Google viser antal søgninger på keywords

Jeg var forbi Marcels blog tidligere i dag (han havde fået tippet fra Tommy Frøkjær) og så, at han havde skrevet et indlæg omkring Googles Adwords Tool og deres udvidelse så man nu kan se antallet af månedlige søgninger. Det er ikke mindre end genialt, så lad os håbe at det er noget de vælger at beholde.

I den forbindelse så blev jeg nysgerrig efter at se hvor tæt på de andre gratis keyword tools egentlig kommer og jeg synes at resultaterne var skræmmende.

Jeg tog sætningen “Make Money Online” og testede den i hhv. Google, WordTracker og KeywordDiscovery.

Her er hvad jeg fandt:

Google: 550.000 månedlige søgninger i gennemsnit

WordTracker: 1.067 daglige søgninger, dvs. ca. 31.000 månedlige søgninger

KWD: 9.716 søgninger i løbet af de sidste 12 måneder, dvs. ca. 810 søgnniger om måneden.

Det store spørgsmål er så nu… HVAD ER KORREKT?

Kommentarer

  1. Marcel Fuursted skriver

    Jeg vil tro, Googles er den korrekte. Nu har de jo den seneste tid forsøgt at dele lidt af den data de får (langt fra nok, men det er til et andet blogindlæg). Trafik, søgninger, mm. Og mon ikke de ved lidt om hvilke tal der opsamles fra deres egen søgemaskine? 😀

    Men om de beholder det, vil tiden vise. Særligt Mikkel har jo været rigtig træt af dem og deres “Her er et fedt værktøj – leg med dét og se os fjerne det igen haha (Skal grines som Nelson fra Simpsons)”-strategi 🙂

  2. Mikael skriver

    Af samme grund har jeg også været ude og hamstre data på nogle af de vigtigste søgeord 🙂

    Men de kunne nu godt have lavet en eksport funktion, så jeg slipper for skærmprint *lol*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.