Gode podcasts jeg lytter til lige nu

Jeg har gennem et stykke tid ville skrive et indlæg omkring de forskellige podcasts jeg går og lytter til når jeg er i træningscenter eller sidder i toget. Tidligere har jeg kun lyttet til diverse webinars som jeg har downloadet, men nu hvor jeg har fået øjnene op for Podcasts, så bliver det en større del af det jeg bruger tiden på.

Desværre er de fleste af dem på engelsk da jeg synes udvalget i Danmark er rimelig mangelfuldt. Der er dog et enkelt som jeg vil fremhæve på Dansk, så lad os starte med det.

PotterCut

PotterCutMed mindre du har gemt dig godt og grundigt under en sten i de sidste par år, så kan du næsten ikke have undgået at støde på Ib Potter og hans http://pottercut.dk/. Potter er nok en af de mest kendte podcastere når det kommer til emnet online markedsføring og de gæster han har haft i studiet har altid noget spændende at dele ud af.

Min personlige favorit er podcastet med Martin Thorborg hvor man får et helt andet indblik i hvem Martin er som person: http://pottercut.dk/martin-thorborg/martin-thorborg/

Men da jeg har været så heldig engang at få lov til at blive interviewet af Potter, så skal du da også lige have et link til mine kloge ord: http://pottercut.dk/mikael-rieck/mikael-rieck-fra-antphilosophy/

Det eneste negative der er at sige om dette podcasts er, at der er alt for få af dem. Så hermed en lille opfordring til Potter om at få produceret nogle flere podcasts. 🙂

>> iTunes link til PotterCut <<

IBM

Internet Business MasteryBag forkortelsen IBM finder du Internet Business Mastery som har to interessante personer ved roret. Jay og Sterling har nu haft dette podcast i mere end 5 år og har produceret over 100 podcasts med mere end 1,2 millioner downloads på iTunes. De har bygget et helt community op omkring deres podcast (de kalder det IBM Academy) og flere af deres medlemmer har opnået stor succes på nettet.

Du kan finde deres website her: http://www.internetbusinessmastery.com/

Hvis du skal have et par af mine favorit episoder, så er det helt klart nummer 92, 93, 102 og 103.

I starten skulle jeg lige vende mig til at de to gutter indimellem pjatter lidt og selv synes det er morsomt, men når man først har hørt dem nogle gange, så er det utrolig meget viden de ligger inde med og det er ikke uden grund, at de har mange personer der betaler dem $100 om måneden for at få træning (og nogen betaler flere tusind dollar for direkte adgang til dem). Jeg er ikke selv medlem endnu, men det varer ikke længe.

>> iTunes link til Internet Business Mastery <<

Internet Markering Podcast

Internet Marketing PodcastMen det er ikke kun danskerne og amerikanerne der kan lave gode podcasts. Vi skal ikke længere end til England for at finde Kelvin Newman. Udover sin karakteristiske britiske accent, så udmærker Kelvin sig med at have meget prominente gæster i sit podcast. Han har blandt andet interviewet Seth Godin, Tim Ferriss og Avinash Kaushik. Med sig på sidelinien har han sin kammerat Andy White.

Lidt i samme stil som Jay og Sterling fra IBM så kan de også finde ud af at lave lidt grin med det hele og med en dejlig engelsk humor bliver det ikke for meget at høre på. Hvis du vil læse lidt mere og dette podcast, så kan du gøre det her: http://www.sitevisibility.co.uk/impodcast/

>> iTunes link til Internet Marketing <<

Smart Passive Income

Smart Passive IncomePå rekordtid har Pat Flynn fået opbygget sig et følge af mere end 10.000 personer og både hans blog http://www.smartpassiveincome.com/ og hans podcast er blevet utroligt populære.

Pat er tidligere elev hos Jay og Sterling og er derfor en af dem som de blandt andet fremhæver når de fortæller om de elever der har fået stor succes med deres træninger.

Det gode ved Pat er at han er en helt almindelig fyr. Helt nede på jorden og god til at forklare hvordan han bygger sin online forretning. Hver måned laver han et indlæg hvor han fortæller hvad han har tjent i den foregående måned og ofte ligger han i nærheden af de 100.000 kroner, så det er jo ikke helt skidt 🙂

>> iTunes link til Smart Passive Income <<

Mark Mason

Mark MasonDet sidste podcast jeg vil fremhæve er Mark Mason fra http://www.masonworld.com/. Han er en gammel kending i internet marketing sammenhæng, men det specielle ved ham er, at han på trods af en fornuftig indtægt alligevel har valgt at beholde sit job. Derfor er hans podcast også meget rettet mod hvordan man kan bygge en online forretning op ved at arbejde om aftenen efter børnene er lagt i seng.

Ved kun et par timers arbejde om dagen er det lykkedes ham at opbygge en solid ekstra indtægt og samtidig også hjælpe en masse andre med at lære hvordan de kan gøre det samme.

Er du i en situation hvor du gerne vil høre fra en i den samme situation som dig, så er Mark et godt bud på et podcast.

>> iTunes link til Mason World Late Night Internet <<

BeanCast

Til slut vil jeg lige nævne et podcast som jeg kun er begyndt at lytte til for kort tid siden. Det hedder The BeanCast og kan findes på iTunes her

Indtil nu har det mest handlet om sociale medier og lignende, men det jeg indtil videre har fundet interessant er, at de kigger meget frem på hvordan de mener at internettet og hele interaktionen mellem mennesker og applikationer kommer til at ske i de kommende år. Deres gæster er MEGET prominente og det kan næsten være svært for dem at sluttet et show fordi de alle sammen har en masse på hjertet som de gerne vil fortælle om.

Har du favorit podcasts?

Hvis du lytter til andre gode podcasts som du kan anbefale, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad mig høre fra dig i kommentarerne herunder.

Ellers håber jeg blot, at du vil få lige så meget ud af ovenstående podcasts som jeg har .

/Mikael

Kommentarer

 1. skriver

  Der findes ikke noget bedre end anbefalinger… og så indenfor podcast!!!

  Jeg kender ikke Smart Passive Income og Mark Mason, så dem glæder jeg mig til at kaste mig over. De første er ved at sive ind i iTunes. Har 3 timer i bilen imorgen, så det vil jeg glæde mig til.

  Og så vil jeg sige 1000 tak for de flotte ord om PotterCut. Det er jeg meget glad for at høre. Jeg ville gerne lave mange flere podcasts – det er en fantastisk mulighed for at få en god faglig snak med en ildsjæl. Og jeg skal nok få tiden til det igen… det lover jeg.

  Glæder mig til at se om der kommer flere forslag i kommentarene til dit indlæg.

  I am all ears 😉

  PS: Jeg er helt vild med BeanCast!!!

 2. skriver

  Ham Pat er ret spændende. Det vildt hvordan han på forholdsvis kort tid har hægtet sig fast i branchen og jeg synes, at han gør det på cool måde.

  For nogle måneder siden, så var han overalt på alle blogs (næsten).

 3. Mikael skriver

  @Potter, det var jo dig der anbefalede BeanCast til mig. Fordi deres afsnit er så lange, så har jeg kun hørt to af dem, men jeg er nysgerrig efter hvad det er du så godt kan lide ved dem?

  @Erik, selv tak.

  @Simon, ja det er dybt imponerende det han har klaret. Det hjælper naturligvis, at han har en indtægt der viser at han ved hvad han laver, men samtidig skriver han også en masse dybdegående og ærlige indlæg og det tror jeg giver mange læsere hurtigt. At han så samtidig har netværket og et blevet promoveret af folk der allerede havde mange på deres lister har heller ikke skadet 🙂

 4. skriver

  Tak for nogle nye podcast, de skal lige prøves af. Pat Flynn kan bestemt anbefales, han er utrolig interessant. Det fedeste er dog at han ikke er hemmelighedsfuld med hvad han laver og at han tør afsløre hvilke sites han arbejder på.

 5. skriver

  BeanCast er fed fordi det er meget kompetente mennesker der sidder og taler om konkrete marketingstiltag og “fails”. De har alle fået oplægget på forhånd, så det er vel forberedte – og har hver deres bud på emnerne.

  I bund og grund er BeanCast den podcast jeg drømmer om at have tid til at lave….

  Men den er jo ikke nørdet, konkret og detaljeret…. og så skal du være til marketing 😉

 6. Mikael skriver

  Nu har jeg som sagt ikke hørt så mange af deres indlæg endnu, men er det forkert at sige, at de er relativt fokuseret på Social Media og Web 2.0/3.0 og knap så meget på de lidt ældre IM metoder (SEO, linkbuilding, automatisering mv.)?

 7. skriver

  Jeg har været en trofast læser her siden sommerferien og du kommer altid med nogle meget indholdsrige og givende indlæg som jeg kan bruge. Jeg kendte ingen af disse pod-cast, men jeg jeg har nu masser af gode muligheder for at lære mere i juleferien. Ved at hente inspiration her og enkelte andre steder er min indtjening på Nettet steget med flere hundrede procent på ganske kort tid, så jeg er meget tilfreds med at læse med her….:-)

 8. Mikael skriver

  Jamen det glæder mig da meget Mette. Det er altid rart når nogen får noget ud af det man laver og det er jo kun endnu bedre hvis du også har tjent lige penge på noget af det du har læst.

 9. skriver

  Du har ret Mikael – BeanCast er nok ikke lige dig. Det er udelukkende marketing – og på et “ikke teknisk” plan.

  Jeg har fået hørt et par Mark Mason siden din anbefaling. Amerikanere er altså heeeelt fantastiske. Alene den sang han har fået lavet som intro og som break…. det ville aldrig gå herhjemme 😉

  Det er en rigtig god kvalitet han holder sig. Specielt vild med den hvor han taler med Pat Flynn… rigtig god dialog.Inspirerende.

 10. skriver

  Tak for en god liste. Der var flere jeg ikke kendte til i forvejen. Har i lang tid ønsket at høre nogle casts på PotterCut, og nu blev det lige genopfrisket – så nu skal det være!

  Tak for en god blog.

 11. skriver

  Internet Markering Podcast hvor Kelvin Newman står i spidsen er simpelthen genial!

  Jeg havde ikke hørt om de andre – godt spørgsmål hvorfor. Men i al fald – tak for listen.

 12. Mikael skriver

  Hej Morten,

  Ja han er rigtig god. Man skal bare undlade at se videoer med ham. Det ødelægger lidt det billede man har af ham efter kun at have hørt hans stemme 🙂

 13. Andreas skriver

  Tusind tak for listen! godt med noget nyt at lytte til engang imellem, og måske man kunne lære noget nyt, nu har jeg jo som så mange andre læseferie, så der er jo masser af tid til det 😀

 14. Mikael skriver

  Hej Martin,

  Spændende. Synes kun lige jeg kunne finde noget om Clairvoyance, men må nok kigge lidt nærmere.

 15. skriver

  Hej Mikael,

  Hvis du kigger nede i bunden af listen, så er der blandt andet Podcast med Thorborg, Joan Ørting og Chris McDonald 🙂

 16. skriver

  Nej, hun er heller ikke lige min kop te, men Chris McDonald er ganske spændende og dygtig syntes jeg! Har lige fået hans bog og jeg glæder mig til at komme i gang med den!

  Rigtig god solskinsdag!

 17. skriver

  Mange tak for anbefalinger – Mason og Smart Passive kendte jeg ikke – så de skal da helt klart tjekkes ud! 🙂
  Jeg er dog lidt uenig i anbefalingen af Internet Business Mastery – dem har jeg slettet fra min podcast-liste for længe siden, de er ikke lige min kop pis. Jeg synes deres show NÆSTEN udelukkende går på at sælge adgang til deres abonnementsservice – og ellers en masse vrøvl og sniksnak om “get rich quick” – desværre ikke på den brugbare måde. Men det er nok bare mig, der er meget overfølsom overfor amerikansk BS – og derfor ikke formår at sortere fra og finde guldkornene ind imellem alt deres selvpromovering 🙂

 18. Mikael skriver

  Hej Christian,

  Den følelse havde jeg selv i starten da jeg begyndte at lytte til dem og det var først da jeg fik dem anbefalet endnu engang, at jeg blev “hooked”. Det er rigtigt, at de promoverer en del forskellige ting, men omvendt mener jeg også, at vi kan lære en masse af at lægge mærke til hvordan de gør. Vi danskere er alt for tilbageholdende med den slags og det koster os kassen på bundlinien.

  Så jeg vil da anbefale, at du giver dem en chance mere og overhører (eller lærer fra) de mere amerikanske ting.

 19. Tina Thor Jørgensen skriver

  Hej Mikael

  Tak for en fin liste. Jeg kastede mig straks over “Internet Marketing Podcast”, og den er super god! Jeg har hørt to afsnit, og dette her er et af de mest interessante, jeg har hørt om content marketing længe: http://www.sitevisibility.co.uk/blog/2013/12/19/the-future-of-content-marketing-podcast-episode-228/!

  Ellers er jeg vild med “Six Pixels Of Separation”, som Mitch Joel står bag. Og det nye podcast af Joe Pulizzi “PNR: This Old Marketing”.

  Mange hilsner,

  Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.