Case 2008 – Brian – Status for marts måned

Tid til en ny status på case 2008 projektet for bogen Webshop Hvordan. Kunne jeg matche den fantastiske februar måned?

Jeg satte som den opmærksomme læser sikkert har bemærket, prisen på Webshop Hvordan op til 299 kroner da jeg udgav version 4.0 d. 1. marts. Det gjorde jeg fordi efterspørgslen har været stor på bogen, og udbuddet for en bog der viser hvordan du opretter en webshop faktisk er ret lille. Det kombineret med at jeg har tilføjet cirka 30 siders ekstra god materiale, deriblandt et meget manglende punkt, det at få en indløsningsaftale med PBS, så man kan få dankortbetaling.

Partnerads en kæmpesucces

Jeg valgte i starten af marts at benytte mig af Partnerads, og det har der været en meget stor interesse for. Jeg har hele 26 partnere som forsøger at sælge min ebog. Deriblandt nogle meget spøjse hjemmesider, men det er sikkert de personer som forsøger at sælge hvad som helst. Det er jeg sådan set åbent overfor, da jeg jo bare er interesseret i at sælge bogen, om det så bliver gjort fra en side om høns, eller på en side om kageopskrifter.

Det har ikke givet det helt store salg endnu, men det skal nu nok komme, når partnerne ligeså stille finder ud af, at en anmeldelse af bogen og et link videre til sitet er den bedste måde at gøre det på.

Tilmeld dig partnerads og hjælp med at sælge Webshop Hvordan (aff link)

Webshop Hvordan light en stor succes

Jeg er nu oppe på omkring 180 tilmeldte læsere af light versionen og der tilmelder sig gennemsnitligt 2 personer om dagen. Det kunne jeg måske godt gøre mere ud af at reklamere for når jeg tænker over det. Det står i min signatur på Amino og så lidt fremtrædent på forsiden af bloggen og websitet. Kunne godt reklamere på iværksætterbloggen eller andre steder. Alt i alt er jeg begyndt at reklamere mindre og mindre for bogen rundt omkring egentlig.

Statistik for marts måned

· 1036 besøgende

· 280 fra Amino

· 225 fra Google (189 forskellige søgeord, mest brugt “webshop”)

· Comon artiklen er åbenbart for længst forsvundet ud af systemet, da der kun er kommet 11 besøgende fra den kant.

· 166 været på “bestil” siden

Adwords statistik

Jeg læste et indlæg fra entreprenuers-journey.com, om at de lange salgssider faktisk virker, selvom mange synes de er grimme og irriterende. Om det er siden det er galt med, eller om det er for amerikansk ved jeg ikke, men jeg forsøgte at sætte en op. Se den her ““ Start Netshop.

Dertil kørte jeg så alle mine adwords annoncer ind på dette sted, for at kunne holde 100 % øje med konverteringen.

34 klik og intet har konverteret til et salg, hvilket bevidner om, at min salgsside ikke rigtig fungerer. Jeg giver den lige en måned til, og så må jeg se om det ikke kan lykkes. Jeg er meget lydhør overfor ideer til at gøre salgssiden toptunet og lækker. Jeg har bare forsøgt at kopiere konceptet fra diverse grimme amerikanske salgssider, som egentlig skulle virke.

Hvor meget har jeg så solgt

Ebog.dk salg = 1 stk

E-junkie salg = 3 stk

Dankortbetaling salg = 15 stk

Bankoverførsel = 1 stk

I alt 20 stk

Jeg havde målsat 30 bøger på i marts måned, så man må sige at det ikke er helt optimal. Jeg hvilede nok lidt for meget på laurbærene efter en forrygende februar måned og kunne se at salget stadig gik i starten af måneden. Det har selvfølgelig også lidt at sige, at jeg har sat prisen op, selvom jeg kan se salget jo stadig er der. Lad os lige prøve at sætte et regnestykke op omkring det:

20 stk á 199 kroner = 3.980 kroner
(men målet var 30 stk, som muligvis kunne have været en realitet ved 199 kroner, så den regner vi også lige)
30 stk á 199 kroner = 5.970 kroner

20 stk á 299 kroner = 5.980 kroner

Det viser, at hvis målet var nået med den samme pris, havde jeg faktisk ikke tjent mere, men faktisk en 10’er mindre. Der er dog en masse overvejelser i det, om det er den rigtige indgangsvinkel eller ej. Jeg tog et valg, baseret på tidligere nævnte ting, og den står jeg stadig fast ved. Og det så jo ikke ud til at være en dum beslutning 😉

Nu ser jeg bare frem til en god april måned, hvor planen jo er at sælge 10 bøger, men jeg er jo 10 bagud, så der skal hentes ind og sælges i alt 20 bøger. Men mon ikke det godt kan lykkedes med en stak gode partnere.

Kommentarer

 1. skriver

  Fine resultater, Brian!

  Dejligt at se at prissætningen kan ændre billedet sådan.

  Den salgsside du har lavet er ikke som den skal være – den er blandt andet aalt for bred i centimeter og der mangler også en masse andet for at få den til at se prof nok ud (samtidig med det der specielle kitchede look som sådan en skal have).
  Prøv at se et par stykker her som guruer står bag:
  http://www.askdatabase.com – følg vejen igennem
  http://www.nevercoldcall.com/

  Prøv at se hvad Alex og Frank laver og hvordan de løbende følger det op med mails osv.

  Hvis du virkeligt vil kaste dig ud det, så se denne video med Alex: http://video.google.com/videoplay?docid=6776450227914541861&q=x10+seminar+alex&total=5&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
  Det er tiden værd.

 2. Mikael skriver

  Rigtig godt gået Brian. Jeg er dog lidt nysgerrig efter hvorfor du kun ville sælge 10 bøger i april? Burde du ikke kunne holde et minimum på 20 bøger?

 3. skriver

  Hej Michael. Tak for sidst. Det var smadderhyggeligt og meget inspirerende. Håber vi kan gentage det en dag…

  Hej Brian. Tillykke med din succes med din ebog.

  Din såkaldt laaange salgside er slet ikke lang nok, og som Anders ovenover har skrevet, alt for bred. Den skal formateres mere lækkert og være lettere at læse (hvilket den f.eks. ikke er hvis den er for bred).

  Jeg har selv med succes mere end doblet min omsætning på min coachuddannelse, ved at lave en RIGTIG LAAANG side. Jeg købte et e-markedsføringskursus hos Corey Rudl tror jeg han hed. Det virker!

  Se siden på http://www.peteandersen.dk/kurser/nlp-practitioner-coachinguddannelse

  Min side er bygget op over 14 specifikke trin, der starter med at fange læserens interesse med en appelerende overskrift (spar et halvt eller helt år og op til 50.000 kroner…), og derefter i detaljer fortæller hvorfor de skal vælge netop min uddannelse og hvad det vil give af muligheder og fordele for den enkelte.

  Endvidere skal siden indgyde læseren tillid til at jeg kan levere varen og derved løse den problematik der blev introduceret i overskriften. Det gør jeg med en beskrivelse af min baggrund og masser af testamonials.

  Tilsidst beskriver jeg i detaljer hvad kunden skal gøre for at købe varen (bed om ordren), og hvad der derefter sker. Dette gør at kunden kan se alle trinene i processen hvilket skaber tryghed og overfører ejerskab af produktet (kunden kan se sig selv eje produktet).

  Det tog 3-4 dage at skrive den side, og jeg har siden brugt timer på at finjustere sproget her og der. Til gengæld sælger den 50-60 uddannelsespladser á 15.995,- om året…

 4. skriver

  Takker for rosen, folkens.
  Ja, jeg bør nok lige bruge lidt ekstra timer på den salgsside. Det blev nok smækket lidt for hurtigt sammen.
  Tror jeg lige vil prøve at bruge weekenden på at give den en skalle. Og skal nok lige have noget tekstbrydning på 😉

  Mht salgstallet Mikael, så var det nok i starten en slags vestjydsk mådehold.. men jeg skriver jo også til slut, at der skal sælges 20 bøger. Og jeg tror da også det skal opjusteres, for salget går jo egentlig helt okay. Men jeg satte 200 som mål, og det skulle spredes ud på en eller anden facon 😉

 5. Mikael skriver

  Vestjydsk mådehold? Jamen så siger vi det. Jeg er sikker på at du sagtens kan få solgt både 20 og 30 hvis du sætter dig for at nå det.

  Men uanset så er det super flot at det går så godt.

  @Pete, selv tak. Ja det var rigtig hyggeligt og det skal vi helt sikkert gentage. Jeg var også lige forbi dit 1-page salesletter. Det ser sq godt ud. Det kan jeg godt forstå sælger!

 6. skriver

  Hva’ fa’en, du har et affiliate program?

  Hvorfor pokker har du ikke nævnt det noget før, nu kunne det være man rent faktisk skulle gøre noget aktivt for at markedsføre din bog 😛

  Mht. dine Adwords ændringer, så husk at folk tager tid om at konvertere! Dvs. du kan sjældent konkludere noget som helst på baggrund af kun en uges data, især når der er tale om så små antal konverteringer som du har.

  Mht. din landing page test, hvorfor så ikke splitte din Adwords kampagne op i en A/B-test? Så får du lidt mere ligeligt sammenligt den gamle og den nye.

  Pga. dit lave antal konverteringer tror jeg desuden at du måske skal kigge lidt på bounce rate også. Når man ikke har så vanvittig megen trafik, så kan bounce rate på landing pages være 10x mere nøjagtig at kigge på end conversion rate.

 7. Mikael skriver

  Brian, har du overvejet at gøre den endnu nemmere og mere attraktivt for dine besøgende at give dig deres email adresse ifbm. download af light-udgaven?

  Jeg er sikker på at det vil give en væsentlig forbedring hvis brugeren direkte kan indtaste navn og email uden at skulle klikke videre til en ekstra side. Yderligere så synes jeg at der mangler en hurtigt og effektiv grund til hvorfor folk skal tilmelde sig. Husk WIIFM reglen. 😉

 8. skriver

  Det kan godt være, at det bare er mig, men en af de der gigantiske salgssider får mig til at rende skrigende bort.
  De smager alt for meget af tv-shop og “make money fast”-fiduser, og virker generelt useriøse.

 9. skriver

  @Søren – Tjekkede lige min bounce-rate, og den ser kritisk ud 😉 – ca. 80% hopper væk uden at gøre noget. Men det er selvfølgelig set i lyset af, at de ikke kan ret meget andet end købe bogen og så klikke hen til anmeldelser af bogen.
  (troede du vidste jeg havde aff-program på den, det stod der også i sidste måned 😉 )

  @Mikael – det kunne faktisk godt være man bare skulle smide den i sidebar også. Det er bare nemmere at referere direkte til en underside, end en sidebar.. men den kan selvfølgelig være begge steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.