Succes med salg af digitale produkter

Salg af digitale produkterTue Lindblad er dagens spændende gæst i studiet, og i dette podcast kan du høre, hvordan han har fået succes med salg af digitale produkter på hjemmesiden styrketraeningsprogram.dk.

Tue LindbladDenne succes gør, at Tue i dag tjener over 20.000 kroner om måneden på at sælge et enkelt digitalt produkt. Ikke nok med at Tue gør det rigtig godt, så er det bestemt også værd at bemærke, at han har et fuldtidsjob og en familie med kæreste og barn.

Tue er derfor et godt eksempel på, at man kan komme langt via prioritering af sin tid, så har du ambitioner om at blive bedre til at tjene penge på internettet, så tag og lyt til dette spændende podcast.

Du kan også finde Tue på onlinebijobber.dk, hvor han, med inspiration fra Pat Flynn, deler ud af sin viden og hjælper dig med at tjene penge på internettet. Tue fortæller derfor åbent om sine gode råd til at tjene penge online, ligesom han også oplyser sin månedlige indtjening via sine indtjeningsrapporter.


Det vil du høre om i interviewet med Tue:

I starten af podcastet kan du høre om, hvordan Tue i 2007 startede med at forsøge at tjene penge på internettet ved at sælge fitnesskort. Dette blev dog aldrig den store succes, og årsagen til dette kan du høre mere om i podcastet. Få ligeledes at vide, hvorfor du ikke behøver at lave et unikt digitalt produkt, og hvorfor det ofte, som nybegynder, ikke er tiden værd at lære at kode.

Få desuden gode råd fra Tue omkring, hvorfor du bør lytte til dine kunder eller besøgende, da deres spørgsmål og søgen ofte kan lede til gyldne forretningsmuligheder. Derudover fortæller Tue også, at man langt fra behøves være den bedste i branchen for at få succes med at tjene penge. Så længe du ved mere end størstedelen, så er der en mulighed for at tjene penge.

Endvidere bliver du oplyst omkring, hvorfor Tue har valgt at styrketraeningsprogram.dk er amerikansk anlagt i sin fremtoning i forhold til design og teksterne på siden. Tue har også forsøgt sig med et mere afdæmpet design, men i podcastet fortælles det, hvorfor han er gået væk fra dette igen.

Få også information om, hvorfor det kan være en god idé at lave flere forskellige produkter til din målgruppe, i Tues tilfælde to særskilte produkter til henholdsvis kvinder og mænd.

Du kan også høre om, hvorfor du ikke altid skal lytte til familie og venner, når du forsøger at kaste dig ud i et nyt projekt. Ligeledes kan du få tre gode råd til at sælge digitale produkter på internettet; hvordan du finder en god idé ved at iagttage dine venner og omgivelser, hvorfor du bør kigge på Amazon, og hvorfor det er helt afgørende, at du løser et konkret og essentielt problem.

Ellers kan du blive oplyst om, hvorfor Tue mener, at jo mindre din målgruppe er, jo højere en pris kan du tillade dig at tage for dit digitale produkt. Find desuden ud af, hvorfor du bør have en autoresponder kampagne tilkoblet dit nyhedsbrev, da dette kan være en god metode til flere salg.

Slutteligt kan du finde ud af, hvorfor Tue startede Onlinebijobber, og hvorfor han er så fascineret af Pat Flynn. Hør desuden Tues forklaring på, hvorfor han har valgt at være åben omkring sine produkter og indtjening, og hvorfor han ikke er bange for, at folk kopierer hans produkter eller synes, at han er en blærerøv. Hør derudover også om Tues fremtidsplaner for Onlinebijobber.

Links nævnt i podcastet

Her finder du Tue på nettet:

Kommentarer

 1. Jesper Petersen skriver

  Super godt indlæg og jeg synes det var mega godt lavet :), Jeg kan kunne ROS indslaget her fra 🙂

 2. skriver

  Super interessant podcast, som inspirerer mig helt enormt til at færdiggøre mit digitale produkt, som jeg lige nu arbejder på – netop om et emne, som folk igen og igen spørger om på min side.

  Det er altid fedt med en ordentlig portion inspiration, når man har en off-dag, så det skal I begge have tak for. 🙂

  Rock on!

  Ps., får helt lyst til at blive medlem af marketers.dk nu… Uh!

  • Jesper Petersen skriver

   #Celia Jeg synes helt klart at du skal være medlem af marketers, jeg gik fra 42 bruger til næsten have 140 bruger på min hjemmeside efter Anders og Mikael læret mig nogle ting som jeg kunne bruge 100% så vil helt klart anfefale dig det!

 3. Peter Thomsen skriver

  Tak for (endnu) en super podcast. Tue er inspirerende at høre på, og hans første video rigtig god. Glæder mig til de næste.
  Har hverken ide eller tid lige nu, men nyder at lytte til jer.

  • skriver

   Hej Anders,

   Jep, det kan sagtens lade sig gøre i Danmark.

   Der findes helt sikkert en masse bøger (og muligvis også et par ebøger) om elektronik i DK, men det betyder ikke at der ikke er plads til din ebog.

   Men det kræver at du finder en lille niche (indenfor elektronikbranchen) og løser et konkret problem, som din målgruppe går og kæmper med.

   Her er tre eksempler med udgangspunkt i din hjemmeside (der sælger Appleudstyr etc.)

   1) 99 “hemmelige” hacks/tips til dine Iphone
   2) iPhone for begyndere – den manglende brugsanvisning
   3) Sådan laver du hele dit hjem om til en stor smart computer (kun med Apple produkter!)

   Beklager den manglede kreativitet – men jeg håber du forstår pointen. Jeg tror mange af dine kunder vil nappe sådan en ebog med, hvis den kostede mellem 99 kr. – 299 kr.

   Mere inspiration? Se mere end 11.000 e-bogtitler omhandlende “iphone” på Amazon (http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=iphone&rh=n%3A283155%2Ck%3Aiphone)

   Venlig hilsen Tue

 4. skriver

  Super fedt og inspirerende podcast, som jeg lyttede til i bilen på vej til arbejde i morges.

  Jeg har et spørgsmål til Tue, som muligvis er besvaret i podcastet. I så fald beklager jeg. Jeg var nødt til at fokusere lidt på trafikken også 🙂

  Tue: Så vidt jeg kunne forstå, så har du et fuldtidsjob ved siden af din bibeskæftigelse med affiliate og digitale projekter. Er du ikke ved at have så meget succes med din bibeskæftigelse at du kan/bør bruge al din arbejdstid på dette? Hvilke tanker har du gjort dig om dette?

  • skriver

   Hej Henrik,

   Godt spørgsmål.

   Du har nok ret i, at det en mulighed og jeg tror som sagtens jeg ville kunne få det til at løbe rundt.

   Men jeg er i den heldige situation er jeg nyder min status som ‘online bijobber’, idet jeg 1) er glad for mit fuldtidsarbejde og 2) synes det er rart med kollegaer.

   Det kan sagtens være det ændre sig på et tidspunkt 🙂

   Tak for spørgsmålet – Tue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.