang kunne leve af det, så skal du lytte med her.

Du kan lytte til hele episoden her:


Det vil du høre om i interviewet med Ann-Christine:

Vi starter fra starten, så du kan høre, at man ikke behøver at kunne programmere eller vide en masse omkring online marketing for at komme i gang. Det er noget der kan læres undervejs hvis man brænder for det man laver.

Det falder også naturligt at høre om hvorfor Valdemarsro overhovedet blev startet op, hvor navnet kommer fra og hvordan det hele gik i de første måneder af projektet. Som du vil høre så er Ann-Christine en person der handler, så der kom meget hurtigt skub i tingene.

Undervejs taler vi om både succes’er og udfordringer undervej og dertil kommer der flere råd til spirende bloggere som gerne vil i gang med deres egen blog eller som trænger til et skub for at komme videre med den de allerede har gang i.

Slutteligt, så taler vi også omkring BlogKursus.dk som er din mulighed for at få førstehåndsundervisning af Ann-Christine og lære alle hemmelighederne om hvordan du selv får en lignende succes med din blog.

Her finder du Ann-Christine på de nettet:

Kommentarer

 1. skriver

  Det var sjovt at høre om Valdemarsros historie, tak for det. Og ikke mindt at høre hvor navnet kommer fra, det har jeg tænkt mange gange 🙂

  Et hurtigt spørgsmål – har du nogle gode tips til hvad man skal gøre når man er kommet lidt igang med at skrive og har fundet sin rytme. Tænker a la tips til hvordan man tager en blog fra en “hyggeblog” til det næste niveau hvor det bliver et lidt mere seriøst projekt?

  @Mikael så synes jeg podcastet fortjener at du laver en afslutning da man ellers ender med en lidt flad fornemmelse 🙂 Bare lige 30 sekunder med dig der siger noget (eller alternativt en overgearet engelsk stemme der siger “thank you for listening” – det har også virket tidligere) 😉

 2. Mikael skriver

  Tusind tak for input Philip. Det er meget værdsat og jeg kan sagtens følge dig. Det vil jeg få gjort noget ved!

 3. skriver

  Hej Philip,
  Mange tak for din hilsen og spørgsmål 🙂
  Hvordan man tager sin blog videre til næste niveau, kommer rigtig meget an på hvilket seriøst projekt man har i tankerne og hvad man vil med den. Hvis man som jeg gerne vil gøre bloggen til en levevej via fx bannerannoncer, så er det bare at komme i gang med at teste og arbejde fx adsense og affiliatebannere, og når bloggen på et tidspunkt har et antal sidevisninger, som gør det rentabelt så arbejde med CPM annoncer også
  Der er også nogle, der vælger at arbejde med mere kommercielt indhold i selve indlæggene, eller starter en sidebeskæftigelse op som en forlængelse af bloggen (fx en webshop)

  Uanset hvad man vælger at arbejde videre med, så vil jeg anbefale, at man hele tiden har det primære fokus på, at skabe et godt indhold for sig selv og for de der læser med.
  Kh Ann-Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.