De 7 største Adwordsfejl webshopejere begår… og hvordan du undgår dem

De 7 største Adwordsfejl webshopejere begår

Du har en webshop og du ved at du skal benytte Adwords til at generere ekstra omsætning. Du er måske allerede godt i gang, men synes ikke helt det virker efter hensigten.

Så er det nu du skal spidse ører. Jeg har inviteret Jacob Kildebogaard fra Webjuice.dk i studiet for at tale om de problemer han oplever med mange webshopejeres brug af Google Adwords.

Google finder hele tiden på nye ændringer og derfor er det også let at komme til at lave Adwordsfejl hvis det ikke er noget man arbejder med fuld tid. Jacob er en af Danmarks førende eksperter indenfor Adwords og hjælper et utal af kunder med at skabe gode afkast ved at annoncere med Adwords.

Udfordringen er, at hvis du gør det forkert, så koster det på bundlinjen.

Tryk på PLAY herunder og hør hvordan du undgår at lave de mest udbredte Adwordsfejl.

Rettelse: Jeg skal beklage overfor den skarpe lytter som husker at Jacob allerede har deltaget i et tidligere podcast. Tilbage i december 2012 havde Søren Riisager og jeg besøg af Jacob hos The Industrious Geeks. Du kan lytte til episoden her.

Det vil du høre om i podcastet med Jacob

Heldigvis er jeg Adwords-novice og derfor får jeg Jacob til at bringe Adwords helt ned på et niveau hvor alle kan være med.

Gennem mange år har Jacob arbejdet med webshops (kunder) og har hjulpet dem ved at oprette, korrigere og optimere deres Adwords annoncer. Denne viden ligger til grund for de tips du får i dette podcast.

Selvom Adwords godt kan kræve, at man sidder med toolet foran sig, så gør Jacob det rigtig godt i forhold til at forklare hvor de største og vigtigste problemstillinger er gemt.

Vi kommer omkring flere forskellige koncepter som fx opsætning af grupper, søgeordstyper og flere andre fagudtryk. Nedenfor finder du derfor en liste over links hvor du kan læse mere om de forskellige ting.

Slutteligt vil jeg også slå et slag for Jacobs nye Adwords for Webshops bog. Den har fået fantastiske anmeldelser fra mange sider og jeg kender flere personer der har læst den op til flere gange. Der er guld at hente i den.

Du kan også downloade en gratis light version så du kan danne dig et indtryk af kvaliten.

Links nævnt i podcastet

Kommentarer

  1. Simon skriver

    Relevant og brugbart podcast. Det er et lyt værd, hvis man så småt er gået igang med adwords. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.