Få et hurtig boost i trafik til din blog

Få et hurtig boost i trafik til din blog

Det er et kendt “trick” for mange, at man ved at sigte efter hotte trends kan få massive mængder trafik til sit site. Nogen taler om helt om til +10.000 besøgende for ganske få minutters arbejde. Alligevel er det stadig ikke noget som det brede flertal gør brug af (endnu).

Der er derfor gode muligheder for at hive en fornuftig mængde trafik til din blog hvis du gør det rigtigt og følger hvad indlægget herunder omtaler.

Dette indlæg forklarer rigtig fint hvordan man kan hive en god mængde ekstra trafik ved at spille på hotte trends. Der er dog nogle enkelte forudsætninger som er vigtige for at få det til at virke:

 • Din blog skal indexeres hurtigt og ofte
 • Det vil være en fordel at din blog er på engelsk
 • Din blog er fornuftigt optimeret
 • Du går efter semi long-tail versioner af de pågældende keywords
 • Men udover det så er der frit slag. Det er ikke sikkert at du får held med at hente store mængder trafik på hver eneste indlæg, men hvis du forsøger nogle gange så skal du nok ramme rigtigt.

  Kommentarer

  1. Johnny Krogsgård skriver

   Hej Mikael, fuldstændig korrekt det kan virkelig give et godt boost. Jeg lavede et indlæg om valget i USA da det var aktuelt, og den gav virkelig mange besøgende. Dog var de besøg ikke særlig meget værd, da de færreste interesserede i SEO osv.

  2. Mikael skriver

   Ja det ser sådan ud Søren. Mon de har lavet julesange eller er det alle de unge mennesker der ikke ved hvad de skal give deres bedsteforældre i julegave?

  3. skriver

   God pointe Mikael.
   Jeg har aldrig rigtig “brugt” den metode på min egen blog så vidt jeg lige kan huske. Men jeg tror mere det er fordi jeg ikke tænker over muligheden, for den er jo egentlig temmelig indlysende, når du nu lige bringer det på banen her 🙂

  4. Mikael skriver

   Jeg har så mange seriøse og konstruktive ting jeg gerne vil læse, at jeg må sortere noget af junket fra. 😉

  5. skriver

   Og hvis man har overblik nok (eller er heldig nok) til at lure en trend på forhånd, kan der virkelig være både besøgende og knaster i det.
   Jeg var så heldig med et af mine første forsøg udi at tjene penge på nettet, at jeg ramte lige ned i et superhot emne. Selvom jeg på det tidspunkt ikke havde det helt store begreb om SEO, skrev jeg bare løs om emnet, ramte et væld af long-tails og hev læssevis af besøgende ind, mens emnet var hot. Det var godt både for ego og adsense-konto. 🙂

   Det har så været svært at leve op til sidenhen, hvor successerne har været noget mere gradvise og noget mindre eksplosive. Tilbage til virkelighedens verden.

  6. skriver

   Det største problem er nok, at finde emner, der kan BRUGES på sin blog.. OK, min blog på http://www.eeepc.dk har nok et særligt snævert emne, men selv med lidt bredere blogs som fx denne m.fl., vil det jo virke super malplaceret pludselig at skrive om Britney Spears’ comeback eller jordskælvet i DK hvad der nu er oppe i tiden.. 🙂

  7. Mikael skriver

   Christian, jeg er ikke helt enig med dig. Spørgsmålet er nærmere hvilken angrebsvinkel du vælger. Lad os f.eks. antage, at jeg ville skrive en artikel om jordskælvet og at jeg ville have det til at passe ind i min blog. Så kunne jeg jo vælge titlen:

   “Hvordan det danske jordskælv kan sætte turbo på din forretning” eller noget lignende.

   Jeg tror mere det er et spørgsmål om at være kreativ. Personligt er jeg meget lidt kreativ, men hvis jeg kan finde på noget så kan andre helt sikkert også 🙂

  8. skriver

   Jeg har hørt om dette, men har ikke prøvet det selv. Når jeg har browsed de tendenser, jeg har ikke rigtig set noget relevant for min blog. Men jeg tager det punkt, dreje det til at passe – jeg må forsøge at engang.

  9. Mikael skriver

   Nej jeg var egentlig også lidt imponeret. Det var ikke helt uforståeligt. Måske man skulle begynde at kommentere på kinesiske blogs? 😀

  10. skriver

   rigtig godt indlæg, den havde jeg heller ik lige tænkt over, må indrømme at jeg nok er typen der skriver blog for at samle mine noveller et sted, istedet for en masse lapper papir rundt omkring:) men derfor er det da lækkert med nogle kommentare fra andre:)

  11. skriver

   Ville gerne vide om man kan se danske topsøgninger ud over de 10, jeg kunne finde, men dem kunne jeg ikke bruge til noget, ville gerne have Google hot trends på dansk, nogen der ved om det findes.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.