Flyt til udlandet og få endnu større succes som ung iværksætter

Flyt udenlands og få endnu større succes som iværksætterI denne episode af Antphilosophy Podcast har jeg den store fornøjelse at interviewe en af mine venner gennem en del år og en person der har inspireret mig meget med sine evner som affiliate.

Siden vi mødtes første gang er affiliate kommet i baggrunden og mange andre og endnu mere spændende ting er dukket op.

andreas lolkNavnet er Andreas Lolk og han er en af drivkrafterne bag White Shark Media som er eksperter indenfor Adwords og hjælper mange mindre og mellemstore virksomheder med at hente en god ROI på deres PPC kampagner.

Emnet i denne episode skal handle om at flytte ud fra lille Danmark og opleve hvad den store verden kan byde på. Jeg var med da Andreas pludselig meldte ud af han ville forlade Danmark for at flytte til Malta og senere er turen gået til Nicaragua mv.

Hvis du går med tankerne eller drømmen om også at komme ud og se hvad verden ellers kan byde på, så er det her du skal lytte med.

Og deltager du på Marketing Camp 2014, så er der en helt speciel grund til at lytte godt efter.

Du kan lytte til hele episoden her:

Det vil du høre om i interviewet med Andreas:

Vi starter naturligvis med en lille introduktion af hvem Andreas er og hvorfor han pludselig flyttede fra sin lejlighed og ville til Malta inspireret af en snak en sen aften. Noget der kom som en stor overraskelse for alle os der kendte Andreas.

Når man tager så store skridt, så løber der mange tanker gennem hovedet. Andreas forklarer hvad han tænkte og hvordan han hurtig gik fra tanken til at tage action og flytte ud.

nicaraguaSenere gik turen fra Malta til Nicaragua og en helt anden kultur og et andet sprog. Begge dele noget som er en væsentlig større udfordring end at tage til et land i EU hvor befolkningen kan tale engelsk og hvor tingene foregår på lidt mere vestlig vis.

Andreas deler flittigt ud af alle sine erfaringer og hvad han har lært i processen. Så er det noget du tænker over, så vil Andreas helt sikkert kunne byde ind med en masse god viden.

Og så taler vi også omkring Marketing Camp 2014 hvor Andreas kommer og underviser i Adwords. Noget du helt sikkert ikke må gå glip af og du har en unik mulighed for at møde Andreas på lidt mere privat hånd.

Her finder du Andreas på de nettet:

Google+
PPCprofit.dk
White Shark Media

Kommentarer

 1. skriver

  Super fedt interview. Hørte det på vej hjem fra Berlin i går med min mand, og vi blev begge voldsomt inspireret. Dejligt, at det er så konkret. Tak 🙂 Glæder mig til MarketingCamp 🙂

  Kh,
  Maj

  • Mikael skriver

   Skønt at høre at I kunne bruge det Maj. Andreas er en super spændende person med masser af viden og erfaring han kan dele ud af.

 2. skriver

  Hej Michael,

  Tillykke med den nye podcast (som jeg først blev opmærksom på i dag – dejligt med noget nyt at lytte til i bilen)

  Glæder mig til at følge podcasten 🙂

  Venlig hilsen Tue Lindblad

  • Mikael skriver

   Hej Tue,

   Det er heller ikke så længe siden at det nye podcast kom på iTunes, så du er undskyldt 🙂

   Længe har det gemt sig på SoundCloud, men det har bare ikke samme rækkevidde som iTunes, så nu er det begge steder.

   Håber du vil følge med længe og får lyst til at lægge et review på iTunes på et tidspunkt.

   Mvh
   Mikael

 3. Mads skriver

  Hej Andreas og Mikael

  Suuuuuper spændende, inspirerende og ikke mindst motiverende historie. Jeg er helt oppe at ringe lige nu :D.

  Jeg har et hurtigt spørgsmål vedr. SKAT: Hvis jeg nu f.eks. rejser et par måneder rundt fra land til land i Europa og tjener penge online, skal jeg så bare tænke det som en turisttur, hvor jeg fortsat betaler dansk SKAT som normalt, eller skal jeg sætte mig ind i skattereglerne osv., i de enkelte lande? F.eks. hvis jeg er 1 måned i hvert land.

  Håber, spørgsmålet gav mening – og tak for et godt Podcast! 🙂

  Mads

  • Mikael skriver

   Hej Mads,

   Det lyder meget til at du bare vil være turist og blive ved at betale dansk skat.
   Dejligt at du kunne lide podcastet.

   /Mikael

  • skriver

   Jeg er glad for, at du kunne lide det!

   Men jo, du er stadig hjemmeboende.

   SKAT kigger på hvor du har dit “hjem” når de definerer hvor du skal betale skat. Kan du ikke definitivt vise, at du ikke er fastboende i Danmark, så kan du risikere at skulle betale dansk skat selvom du ikke “bor” her.

 4. skriver

  Enormt spændende podcast, Michael! Jeg fik endelig tid til at høre det i sin fulde længde, og det inspirerede mig super meget! Det er vildt spændende at høre Andreas’ historie!

  Selv har jeg rejst rundt uden fast base sammen med min kæreste i snart et år. Og selvom jeg gør tingene meget anderledes end Andreas og har håb om kun at skulle arbejde for mig selv resten af mit liv, så kan man jo aldrig vide, hvilke seje muligheder dukker op i fremtiden.

  Er ked af, at vi kun nåede til Guatemala, Mexico og Belize denne gang – ser frem til at besøge Nicaragua i fremtiden! 🙂

  • skriver

   Det lyder kanon, Celia!

   Ikke alle egner sig til at arbejde for andre end sig selv eller måske et par mennesker. Når en organisation når 50-60 mand begynder dit arbejde i højere grad at minde om en HR medarbejder indtil du får fuldstændig styr på alle roller i virksomheden. Når det sker er jeg sikker på vores arbejdsdage minder mere om hinanden end du tror 🙂

 5. Michael Jensen skriver

  Vedr. Skat

  Så skal du på folkeregisteret, sørge for at fjerne din nuværende Danske adresse, samt melde dig som udflyttet og, har du en adresse i udlandet, så opgiv den, som din bopæl.

  Ligeledes bør du tilmelde dig den Danske ambasade i det pågældende land, mest for at få info.

  Jeg selv har været registreret i Thailand siden 2005. og har tilsyneladende en restskat på 305 kr. der nu er blevet til 1700 kr. dem må de fratrække fra pensionen om 15 år, hvis der stadigt er noget der hedder pension, til den tid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.