April måned for Brian Case 2008

Endnu en måned gik forbi, og Webshop Hvordan fik lov til at passe lidt sig selv. Det afspejlede sig nok også lidt i salgstallene. Det eneste markedsføring jeg får gjort er at kommentere lidt indlæg på amino.dk, og så forsøger jeg at køre nogle long tail søgeord på Google Adwords, for at få mest muligt for mindst mulig betaling.

Webshop Hvordan light en succes

Den korte gratis light version af bogen er en succes, da det konstant vælter ind med besøgende. 52 personer har downloaded bogen i april måned. Jeg har forsøgt at lave et månedligt nyhedsbrev, som jeg kan sende ud, hvor jeg skriver en kort besked om hvad der er sket med ebogen, en anmeldelse og så et kort uddrag af de sidste to artikler fra bloggen.

Besøgsstatistik

Der skal jo lige lidt statistik til

 • 1.172 unikke besøgende
 • 232 besøg fra Amino.dk
 • Mest brugte søgeord – “webshop”. (Dette undrer mig lidt, da jeg ikke ligger på de første 6 sider af Google. (gad ikke at kigge længere).)
 • Mærkeligste søgeord – “3 til højre ejendomsmægler”
 • 38 partnere igennem PartnerAds der forsøger at sælge min bog

Salgstal

Salgstallene for april måned ser ikke helt optimalt ud, men under omstændighederne er jeg tilfreds.

 • 12 igennem PBS betalingsmodul (dankort)
 • 2 over bankoverførsel
 • 2 igennem E-junkie (mastercard)
 • 0 igennem ebog.dk

I alt 16 ebøger i april måned. Budgettet var egentlig 10 stk, og jeg var 10 stk bagud, så i princippet er jeg 4 bøger bagud budgettet. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke havde tid i april måned til at gøre ret meget ved markedsføringen af den. Jeg havde for travlt med Aminotastic som jeg stod for at arrangere, og mit lønslave arbejde krævede lige lidt ekstra opmærksomhed. Og så har jeg nok haft lidt svært ved at holde fokus.

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Jeg så pludselig at der ingen kommentarer var kommet til dig indlæg Brian og det kunne jeg ikke forstå. Men du havde åbenbart klikket det væk så man ikke kunne kommentere 🙂

  Det er klaret nu.

  Jeg synes faktisk at det er flot at præstere 14 salg på en måned når du ikke har gjort noget særligt for det. Du har stadig en relativ ny side og har kun markedsført den i begrænset tid.

  Så alt i alt et pænt resultat hvis du spørger mig.

 2. skriver

  Nå for den da… det var derfor… jeg kunne heller ikke forstå der ingen kommentarer kom, selvom det var en kedelig måned 🙂

  Tak for hjælpen !
  Nu kommer Maj måneds status snart, og den er lidt sjovere end April måned !!

 3. Mikael skriver

  Spændende… men det havde jeg næsten gættet for min måned er ikke helt så god. Der er jo en sammenhæng 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.