De bedste $15 du har brugt i lang tid

Hvis du er en fast læser af min blog, så har du nok lagt mærke til, at jeg normalt ikke anbefaler dig at købe noget. Det er ikke fordi jeg mener, at det er forkert at købe diverse internet marketing produkter for der er absolut nogle gode ebooks og software produkter derude, men mere fordi jeg ikke vil anbefale noget som jeg ikke selv er meget begejstret for (og mellem os så er det ikke meget af det jeg har brugt penge på som jeg er specielt begejstret for) :)

Men her til aften blev jeg overtalt til at købe et produkt der hedder Conduit Method. Du har måske hørt om det før da det vist snart har et år eller to på bagen, men det var først nu at jeg er blevet opmærksom på det.

Personen bag Conduit Method er en gut der hedder Chris Rempel og heller ikke her var der en klokke der ringede (måske du har hørt om ham).

Hans ide er så enkel at jeg troede at det var løgn, men da jeg testede hvad han foreslog så viste der sig at være et ufatteligt stort marked som du kan tjene penge på og konkurrence er stort set IKKE eksisterende.

Som du måske ved, har jeg snart været vidt omkring og jeg er normalt ikke bange for at give mig i kast med lidt konkurrence, men med dette produkt/denne metode vil du i bogstavelig forstand kunne placere dig på forsiden med noget så enkelte som en artikel på et article directory (AD).

Jeg testede for sjov et par forskellige meget populære produkter der bliver solgt derude og mange af dem havde almindelige AD artikler liggende på de første pladser i Google.

Du skal virkelig tage dig samme for ikke at banke dem væk fra førstepladsen på en uge :D

Men Conduit Method koster som sagt $14.95 og udover det faktum at du, selv som en begynder, bør kunne tjene pengene hjem på en uge, så følger der en masse ekstra materiale med.

Bonus produkterne er endnu mere værd

For det første får du rapporten (hvilket egentlig er den du betaler for), men udover det så får du adgang til 2 videoer som tydeligt viser hvor lidt konkurrence der er på markedet. Personligt havde jeg gerne betalt $50 for de to videoer, men nu følger de altså med gratis.

Derudover får du næsten en times mp3 interview mellem Chris og Mark (fra PLRpro) og også her er der rigtig mange guldkorn at hente. Jeg er selv en stor tilhænger af at have så meget som muligt på mp3 for så kan jeg høre det når jeg er på farten.

Når du bevæger dig over til salgsiden for Conduit Method, så vil du se et normalt 1-page sales letter og som så mange andre i samme genre, så er det lidt “hypet”. Dog ikke så meget som andre jeg har set.

Du er selvfølgelig velkommen til at læse hvad der står, men jeg skal blankt erkende, at jeg stoler så meget på ham der fortalte mig at jeg skulle købe det, at jeg bare scrollede ned til bunden og trykkede “køb”. En af grundende er naturligvis at vi taler sølle $14.95. Det er jo ikke meget mere end en Cocio+Pølse Menu på Statoil :D

Hvis du vælger at købe Conduit Method, så vil jeg MEGET gerne høre din oplevelse i kommentarerne herunder. Jeg er sikker på at du ikke bliver skuffet!!

Kommentarer

 1. Martin Hegelund skriver

  Jeg købte det blindt – kun ud fra din anbefaling (og naturligvis gennem dit link). Du må have én eller anden autoritet :)

  Jeg har nu skimmet det igennem og det ser ganske lovende ud. Jeg gør mig ikke ret meget i affiliate marketing mere, men dette giver mig sgu helt lyst til at begynde igen.

  Metoden er bestemt ikke ny, men på sigt kan den, hvis man kender til den, være meget mere end de 15 $ værd. :)

 2. skriver

  Hej Mikael.
  Er det fordi det er en speciel måde at skrive artikler på eller bare det at skrive en artikel om det enkelte emne?

  Nu kiggede jeg lige lidt ned i salgsbrevet hvor han sså skriver “…it’s not “dummy marketing” like using articles, Squidoo or other sites…”

 3. Mikael skriver

  @Martin, har du også set videoerne? Jeg har det på præcis samme måde. Affiliate marketing har heller ikke være noget jeg har gjort mig i, men dette her bliver jeg simpelthen nødt til at prøve. Det kan næsten ikke være nemmere og når man kigger på den manglende konkurrence (det ved jeg ikke om du har prøvet endnu), så ser det næsten FOR enkelt ud ;)

 4. Mikael skriver

  @Thomas, nej det er som Martin skriver en meget enkelt måde at sælge produkter på (som affiliate). Og netop derfor mener jeg også at du kan tjene det hele ind på en uge for du skal kun sælge et enkelt produkt (selvfølgelig afhængigt af hvad fortjenesten er) og så er det hele hjemme og måske endda lidt profit. Det ville være svært at gøre så hurtigt med Adsense ;)

 5. skriver

  Ok. Det kunne være jeg skulle teste det og se på hvad det kan give.
  Og tiden er vel ikke det store man skal bruge på det.
  Jeg har selv tidligere været meget betænkelig med at købe sådanne programmer på nettet, men må indrømme at jeg det seneste år har fået brugt lidt mange penge på diverse produkter.

  Det startede med at jeg lå syg et par uger sidste år, og fandt nogle videoer fra Jeff Walker som var ved at lancere hans PLF version 2, og det fangede mig rigtig meget den måde han gjorde det på.
  Han snakkede så noget om Frank Kern og Stompernet, så jeg søgte på dem på nettet og så en masse af deres gratis matriale som jeg også syntes var utrolig spænende.
  Jeg implementerede nogle af deres ting som siden da næsten har fordoblet vores trafik og dermed også omsætning, så det er let at tænke, “ok, jeg har indtil videre tjent så meget på deres gratis matriale. Så jeg kan sagtens bruge lidt af det ekstra vi har tjent på nogle af deres produkter”, så jeg har det seneste halve år fået brugt 2500$ på 3 forskellige produkter hvor de 500 var inden igår.

  Jeg ved ikke om jeg skal føle mig som en idiot, men jeg skal virkelig have taget mig sammen til at få brugt matrialet…

 6. Mikael skriver

  Thomas, hvis du ikke har tiden så synes jeg ikke du skal købe produktet. Vi har alle købt (og gør det indimellem stadig) ting som vi ikke har fået brugt og jeg tror blot det er en del af læringsfasen. Jeg startede ud med at tilmelde mig et IM coaching forløb for $8000 for nogle år siden og fordi jeg ikke holdt ved, så fik jeg ikke engang tjen $100 hjem… men jeg lærte da noget.

  Det er vigtigt at huske på at det at fejle er en god ting HVIS man lærer af det og forsøger igen. Vi er gennem skolen opdraget til at det er forkert at lave fejl og det gør at vi er mange der har så svært ved at komme ud af vores lille kasse og blive vores egen herre. Der skal masser af fejl til at skabe en success og skulle man så spilde nogle tusinde dollars på vej til millionerne så går det nok :)

 7. Mikael skriver

  Uanset om du bruger mit link eller ej (som du selv siger så er det trods alt kun $15) ;) så er jeg sikker på at du vil blive meget begejstret. Jeg har længe været meget modvillig mht. aff. marketing på samme måde som dig, men hvis det virkelig er så let som han beskriver, så kan aff. marketing blive sjovt.

  Jeg har allerede købt mig et domæne og er ved at gøre klar til at starte op. Glæder mig helt :D

 8. skriver

  Det lyder jo temmelig spændende Mikael. Jeg har endnu ikke selv kastet mig ud i Affiliate Marketing, men har længe gået med tanken i nogle uger efterhånden, for det er sku spændende.

  Jeg tror jeg vil tjekke hans site ud, og så nok også købe produktet, når det nu kun er 15$ man skal af med.

  Og jeg skal nok bruge et link herfra bloggen til at købe igennem, så (går jeg ud fra) du får lidt penge derfra :D

 9. Max skriver

  Jeg har også støttet dig med et køb. Fin lille ebook og nogle okay videoer. Jeg synes ikke at der er så meget genialt i det. Nu vil jeg ikke afsløre noget der kan afholde dig fra at sælge flere eksemplarer, men det hele kan jo egentlig koges ned til en sætning… men det afsnit er vel også $15 værd. Det handler om at fange folk der er i købe-humør.

  Jeg synes at han i videoerne pynter lidt for meget på det. Søgeord der i Adwords Keyword Tool har “lille søgning” siger han har “medium søgning” og nogle af de SERPS han viser har måske meget få resultater men dem der ligger i toppen ser nu rimelig gode ud.

  Nu kom jeg til at lyde så kritisk, det må du undskyld. Jeg har også set min del af den slags videoer/tekster. Jeg har set dem bedre, men til prisen er det helt klart en fin idé.

 10. Mikael skriver

  Hej Max, jeg synes kun det er fint at du kommer med din vinkel på det og det er helt ok at være kritisk. ;)

  Om der er noget “genialt” i det kan man naturligvis diskutere, men det kan man jo så også med ALT andet der bliver solgt. Hvis man ved det meste i forvejen eller allerede gør brug af det, så virker det jo ikke genialt.

  Hvis man derimod ikke kender til det eller ikke har tænkt over det, så bliver det jo hurtigt genialt.

  Mht. de produkter han viser i videoerne, så har jeg ikke testet på dem så skal ikke kunne udtale mig om konkurrencen. Det eneste jeg ved er, at jeg selv fandt 5 tilfældige kendte produkter og der var konkurrencen altså til at overse (= ikke eksisterende). Måske var jeg heldig, men så var jeg det i hvert fald en del gange i træk :)

 11. Max skriver

  Det lyder godt at du har fundet produkter, der ser lovende ud. Det sælger idéen mere overfor mig end en amerikansk video ;)

 12. Mikael skriver

  Bare for at give dig et enkelt eksempel, så fandt jeg et tilfældigt produkt på Amazon mod “hair loss”. Det hedder “Revita”.

  Med Google’s KW tool så jeg hvad der blev søgt på når jeg taster “revita” ind. En af sætningerne var “buy revita”. Ved broad match var der 110 månedlige søgninger.

  Der er lidt konkurrence med Google’s shopping og Amazon, men selvom du så skulle lande på en 3. plads i søgeresultater (jeg tror nu godt at du kan overgå de andre), så kan din title skaffe din “en masse” klik. Hvis du nu kalder den:

  “Buy Revita – Customer Complaints and Comments”

  Så burde du nok kunne få nogle besøgende og dermed sikkert også nogle salg.

  Inden nogen begynder at kommentere på det, så er ovenstående eksempel HELT tilfældigt og derfor helt sikkert hverken det bedste eller det værste man kan finde.

  Det er mere for at forklare at muligheden er derude og kan du finde nok produkter og sælge bare 10-15 stykker af hver om måneden, så skal du nok få dig en fornuftig indtægt.

 13. skriver

  Hej Mikael

  Kanon blog du har! Den er rigtig spændende at læse!

  Jeg har også købt produktet nu, og det ser da interessant ud.. Den eneste ting jeg ikke forstår, og som jeg syntes er lidt irriterende er at man kan få det hele gratis på hans hjemmeside, så jeg ved ikke rigtig hvorfor man skulle betale for det..

  Mvh Peter Suhm

 14. Mikael skriver

  Hej Peter. Tak skal du have. Jeg lover at der nok skal komme flere spændende indlæg i fremtiden.

  Omkring Conduit Method, så skal jeg ikke kunne sige om han forklarer og beskriver det hele på sin blog. Jeg har læst nogle af hans seneste indlæg (ca. 10-15 stykker) og de handler i hvert fald ikke om det.

  Men generelt kan man næsten altid argumentere for at hvis man køber informationsprodukter, så kan man finde de informationer gratis hvis man er villig til at lede og læse længe nok. Fordelen som jeg ser den er, at man får det hele på et samlet sted i stedet for at skulle stykke det sammen i små bidder.

 15. skriver

  Jeg tænker på det link man får til videoerne når man har købt pakken.. De er jo i realiteten offentligt tilgængelige, og ved videoerne er der et download link til rapporten.. Men $15 er jo ikke mange penge, og det er jo heller ikke særlig pænt at bruge nogle andres produkter uden at betale sååh..

 16. Mikael skriver

  Nå på den måde. Ja det tænkte jeg også over, men som du også selv nævner så ville det være at stjæle. Der findes dog rigtig mange ting som “bare ligger og flyder” på nettet, men det gør varerne jo også i princippet i supermarkedet :)

 17. Max skriver

  Det er jo først frit tilgængeligt når man har fået oplyst adressen til det. Mon ikke han har været smart nok til ikke at lade siderne indekse af Google?

 18. Mikael skriver

  Jo det kan sagtens være. Men hvis folk VIL stjæle så er det svært at holde det tilbage uanset hvad du prøver.

 19. skriver

  Hej Max

  Så smart har han ikke været nej.. Det er det der virker underligt! Normalt får man sådan noget sendt i en mail. Har i øvrigt lige hørt interviewet! Det er spændende!

 20. Lars Koudal skriver

  Nå, lad os så se.. Hmm.. de mest interessante dele han beskriver er ting som ikke er skrevet/udgivet endnu….

  Men, det kommer vel, til den tid er de $15 nok givet godt ud, men lige nu er de kapitler/områder som jeg er mest interesseret i, ikke udgivet.

 21. Mikael skriver

  Det kan godt være at der er noget jeg har misforstået Lars, men jeg er ret sikker på at du ikke får andre ting for de $15.

  Er det rigtigt læst at du ikke fandt ideen interessant eller var der bare andre ting du syntes var mere spændende?

 22. Mikael skriver

  Hej Lars, du har muligvis ret. Jeg tror dog at det er en anden ebook han hentyder til, men vi må se hvad der sker.

  Bogen er rigtig nok ikke dybdegående (men det kan man vel heller ikke forlange for $15), men i kombination med videoerne så synes jeg at det giver et glimrende billeder af hvad og hvordan man kan gøre.

  Men det er rigtigt at hvis man er helt grøn bag ørerne, så vil der være ting som man har brug for at lære/læse andre steder.

 23. Lars Koudal skriver

  Hej Mikael

  Først og fremmest, kig inde på vip-siden og scroll nedad:

  “(THIS REPORT COMING SOON – FREE FOR OWNERS OF MY EBOOK)”

  Det står der flere gange, og det er mest dem jeg er interesseret i.

  Bogen i sig selv er fin nok, det er mere et behov for at få lidt mere kød på hans kommentarer. Praktiske informationer, bogen handler meget i det overordnede.

 24. Ole Puggaard skriver

  “Uddybende” info kan findes her: http://ezinearticles.com/?Chris-Rempels-Confessions-of-a-Lazy-Super-Affiliate-Review&id=823561
  Jeg kender ikke ezinearticles.com, men de giver her en “review” af “Chris Rempel’s Confessions of a Lazy Super-Affiliate” som jeg antager er i samme kategori som “Conduit Method”. Ved ikke om ezinearticles.com får noget ud af at skrive denne review. Har for et par måneder siden købt et domænenavn, der lægger sig ret kraftigt op ad et populært tv-forbrugerprogram, for at lave et site der kunne generere nogle penge, men det her lyder da egentligt mere interessant end det jeg først havde i tankerne…

 25. Mikael skriver

  Hej Ole, Ezinearticles er nok den største artikel database på nettet overhovedet. Alle artikler er leveret at tilfældige brugere, så kvaliteten kan være alt fra super til det rene løgn og bedrag. Derfor skal man som udgangspunkt aldrig tro på hvad man læser der, men i stedet undersøge det selv.

  Når det er sagt, så er det nu meget rigtigt hvad der står i den artikel du henviser til.

  Mht. til dit domænekøb så lyder det til at det er noget på dansk du har gang i? Ikke at jeg siger at det ikke kan lade sig gøre, men jeg tror du vil opleve at det bliver en lidt “op af bakke” oplevelse. Men jeg håber da at du kan bevise at jeg tager fejl.

 26. Ole Puggaard skriver

  Mht. mit domænekøb er jeg blevet inspireret af Rubens 10000kr.dk og tænkte at jeg ville lave noget lignende (altså måden at tjene penge på…)

 27. Simon Svensson skriver

  Hej Mikael,
  Faldt lige over dit link til denne artikel i dit nye indlæg :) Mener du det er muligt at gennemfører hans metode på det danske marked?? Eller egner den sig kun til det store USA…

  Mvh. Simon

 28. Mikael skriver

  Hej Simon, spørgsmålet er om du kan finde danske affiliateprogrammer. Resten er helt sikkert muligt.

 29. Simon Svensson skriver

  Nu har jeg jo ikke købt bogen Mikael, men når du siger finde affiliate programer tænker jeg jo Euroads IQmedier m.m. Eller skal vi ud i en anden form for programmer…??

 30. Mikael skriver

  Næ den slags kan helt sikkert bruges. Deres omfang er blot stadig meget begrænset i forhold til hvad man har i udlandet. Det kan dog sagtens fungere.

 31. Mikael skriver

  Hej Michael og velkommen til. Jeg vil absolut mene at de er lige så brugbare i dag som de var den gang. Selvom der er mange online marketers der gerne vil få det til at lyde anderledes, så er der ikke så meget der ændre sig når det kommer til at sælge.

  Mvh
  Mikael

 32. Benjamin skriver

  Hej Mikael. Jeg fandt din side her for et par dage siden. Og må sige den her artikel fandt jeg ganske interessant. Men der sker ikke meget når jeg søger på conduit method. og kan også godt se at den her artikel snart er et par dage gammel hehe, Eksisterer det endnu?.

  Top fed side forresten ;-)

 33. Benjam skriver

  Jamen jeg gik da på google for at søge på conduit method.
  og fandt blot den her side fra lazymarketer, som ligner mest af alt en landing page du ved.
  Sys det så snusket ud..men det er det måske ik? :D

 34. Mikael skriver

  Det er netop ham bag Lazy Marketer der har udgivet den. Så nej det er ikke skummelt på nogen måde. At hans design er meget “amerikansk” er noget andet :)

 35. Benjamin skriver

  Nice nok , tak :) Men som jeg skrev i går. det er nogle dawe siden du lagde artiklen her op, Og der er sket en hel masse på google gennem updates osv i den tidsperiode.

  Er Conduit method stadig noget som er holdbart ?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.