En blog med nyt design

Hvad der oprindeligt skulle være så nemt, endte med at blive en større omgang. Men nu er det nye design klar og selvom der stadig mangler nogle småting hist og her, så håber jeg, at I synes om det.

Baggrunden for at skifte design var egentlig tredelt. Den vigtigste årsag var, at jeg synes at det gamle design var for mørkt og for rodet. Jeg håber med det nye design at kunne holde det hele let mere “luftigt” selvom der kommer til at være en masse forskellige ting på siden når den er helt færdig (bliver de nogensinde det?).

Den anden grund var, at jeg selv havde foretaget en del af de modifikationer der var sket i forhold til standard designet og jeg skal blankt erkende, at jeg ikke er en superkoder. Langt fra…

Heldigvis har jeg lært en del siden denne blog så dagens lys første gang, men samtidig har jeg også lært nogle flinke personer at kende, som gerne giver en hånd med hvis/når det brænder på.

Blandt andet vil jeg med det samme sende en kæmpe tak til Brian, som her i de sidste sekunder før designet kom på, var med til at afhjælpe et par fejl jeg havde opdaget. Brian er lidt af en WordPress blog ekspert, så det bliver nok ikke sidste gang jeg kommer til at trække på ham.

Derudover vil jeg gerne takke Anders for at dele flittigt ud af sin viden om WordPress opsætning. Også her har jeg fået hjælp og støtte.

Den tredje grund var ganske enkelt, at jeg elsker blog designs og derfor har jeg længe gerne ville skifte designet, men når man har læsere som kommer forbi ofte, så føler jeg ikke at man kan tillade sig at “lege” lige så meget som hvis man ingen læsere har.

Hvad med Inderne?

Nu tænker du måske hvad søren der blev af de indiske freelance designere jeg havde hyret i første omgang. Det endte med at de fik lavet et middelmådigt design, men da de så skulle til at kode det, så tog det evigheder og det blev bare ikke særlig godt. Derfor valgte jeg at afslutte arbejdet og betale dem for det arbejde de havde udført. Så vi gik fra hinanden uden sure miner.

Set i bakspejlet kan jeg godt se, at man nok kan komme til at købe design for billigt. Pris og evner hænger nok en del sammen i denne forbindelse, så næste gang jeg skulle finde på at få designet et theme fra bunden, så køber jeg det lidt dyrere.

Løsningen blev

Istedet for at få designet et theme fra bunden, så fandt jeg et theme som jeg godt kunne lide og som så ud til at kunne modificeres til at kunne de ting jeg syntes det manglede. Jeg skal med det samme sige, at det ikke var noget let valg og jeg har været gennem rigtig mange designs.

Dette design er et såkaldt “news/magazine” theme og derfor også opsætningen med små billeder og kort tekster som indledning til de enkelte indlæg.

Den kommende tid

Den kommende tid vil der kommer til at ske nogle ændringer på bloggen. Blandt andet er der meget tomt i bunden og det skal jeg havde gjort noget med. Der er masser af ting som jeg gerne vil have med, men som ikke var en del af standard themet.

Yderligere så arbejder jeg på at lave en større sektion med nyttige tips, guides, tools osv. som skal kunne bruges som et samle sted til alle de nyttige ting som man som webmaster/seo/designer/blogger/IM’er har brug for jævntlig. Jeg vil ikke sætte en deadline på hvornår den bliver lanceret, men jeg kan blot sige at den er på vej.

Kommentarer

 1. skriver

  Tak for de pæne ord…

  Jeg synes dit design har forbedret sig som fra en vagabond til en seriøs stilfuld millionær… Det er rent og behageligt at bevæge sig rundt på…
  Og dit nye logo er dælme også lækkert…

  Godt arbejde 😉

 2. Mikael skriver

  En vagabond Brian? LOL… Men tak 🙂

  Ja logoet er blevet rigtig godt. Det var et godt tip du gav mig.

 3. Denni Pultz Gottfredsen skriver

  Dit nye brand er fantastisk. Synes det er rigtig flot – det samme med dit nye design.

 4. skriver

  Rigtig mange gange tillykke med det nye design og ikke mindst logo. Jeg synes resultatet er blevet yderst velfungerende, og rigtig lækkert at se på.

  Så som trofast læser, er jeg rigtig godt tilfreds med skulle kigge på dette nye design mange gange fremover. Thimbs up 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.