Case 2008 – To mand frem for en e(nke)bog

Tiden forsvandt, og alligevel blev det til en smule. Havde håbet på mere tid, men jeg blev overrendt af to ting:

 1. Kæresten blev gravid og vi overtager hus d. 1. august
 2. Fik en WordPress opgave, som tog 20 timer (hvilket er meget når man trods alt laver det på fritids-freelance basis)

Så jeg nåede kun at sætte min aftale med Hr. Thorborg i stand og så ellers lade bogens hjemmeside køre for sig selv. Husk, at du stadig kan købe Webshop Hvordan og derefter få hele 375 kroners rabat på E-Pusher, et perfekt match af bøger til at kickstarte din webshop.

Besøgstallet på websitet

Skal lige have lidt statistik fyret af

 • 1.029 unikke besøgende
  Søgemaskiner = 626
  Henvisningsteder = 350
 • Amino.dk er stadig den største henviser, derefter min egen iværksætter blog.
 • Det mest benyttede søgeord er “Thorkild Kristensen”, som nok er på grund af min meget uddybende artikel om ejendomsmægleren af samme navn.

Salgstallet for juni måned

Selve målet var sat til 10 stk, hvilket jeg egentlig havde forudset, da sommeren er på vej og hvem gider at sidde indenfor og lave en webshop når man kan nyde det gode vejr.

Men igen, jeg nåede mit salgsmål

 • 10 stk igennem dankort
 • 1 stk ved bankoverførsel

Men det er jo ikke prangende. Og jeg er egentlig løbet lidt tør for ideer til markedsføringsområder, så jeg kunne godt lige bruge et tip eller fif fra jer kreative hoveder her på Ant-bloggen.

Hvilken markedsføring bør jeg bruge tid på i juli måned ?

Jeg kan selv lige komme med to bud på noget:

 1. Poste flere kroner i Adwords
 2. Lave flere indlæg på webshop hvordan bloggen

Kommentarer

 1. skriver

  Nu er jeg ikke den store tekstforfatter, men jeg tror ikke det er en god ide at du på http://webshop-hvordan.dk/ starter med at sælge rabatten på epusher – frem for at sælge din egen bog.

  Det tilbud skal efter min mening først komme til tvivlerne efter den store “Køb NU” knap (som jeg også syns´mangler lidt 🙂

  bare lidt 2 cent fra mig…

 2. skriver

  du har jo nok ret i det med e-pusher. Det er nok mig som lige har tænkt, at folk da har set websitet før, og nu når de kommer igen er der et ekstra tilbud.
  Køb nu knappen er et bevidst valg, da jeg ikke vil “oversælge” bogen med for mange køb nu knapper… Men det kan da godt være jeg lige skal splitteste lidt på det og forsøge mig med en amerikansk stil…

  men tak for mulighederne 😉

 3. Mikael skriver

  Jeg synes nu at det er ganske flot at der er solgt endnu 11 bøger. Selvfølgelig vil der stadig kunne sælges flere, men spørgsmålet er om du skal til at tænke i baner af:

  1. Oversættelse til engelsk
  2. Tilbud om tillægsprodukter til dem der har købt

  En tredje mulighed er at begynde at teste din konverteringsrate. Med 1029 besøg og 11 salg, så ligger din rate på lige over 1%.

  Jeg er sikker på at du med en målrettet indsats vil kunne hæve den til både 2% og 3%.

 4. Michael skriver

  Jeg ville nok sørge for, at du får en eller anden kyndig til at læse korrektur og stramme dine tekster op – både på ‘Webshop Hvordan’-sitet og i de nyhedsbreve, der et par gange er sendt ud.
  Personligt ville jeg aldrig købe noget, når teksten er fyldt med fejl. Det signalerer sjusk. Hvordan er ebogen så? Samme kvalitet?
  Nu har jeg selvfølgelig slettet den sidste mail, jeg modtog angående WebShop – men den omhandlede de rabatter man fik, hvis man købte din bog.
  Det indtryk jeg stod tilbage med, efter at have læse nyhedsbrevet var 2 ting.
  1) Køb min bog og så får du mulighed for at få rabat på noget, der er godt. Det lyder ikke godt. Er din bog ikke den bedste, fedeste og sejeste bog, der nogensinde er blevet skrevet? Vis det! :o)
  2) Sprogbruget og grammatiske fejl. Det skal bare ikke eksistere. Hvem køber en bog, hvis reklamen for bogen, har stavefejl og dårligt sprogbrug? Passiver eksisterer ikke i nyhedsbreve.

  Korte af det lange. Med hensyn til din markedsføring er jeg helt sikker på, at du ville kunne få nogle flere salg, hvis teksterne rundt omkring også var bedre.

  Jeg er ikke i tvivl om, at det er en god bog. Men vis det da for “#¤… :o)

  PS…. Tillykke med at du skal ha’ barn. :o)

 5. skriver

  Hej Brian. Tillykke med at du har nået dit beskedne mål for juni. Jeg synes det er på tide at du (1) Sætter større mål og (2) Sluger den store kamel og begynder at SÆLGE den. Hvad mener jeg med det?

  1. Hvis dit mål f.eks. er at sælge 50 bøger på en måned, så vil du være mere sulten og mere tilbøjelig til at udforske alt det, du godt ved virker (den amerikanske model f.eks.). Større mål vil være med til at øge motivationen og modet.

  2. Bogen har så mange gode informationer i sig at den skal ud til alle de hundredevis af nye iværksættere der hver måned starter en webshop. Derfor skal du skrive et rigtigt salgsbrev med alle de tricks og kneb du kender. Du skal da vise dem at du ved hvad du taler om. Hov, måske kan vi bytte noget arbejde på den, hvis du vil…

  3. Du har sgu da et supergodt tilbud. I virkeligheden behøver du ikke engang at sælge din egen bog, men kan nøjes med at sælge Martin’s og derefter kalde din egen bog en ekstra bonus (jeg ved godt det ikke ville være tilfredsstillende).

  Min egen hjemmeside (www.peteandersen.dk) har langt færre besøgende end din, men den sælger coachuddannelser og foredrag for over en million bucks om året… Kig en gang hvordan mine salgsbreve er skruet sammen. Det er ren struktureret information (i hypnostisk rækkefølge). Og jeg gør det fordi jeg ved, jeg kan levere varen – og det kan du også Brian…

  Mange hilsner
  Pete 🙂

 6. skriver

  Så gav man websitet en overhaling efter utallige opfordringer fra jer 😉
  Rigtig mange tak for jeres gode input… Og tager gerne mere kritik på mine skuldre, hvis det skulle forekomme 😉

 7. skriver

  Hej Brian

  Tillykke med den kommende familieforøgelse! Så kan det være, at du snart selv har en knægt der render rundt og piller brædderne af nabolagets plankeværker 😉

 8. Riisager skriver

  Så er vi igang 🙂 tillykke med den lille (det fik jeg ikke sagt før)

  Jeg har det stadig lidt underligt med den Epusher – der er en kæmpe prisforeskel på de to bøger og det kunne godt se ud som at du forsøger at læne dig lidt op af den (hvilket alle læser her på bloggen jo godt ved ikke er tilfælde, Nej der er Epusher der læner sig op af dig) men det ved nye webshoppere ikke.

  en Bonus der kommer til at koste kunden det 4 dobbelte – er det en bonus?

  Jeg ville bruge din deal med Martin lidt anderledes – deltag alle steder hvor der bliver skrevet om epusher og fortæl om tilbudet – alle andre steder sælger du kun din egen bog.

 9. skriver

  Det er ikke en dum ide at bruge E-pusher de steder den bliver omtalt, men igen, det er vel heller ikke helt fair overfor Martin… Det tærer jo lidt på hans fortjeneste, men igen, han er vel bare interesseret i at sælge bøger.

  Vil lige prøve med “synlig” bonus en uges tid, for der har været interesse for hvordan man benyttede sig af tilbuddet, når folk havde købt bogen (selvom det står beskrevet ret tydeligt i den mail de modtager)…

 10. Mikael skriver

  Brian, jeg kan se at du har fjernet henvisninger til dine testimonial’s URL’er. Det tror jeg er en dårlig ide. Jo mere “virkelige” du kan gøre dem, desto bedre.

  Jeg ved at jeg altid kontrollerer URL’s på testimonials i et salesletter. Hvis siden jeg kommer frem til enten ikke eksisterer eller ligner l**t, så læser jeg ikke videre. Er det derimod et fedt site så kan den del alene sælge produktet.

  Så tænk over det. Et billede på testimonials virker også super godt. Og mon ikke du kunne lokke et billede ud af dine? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.