En ny WordPress Premium Theme designer

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle jer om en relativt ny designer af premium wordpress themes som Brian endnu ikke har fået på den ultimative liste over premium wordpress themes.

Designeren hedder Nick og han må siges at være ekstremt produktiv. Han spytter ca. et nyt design ud hver 14. dag og han har en blog hvor han fortæller om de enkelte themes og hører hvad folk gerne vil have at han laver. Det bedste er at mængden af mennesker der byder ind stadig er relativt lille, så hvis du har nogen ønsker, så skynd dig over og giv dine ønsker til kende.

Indtil nu (der kom et nyt design i går) har han lavet 18 designs hvor flere af dem kommer i mellem 3-5 farvevariationer. Det vil sige at der reelt er minimum 60 themes at vælge imellem og prisen er”¦. VANVITTIGT. Kun $19.95 om året.

Jeg skal blankt erkende, at jeg selv studsede lidt første gang jeg så det. De fleste steder får man ikke så flotte themes så billigt, men det er nok hans måde at komme ind på markedet. Personligt skyndte jeg mig at melde mig til og downloadede alle themes 🙂 Det var selvfølgelig ikke nødvendigt når man har et helt års adgang, men alligevel.

Her er listen over de themes du kan vælge imellem

Jeg synes der er nogle super lækre designs imellem og specielt kan jeg godt lide at der er så mange Magazine style themes.

Artsee

Bluemist

Bluesky

Cion

Earthlytouch

Egallery

Egamer

Evid

Grungemag

Influx

Interphase

Lightsource

Quadro

Simplism

Studioblue

Tidalforce

Whoswho

Wooden

Men den del der er alle pengene værd er…

Når man er blevet medlem så er der tilknyttet et forum hvor man kan få hjælp til at rette til i de enkelte designs. Dette er ikke noget unikt i forhold til mange af de andre steder man kan købe themes, men i forhold til prisen vil jeg mene at det er meget unikt.

Alle themes er rimeligt fornuftigt optimeret. Dog mangler der brug af H1 tags, men det har jeg gjort ham opmærksom på og det var på hans liste over ting der ville blive rettet snarest (på alle themes).

Så alt i alt vil jeg mene at det må være nogle af de bedste $20 jeg endnu har brugt.

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Nemlig, men det har han lovet bliver rettet. Til gengæld ser det fint ud med at sidebar’en placeres i bunden af koden osv., så helt skidt er det ikke. H tags er heldigvis noget af det nemmere at rette.

 2. skriver

  Ej hvor pinligt ;-)… jeg er selv medlem af elegant themes, og har været det inden jeg lavede listen.. Jeg troede bestemt den var på listen.
  Det er der nu rettet op på… tak for tippet 🙂

 3. skriver

  Jeg meldte mig ind for en lille måneds siden, da jeg, for det første syntes det var nogle fede themes, og så fordi det er så billigt at jeg ikke kunne lade være.

  Jeg er i gang med et spændende projekt, som jeg nok skal fortælle en hel masse om senere, hvor jeg har taget udgangspunkt i en af hans designs.

 4. Mikael skriver

  Det bliver spændende at høre mere om Lars. Jeg har også selv gang i et af hans themes på et andet projekt 🙂

 5. skriver

  Jeg er færdig med et projekt hvor jeg brugte et theme derfra :-). Dog rimelig meget redigeret, men sådan vil kunderne nu en gang gerne have det… se mit sidste projekt på moveyou.dk.. Kan I se hvilket det er?!

 6. Mikael skriver

  Jeg kan i hvert fald se at man skal have en hidsig opløsning for at kunne se de tekster du har placeret i siderne (kigget i FF). Er projektet helt færdigt? 😀

 7. TutorialVine.com skriver

  Jeg har også tilmeldt mig. Det er nogle VILDT flotte temaer, for ca. 100 kr. om året? Jeg har allerede udnyttet mange af hans temaer rundt omkring på forskellige hjemmesider. Tak for tippet! 🙂

 8. Mikael skriver

  Det var så lidt og ja det er super billigt for 100 kr. om året. I princippet kan man jo bare annullere abonnementet om 360 dage og så har man fået en masse glimrende designs + en masse hjælp til en meget billig penge.

 9. Lars Koudal skriver

  Well, nu har jeg altid været typen der supporterer micro-payments istedet for dyre subscriptions som man sjældent udnytter fuldt ud.

  Hvor mange tror du ville købe en rigtig licens til f.eks. Microsoft Office hvis de satte prisen med med +50% ?? Mange flere..

  Det samme gør sig gældende her… $19.95 om året? Det klarer jeg sku lige, og det samme gør de fleste andre, så jeg hopper ikke fra så længe han/de fortsætter det flotte arbejde, for flotte er de sku..

 10. Mikael skriver

  Jeg er helt enig Lars, men spørgsmålet er hvor mange themes du har behov for. Det er klart at hvis du spytter hjemmesider ud til højre og venstre så kan det være relevant med masser af nye themes, men for de flestes vedkommende vil det ikke være relevant og derfor vil det være spild af penge at fortsætte abonnementet. Uanset om prisen er lav… 🙂

 11. Jan Rokkjær skriver

  Deres temaer er mest værd ved at købe udvikler versionen som er kommet til siden dengang, hvor licensen kun kostede $19 men der er mange gode muligheder med udvikler licensen og de plugins der følger med til den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.