Bag om Antphilosophy

Om mig

Mikael Rieck Kousgaard

Internet Markedsføring

Som Internettet bliver mere og mere udbredt, så får flere og flere virksomheder øjnene op for at der findes billigere og mere effektive måder at markedsføre sig på via dette medie. Heldigvis kan du med nogle basale redskaber og en lille smule viden komme rigtig langt.

******************************

Hvem er jeg?

Mit navn er Mikael Rieck Kousgaard og jeg er personen bag denne blog som jeg har valgt at kalde AntPhilosophy. Jeg bor i Danmark (Råsted – Lidt uden for Holstebro) i et fantastisk naturskønt område. Med skov, bakker, vand, et rigt dyreliv og langt til naboerne, så har jeg fundet min egen lille oase.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke også elsker at rejse og besøge hvide strande, krystalblåt vand og bjergrige egne, men jeg har det godt med min base i Danmark. Sådan har det ikke altid været, men efter at have testet bl.a. Malaysia af, så er jeg glad for hvor jeg er.

Hvorfor ”Ant Philosophy”?

Bloggens navn kommer sig af en bestemt type filosofi og en måde at tænke på som jeg hørte første gang fra en verdenskendt motivations- og forretningscoach med navnet Jim Rohn. De bøger og CD’er Jim har udgivet har været en stor inspiration for mig i opbygningen af min virksomhed og i min personlige udvikling (både privat og forretningsmæssigt).

Hvis du ikke har hørt om Jim Rohn før, så vil jeg varmt anbefale at du besøger hans website. Du kan blandt andet tilmelde dig et gratis nyhedsbrev med en masse uvurderlig information.

Myrefilosofien (Ant Philosophy) fortæller at en myre aldrig giver op. Den bliver ved at forsøge uanset hvad der kommer i vejen for den. Hvis du blokerer dens vej, så vil den prøve at gå over, under, forbi og igennem denne forhindring og den bliver ved indtil det lykkes den. En myre bliver ved at forsøge indtil den enten får succes eller dør i forsøget.

Hvis du vælger at benytte denne filosofi i alle de ting du giver dig i kast med, så vil du erfare at du kommer til at nå næsten ethvert tænkeligt mål du sætter dig for. Selv når tingene går dig imod, det hele ser sort ud og du har lyst til at give op, så skal du finde den indre glød og den indre drivkraft og viljestyrke der får dig til at kæmpe videre mod de mål du har sat dig.

Min online erfaring

Jeg har været involveret i online industrien siden 2001. I starten kendte jeg dog ikke til hverken søgemaskineoptimering, markedsføring på Internettet eller noget om hvordan man bygger en virksomhed online.

Min start var, at jeg spillede online casino med Black Jack og Roulette som mine favoritspil. Selvom jeg morede mig herligt, så tog det for meget af min tid og jeg endte derfor med at droppe det helt efter 2 år.

Siden dengang har jeg arbejdet med mange forskellige koncepter online. Det inkluderer blandt andet ting som:

 • Drift af webshop
 • Hjemmesider der tjener penge via Google Adsense
 • Hjemmesider der tjener penge via Affiliate Marketing
 • Blogging og nyhedsbreve
 • Podcasting – The Industrious Geeks og Antphilosophy Podcast
 • Drift af betalingsforum – Marketers.dk
 • Rebranding af Esmarch -> Esmark – Esmark.dk
 • Implementering af nyt CMS til hjemmesider på flere sprog
 • Udrulning af nye e-mailmarketingsystem inkl. integrering til CRM system

Alle disse udfordringer har gennem årene gjort mig ganske habil indenfor områder som:

 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Analyse af søgeord
 • Opbygning af hjemmesider (primært via WordPress)
 • Outsourcing til både Danmark og Filippinerne
 • Analyse af konkurrenter
 • Coaching af begyndere og øvede Online Marketers
 • …og et hav af andre ting

Jeg har gennem årene bygget mig en betydelig ”passiv indkomst” som jeg nyder godt af i dag. Lad mig dog slå fast, at det på ingen måde er kommet af sig selv.

Hvad jeg kan lære dig

Jeg har begået mange fejl, men har også lært en masse af de fejl og derfor er jeg nu i stand til at lære dig hvordan du skal gøre tingene og ikke mindst hvordan du ikke skal gøre dem. Der er ingen grund til at du begår de fejl jeg allerede har begået.

Nogen af de personer jeg har lært fra kender du måske allerede. Det er folk som Derek Gehl, Dan Kennedy, Yaro Starak, Rich Schrefren, Brad Callen og mange flere. Jeg har brugt hundredvis af timer på at læse, teste og afprøve en masse forskellige teknikker. Nogle af dem virkede og nogen gjorde ikke 🙂

Selvom livet er en konstant læringsproces så er jeg nu i stand til at gøre de ting der skal til for at bygge en succesfuld online forretning og jeg vil på denne blog lære dig hvordan du kan gøre det samme.

Jeg håber at du vil få god gavn af mine råd og jeg til gerne tilskynde dig, at skrive kommentarer til alle mine indlæg så vi kan få en god dialog i gang. Jeg vil hellere end gerne svar på dine spørgsmål og når alt kommer til alt, så er alt forretning (også online) et spørgsmål om at bygge netværk og relationer til mennesker. Så lad os gøre det samtidig med at vi lærer nye ting.

Kontakt mig

Dit Navn (påkrævet)

Din E-mail (påkrævet)

Emne

Din Besked

Omtale af Antphilosophy – Nomineringer og presseomtale

Nedenfor finde du et udpluk af de steder Antphilosophy er omtalt på nettet i forbindelse med afstemninger, presseomtale og andre offentliggørelser.

SEMaward.dk – Årlig konkurrence

I Danmark bliver der hvert år afholdt en under navnet SEMaward.dk. En masse brugere sender forslag ind omkring hvilke artikler, podcasts, videoer osv. der skal udvælges til de at blive nominerede. Herefter sørger en kompetent jury for at vælge de få inden for hver gruppe, som efterfølgende går videre til en offentlig afstemning. Herefter er det læsernes valg hvilke indlæg der løber af med sejren.

SEMaward 2014 – Vinder af Podcast kategorien

Podcast 2014 - SEMawardI året 2014 blev Antphilosophy podcast nomineret for sit tredje podcast (altså episode 003). Det er en ubeskrivelig dejlig følelse, at vinde SEMawards Podcast kategori 3. år i træk.

I episode 3 interviewede jeg Halfdan Timm, som med et kun 5 måneder gammelt website, har formået at hente 350 leads ind hver eneste måned. En meget imponerende præstation. Du kan høre hele episoden her.

SEMaward 2013 – Vinder af Podcast kategorien

Podcast 2013 - SEMawardI året 2013 blev Antphilosophy podcast nomineret for sit alle første podcast (altså episode 001). Det er en stor ære både at blive nomineret og vinde kategorien når man starter noget nyt.

Episoden var et interview med Tim Petersson og handler om hvordan han har bygget sig en flot passiv indtægt op ved at finde et problem og løse det. At løsningen så kunne sælges efterfølgende var næsten en overraskelse og ikke planlagt. Du kan høre episoden her.

SEMaward 2012 – Vinder af Podcast kategorien

Vinder 2012 - Bedste PodcastI året 2012 blev The Industrious Geeks podcast (Søren Riisager og Mikael Rieck) nominerede til ikke mindre end 4 af de 6 bedste podcast for året.

Podcastet der blev nummer 1 var også fra The Industrious Geeks og var et interview med en anden podcaster, nemlig Ib Potter. Emnet for podcastet var netop hvordan Ib var kommet i gang med selv at podcastet og hvilke anbefalinger han havde til andre der legede med tanken om at komme i gang, men som endnu ikke havde turde tage springet.

SEMaward 2011 – Vinder af Affiliate kategorien

Vinder 2011 - Bedste Affiliate2011 var året hvor den første gratis ebog om passiv indkomst ramte Danmark. Tusindvis af mennesker har downloadet ebogen og dette var med til at gøre den til årets vinder i affiliate kategorien 2011.

Bogen er en praktisk guide til hvordan almindelige mennesker kan skabe sig en ekstra indtægt hjemmefra ved at arbejde på nettet. Bogen lover ikke guld og grønne skove, men forklarer skridt for skridt hvordan man kan få det til at ske. Det kræver arbejde, men med den rigtige opskrift går det meget lettere.

Wizzi Top 10 badges

Wizzi.dk er en internettjeneste der hver måned kårer månedens 10 bedste artikler, podcasts eller andre former for informationsformidling. Ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev vil du hver måned få listen med de udvalgte 10. Læserne der abonnerer på Wizzi er med til at nominere indlæggene fra måned til måned.

Wizzi Top 10 Februar 2014

Wizzi.dk Top 10 Februar 2014Februar 2014 havde endnu et indlæg på Wizzi Top 10 listen. Som nummer 5 kom Antphilosophy podcast #6 med Ann-Christine Hellerup Brandt fra Valdemarsro.dk.

I podcastet fortæller Ann-Christine hvordan hun startede sin blog uden intentioner om at tjene penge på den til i dag hvor hun kan leve af bloggen og henter flere hundredetusind unikke besøgende hver eneste måned. Du kan høre hele historien her.

Wizzi Top 10 Januar 2014

Wizzi.dk Top 10 Januar 2014Januar 2014 havde hele to indlæg på Wizzi Top 10 listen. Som nummer 3 og nummer 10 kom Antphilosophy podcast #3 og #4 med på listen.

Podcast #3 er med Halfdan Timm der fortæller hvordan han med JUF.dk får indsamlet en masse leads via massiv Content Marketing. Via gode artikler der går efter medium og long tail søgeord, hentes der over 350 leads ind hver eneste måned. Du kan lytte til podcastet her.

Podcast #4 bliver i Content Marketing’s tegn, da Mikkel Plæhn er i studiet og fortæller om hvordan han med en lignende teknik har fået sin biopejs forretning til at vokse. Mikkel kommer omkring sine strategier, så hvis CM er noget for dig, så er det dette podcast du skal lytte til.

Wizzi Top 10 December 2013

Wizzi.dk Top 10 December 2013I december 2013 blev podcastet Passiv indtægt ved et tilfælde kåret som nummer 6 på listen.

Som du kan se ovenfor er podcastet også vinderen af SEMaward 2013 i kategorien podcasts.

Tim Petersson fortæller om hvordan han skulle hjælpe sin kone med en webshop og i den forbindelse blev han nødt til at udvikle nogle smarte ting til det pågældende shop software. De udvidelser han har fået programmeret har senere kunnet sælges og indbringer nu stort set passivt over 150.000 kroner om året.

Ikke dårlige ved siden af et fuldtidsjob i DSB.

Wizzi Top 10 Oktober 2013

Wizzi.dk Top 10 Oktober 2013I oktober 2013 blev artiklen Case: 3 værktøjer der gav mig 20 nye søgeord kåret som nummer 3 på listen.

Artiklen er en praktisk guide skrevet af Halfdan Timm og forklarer hvordan han via Google Analytics fandt nogle gode søgeord som der kunne skrives artikler om.

Det gav 11 nye leads til forretningen på kun 3 uger og beviser derved at der kan være guld at finde i sine Analytics data. Vil du se hvordan du selv kan finde nogle gode søgeord, så kan du læse hele artiklen her.

Wizzi Top 10 September 2013

Wizzi.dk Top 10 September 2013I september 2013 var der hele to indlæg der kom med på Wizzi’s liste. Det var podcastet med The Industrious Geeks som interviewede Caper Blom, den unge iværksætter.

Podcastet fortalte Caspers historie og kom med en masse gode råd om hvordan andre kan få succes som iværksættere. Uanset om de er unge eller gamle.

Det andet indlæg var også et podcast med The Industrious Geeks og her var emnet opbygning af et brand og trust. Søren Riisager og Mikael Rieck forklarer om hvilke ting der er vigtige når man skal bygge sit brand og specielt hvis man ønsker at bevare sine placeringer i søgemaskinerne når Google ruller sine forskellige algoritmer ud.

Betingelser

betingelser