Saas forretning – Sådan sælger Bo Møller Software As A Service

Sådan sælger du Software As A ServiceHar du brug for et skud energi og motivation, eller er du bare nysgerrig efter at høre hvordan man kan bygge sig en god Saas forretning op, så er Bo Møller fra HTML24 og Terapeutbooking.dk manden at lytte til.

Jeg lærte Bo at kende kort tid efter han stiftede HTML24 og har fulgt med fra sidelinjen lige siden og set hvordan han på fornem vis har bygget en super god forretning op.

Bo MøllerSammen med sin kompagnon Emil Højbjerg har han nu startet et nyt firma som har sat TerapeutBooking i søen. Selvom siden endnu ikke er særlig gammel (mere om det i podcastet), så har den allerede stor succes og høster mange roser rundt omkring i terapeut miljøet.

Det spændende (og det som jeg glædede mig til at tale med Bo om) er dog hvordan hele konceptet omkring Saas fungerer og hvorfor det kan være sådan en super god metode til at skabe en stor, profitabel og værdiskabende online forretning.

Jeg vil ikke tage mere af din tid med tekst, men i stedet opfordre dig til at lytte til podcastet. Det er virkelig guldkorn af højeste kaliber:

Det vil du høre om i interviewet med Bo:

Bo har næse for gode forretninger og et drive der får tingene til at ske. Efter at have arbejdet sammen med sin gode ven og kollega Emil Højbjerg i HTML24, ville tingene at de startede et nyt selskab sammen for at lancere Emil’s ide om at hjælpe landets terapeuter med et godt system til at holde styr på bookinger og en masse andre ting som er nødvendige i en terapeutforretning.

Inspirationen er blandt andet hentet fra HairTools og DinnerBooking som begge har vist sig at fungere rigtig godt. Bo fortæller også, at skulle han anbefale nogen at kaste sig over nogle nye og givtige ideer, så ville han anbefale de lidt mere usexede nicher. Konkurrencen er lavere men indtægtspotentialet behøver på ingen måde at være det.

Hør også hvordan Bo og Emil pt. kun gør brug af Facebook Ads og har stor succes med det. Hvis ikke du er inspireret efter at have lytte til dette, så ved jeg ikke hvad der skal til..

Bo Møller er pt. også den eneste person jeg endnu har talt med, som stiler efter at tjene milliarder. Jeg er sikker på at han nok skal komme tæt på.

Links nævnt i podcastet

Her finder du Bo på de nettet:

Kommentarer

 1. skriver

  Ah det var godt nok et super fedt podcast. Håber, at I laver en opfølgning om et års tid.
  Kan måske lige knytte en kommentar til det med at software as a service skal køre i skyen. Det er slet ikke nødvendigt. Jeg har benyttet dyrt software, der afvikles lokalt og alle data ligger lokalt, men hvor man skal validere, at man har betalt sin licens. Så det kan godt give mening (her handlede det om store datamængder, der skulle behandles yderst fortroligt og ikke kunne lægges op på andres server). Men som regel er det da rigtigt, det ligger på en server / i skyen.

  Men virkeligt spændende at høre historien om terapeutbooking.

  • Mikael skriver

   Er glad for at du syntes om det Morten. Blev også selv meget inspireret og Bo er en fantastisk forretningsmand. Håber også at han kan overtales til en opfølgning om et års tid.

 2. skriver

  Tak for et fedt podcast.
  Jeg sidder selv og skriver på et stykke Saas software, som gerne inden for et halvårs tid skulle nå ud på markedet. Jeg har kun kunne finde en konkurrent. hvis system ikke er nær så fedt som det jeg har i støbe formen.

  Dette podcast kom med nogle fede indgangs vinkler, specielt det med om man skal udvikle det helt inden det sælges, eller man skulle “lyve” (kan ikke huske bo’s udtryk, hvilket ellers var godt) og sige man er et virkende stykke software.

  Michael

  • Mikael skriver

   Hej Michael,

   Det lyder spændende. Jeg kan heller ikke huske Bo’s præcise ord, men tror ud har ret i, at det nok vil være en bedre ide at have et stykke software der virker, end at lyve omkring det og håbe det går.

 3. skriver

  Jeg tilslutter mig koret, der vildt gerne vil have en opfølgning om et år. Tak for et rigtigt godt podcast, jeg netop har delt på Google Plus.

  • Mikael skriver

   Håber at det har kunne inspirere dig Halfdan. Selvom du allerede har gang i et spændende koncept, så ved man aldrig om det måske kunne kombineres med noget Saas på et tidspunkt.

 4. skriver

  Super podcast! … for jeg synes slet ikke er der nok snak om SaaS i Danmark. Måske Danmark bare er for lille … jeg ved det ikke.

  Grooves blog og Hacker News er gode steder at holde øje med. Men jeg også kan varmt anbefale Lincoln Murphy fra http://sixteenventures.com/ Han skriver super skarpt om optimering af SaaS virksomheder.

 5. skriver

  Tak for kommentarer folkens! Jeg er glad for at nogen ku’ bruge Mikaels og min snak til noget fornuftigt. Jeg er i øvrigt altid åben for evt. investeringer og spændende forslag på bm@html24.dk 🙂

  // Bo Møller, HTML24 og Mango Apps

 6. skriver

  Fedt podcast! Håber også på en opfølgning om et års tid 🙂

  Du nævner det med digitalisering af landbruget – der er faktisk startups indenfor den usexede branche, bl.a.: http://www.letfarm.dk/ – jeg faldt over dem i min research for et års tid siden på mulige brancher at lave Saas software til.

 7. Jens Farvig Thomsen skriver

  Super podcast!

  Er enig i andre i at SaaS ofte er overset i DK, men det kunne sagtens hænge sammen med manglende skalerbarhed – især i nichebrancher.

  Håber også på en opfølgning om et års tid 🙂

  • Mikael skriver

   Hej Jens,

   Skalérbarhed kan sagtens være en af grundene. Tror dog alligevel ikke at det er den primære grund.
   Der er stadig millioner at hente, så med mindre man går efter milliarderne, så bør Danmark fint kunne fungere.

   Det varer nok ikke så længe inden jeg tager en ny snak med Bo og ser hvordan forretningen skrider fremad 🙂

   Mvh
   Mikael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.