Forum link building for de hårdkogte

Jeg har tit benyttet links i signaturer i diverse fora til at få lidt linklove og til at skabe en ekstra traffik til mine sider. Desværre har de fleste fora no-follow implementeret og derfor giver det ikke altid så meget linklove effekt som jeg gerne ville have. Men besøgstallet fra de link jeg har i min signatur plejer at være ganske fornuftige over tid (som jeg får skrevet en del indlæg).

I forbindelse med en af mine nye domæne-erhvervelser er jeg blevet udsat for noget jeg aldrig har oplevet før. Normalt så anbefaler jeg at man starter stille når man er ny i et forum og skriver et lille indlæg om sig selv og fortæller at man er glad for at være der. Det virker ofte rigtig godt som ice-breaker og man bliver gerne budt velkommen af en masse af brugerne.

Men det forum jeg skal vise dig nu, fik mig næsten til at falde ned af stolen. Her er hvad jeg blev præsenteret med i de første 3 svar på mit indlæg.

Og så var stilen lagt gennem resten af tråden.

Kunne jeg have forventet denne modtagelse? Tja, efter at have kigget lidt nærmere på det forum, så kan jeg se at det er fyldt med rednecks der bander og sviner hinanden til, så ja det burde jeg nok have gættet. Men i skrivende stund er jeg stadig målløs.

Til gengæld er her et forum som ikke har no-follow i links i din signatur og med den massive mængde brugere det forum har og den mængde indlæg jeg fik i løbet af ingen tid, så er det absolut besøget værd. Om ikke andet så for at få en dosis crap.

:)

Kommentarer

 1. skriver

  LOL.. Det er da den varmeste velkomst jeg nogen sinde har set i et forum. Jeg tror da straks jeg vil oprette en profil og præsentere mig selv… bare for hyggens skyld :)

 2. skriver

  Det er nu min erfaring at de fleste (danske) fora IKKE kører med no-follow.

  Jeg har selv forsøgt mig et par gange med lidt linkbuilding ad den vej, men jeg er endnu ikke helt sikker på værdien af det.

 3. Mikael skriver

  Der er ingen tvivl om at det er noget der skal gøres massivt for at det har en effekt. Mht. det omtalte forum, så gav denne ene tråd mig små 10 besøgende, hvilket må siges at være flot med så lille en indsats.

  Samtidig så er det relevante besøgende at sende videre, så i dette tilfælde tror jeg mere på at det vil være mængden og kvaliteten (ikke IQen) af traffikken der vil være interessant.

 4. skriver

  Det er sgu da humor… good old english humor…
  husker min tid i Taiwan sammen med diverse irer, skotter og englændere… aldrig har jeg mødt et mere bandende folkefærd…

  GTFO !!! ;-)

 5. Mikael skriver

  Jeg er lidt i tvivl om hvad EAD betyder, mens jeg har luret at:

  STFU = Shut The Fuck Up
  GTFO = Get The Fuck Out

  med det andet står ikke lige i web ordbogen.

 6. Mikael skriver

  Ja, jeg tror heller ikke at det er så slemt som det umiddelbart ser ud til. Jeg blev bare overrasket fordi det ikke er den slags jeg er vant til.

 7. skriver

  Ha ha dejlig lige på og hård behandling af en linkbuilder. De gennemskuede dig (mener de i hvert fald) og gav dig svar på tiltale. (på deres helt egen måde.. :)

  “I forbindelse med en af mine nye domæne-erhvervelser…” Er jeg gået glip af en tråd på din blog? Det lyder som en spændende historie!

 8. Mikael skriver

  :D Det er skam en del af min linkbuilding strategi Brian (køber du den?).

  Domænet var for godt til at lade stå ubrugt, så blev nødt til at blive dets ejer :)

 9. skriver

  Kender det godt, Mikael – det er de fandens briter med deres blog! De er så irriterende inspirerende med domænekøb og lignende – jeg er også pludselig blevet indehaver af en ordentlig stak super domæner på den måde – man kan jo ikke bare lade en god investeringsmulighed ligge..
  Hvis jeg får tid skal jeg skrive en case 2008 post om emnet – det er hamrende spændende! :-)

 10. Mikael skriver

  Det skal du være meget velkommen til Anders. Det kunne være godt at læse om. Men ja… Scott er en farlig fyr når det kommer til spændende historier om domæner :)

 11. skriver

  Jeg må melde mig i køen af folk, der bliver næsten alt for inspireret af den britiske domæneblog.
  Det er fantastisk læsning, og man får straks lyst til at købe sig nogle flere domæner, når man har læst nogle indlæg derinde.
  Pt. er det lykkedes for mig at undgå for mange impulskøb – hvis man lige ser bort fra de der 30 engelsk-sprogede domæner, som jeg endnu ikke har fået gjort noget ved :o)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.