Guiden til passiv indkomst er blevet færdig

Guiden til passiv indkomstDet har taget noget tid og mange har presset mig til at jeg skulle blive færdig. Derfor er det også dejligt, endelig at kunne sige, at e-bogen er blevet færdig og ligger klar til download gratis (se ovre i højre side). Det ”koster” kun dit navn og din e-mail.

Udover informationen i e-bogen, så vil jeg løbende sende dig opdateringer og nye tips og tricks jeg støder på undervejs.

E-bogen har jeg valgt at kalde for ”Den komplette guide til passiv indkomst på nettet”.

Hvem er den for?

Bogen er en guide der tager dig i hånden skridt for skridt og hjælper dig fra start til slut. Vi kigger på hvordan man vælger det rigtige emne når man skal opbygge en passiv indtægt på nettet, hvordan man vurderer om konkurrencen er for hård og hvordan man sikrer sig, at der er penge i den niche.

Men det er ikke det hele. Vi kommer omkring hvordan man finder et domæne, hvordan man opsætter en hjemmeside og en masse andre ”basale” ting, som du bliver nødt til at vide for at kunne komme igang.

Mange andre guides antager, at du allerede ved en helt masse om hjemmesider, online markedsføring og SEO. I denne e-bog har jeg bevidst forsøgt at holde niveauet så alle kan komme godt i gang… også selvom du er helt ny.

Men fordi der er en masse enkle ting i guiden, så er det ikke ensbetydende med, at erfarne online folk ikke kan få noget ud af den. Jeg kommer omkring alt hvad jeg personligt gør i min forretning og nogle af de ting er alt andet end ”enkle”. 🙂

Hvem er guiden ikke for?

Der er dog allerede nu nogle personer som jeg kan sige at guiden ikke egner sig til.

Er du blandt de personer der vil blive rig hurtigt og helst uden at lave noget som helst, så er dette ikke e-bogen til dig. Jeg er hudløst ærlig omkring, at det tager noget arbejde at komme til en månedlig indtægt på 1.000 – 5.000 kroner. Det kræver en vedvarende indsats og en udholdenhed hvis tingene ikke går helt som du håber på.

Har du travlt med at blive rig og succesfuld, så vil jeg anbefale, at du finder noget andet at læse 🙂

Hvordan bør du bruge guiden?

Bogen er bygget op i en kronologisk rækkefølge. Det er derfor vigtigt, at du læser alle kapitlerne i rækkefølge da du ellers kan komme til at overse vigtige ting i processen.

De fleste af kapitlerne slutter med en opgave som du bør udføre inden du læser videre. Du kan naturligvis vælge at ignorere opgaven. Men når du er færdig med bogen bliver du alligevel nødt til at gå tilbage og udføre opgaven, så du kan lige så godt gøre det fra starten.

Hvordan får du succes?

Som jeg også nævner flere gange i e-bogen, så handler det om at gøre de ting jeg beskriver og også meget gerne forstå baggrunden for handlingen.

Derefter handler resten om den indsats du lægger i opgaven. Nogle mennesker lærer hurtigt, mens det for andre tager lidt længere tid. Jeg vil dog vove den påstand, at der ikke er noget i bogen som ikke alle kan lære.

Jo større indsats, desto hurtigere vil du også se resultater. Bruger du en time om ugen, så vil det naturligvis gå langsommere end dem der bruger 10 timer om ugen. Ofte vil du opleve, at jo flere timer du kaster efter det, desto mere vil du opleve en selvforstærkende effekt og dermed bedre resultater (dvs. indkomst).

Hvad kan du tjene?

På e-bogens forside skriver jeg, at du kan tjene op til 5000 kroner om måneden. Jeg kan naturligvis ikke love noget som helst (det er din indsats der afgør det), men jeg kender mange der har nået det niveau ved at følge de samme ting som er beskrevet i guiden.

Du kan tjene mindre, men du kan også tjene mere. I slutningen af e-bogen vil du finde eksempler på folk der tjener alt fra 1938 kroner til 8016 kroner på en måned.

På et senere tidspunkt vil jeg lave nogle interviews med folk der tjener langt mere end det hver eneste måned, men lige nu er målet at få dig i gang med de indledende skridt.

Så hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig op i højre hjørne og download e-bogen.

Har du spørgsmål eller ting som du ikke synes er tydeligt nok beskrevet, så fang mig her på bloggen eller på Twitter. Så skal jeg se om ikke jeg kan hjælpe dig videre.

Og til slut… når du får succes, så lad mig endelig høre om det 🙂

/Mikael

Kommentarer

 1. John Bakken skriver

  Den må jeg hellere tage et nærmere kig på, det plejer jo at give pote når man følger dine råd, og det er jeg ikke i tvivl om at denne bog også vil 🙂

  -Tillykke med færdiggørelsen og udgivelsen af den.

 2. Mikael skriver

  @Nikolaj, det lyder godt. Lad mig høre hvis du har spørgsmål. Vi skal gerne have dig hurtigt igang med at tjene ekstra.

  @John, tak for de pæne ord. De er værdsat! 😉

 3. skriver

  Så er bogen printet ud, og jeg har haft lejlighed til at skimme den hurtigt igennem – Det ser virkelig godt ud.

  Efter at have læst hvert eneste indlæg her på bloggen, så er der nok ikke meget banebrydende nyt, men jeg ser frem til en sammenhængende fremstilling, og så har jeg videresendt linket til en masse i netværket, som kunne bruge et spark for at komme igang.

  Eneste indspark, hvis du en dag får lyst til at hjælpe nybegyndere endnu mere, ville være at starte et site op fra grunden, og beskrive de konkrete ræssonementer bag de forskellige valg så alle kan se, at det i virkeligheden ikke er SÅ svært.

  Og så var pointen egentlig bare at sige tak fordi du gider bruge tiden på at dele ud af den viden du har tilegnet dig. Det betyder meget at vide, at guiden er erfaringsbaseret og ikke bare en teoretisk omgang luft. Denslags er der rigeligt af.

 4. skriver

  Mange gange tillykke med udgivelsen Mikael. Er allerede godt igang med at læse bogen og er allerede blevet klogere.
  Der er virkelig nogle guldkorn i bogen til alle som vil lære noget om at tjen penge på nettet.

 5. Mikael skriver

  @ Kim F, tak for de pæne ord og ideen omkring et nyt site. Det er absolut noget jeg har overvejet at gøre på et tidspunkt. Der er nogle forhold omkring det der holder mig tilbage (udover den meget store mængde tid det vil kræve), men lad os nu se om ikke jeg vælger at gøre det på et tidspunkt alligevel. For er helt enig i, at det giver stor værdi at se.

  @ Kim A, mange tak for de pæne ord. Det glæder mig at du finder noget du kan bruge.

 6. skriver

  Hej Mikael

  Tillykke med bogen – som jeg læste på en aften – den er virkelig godt tænkt og du er virkelig skarp til at strukturere tingene så de er letforståelige. Well done

 7. Kristoffer skriver

  Hej Mikael

  Rigtig lækker guide du har fået skruet sammen. Jeg faldt over et spændende koncept den anden dag, http://www.paywithatweet.com. Koncept er ganske enkelt at man i stedet for at give noget væk gratis (ebøger, services, musik osv), betaler med et tweet eller en statusopdatering på Facebook. Jeg syntes det lyder interessant i rigtigt mange markedsførings situationer online, og du kender det sikkert allerede, men har du overvejet at bruge sådan et koncept i forbindelse med denne bog ?

  Ha en super dag.

 8. Mikael skriver

  @Simon, jep. Ganske gratis!

  @Karsten, mange tak for de pæne ord. 🙂

  @Kristoffer, jeg kender godt konceptet og synes det kan være rigtig godt. For at bruge det, så forudsætter det dog, at du får kontakt til din læsere på anden vis. Som min bog er struktureret lige nu, så ville jeg ikke kunne følge op og komme med flere tips og tricks, da jeg ikke ville få en e-mail adresse ved at bruge paywithatweet.

  @Henrik, til gengæld vil de penge du kan komme til at tjene kunne give dig råd til mange fodboldbilletter, skovture og måske endda til at hyre en havemand 🙂

 9. Ulrik Lykke skriver

  Det er ganske enkelt bare suverænt at du gider udgive sådan en ebog!
  Dette er min første kommentar på din blog, selvom jeg flittigt har fulgt din blog i flere år.

  Jeg har som ‘tak’ for denne ebog delt linket til din side med en håndfuld bekendte og vil ydermere gerne tilbyde 2 timers gratis hjælp som tekstforfatter. Skriv mig en email med en artikel eller to du gerne vil have skrevet og jeg skal levere.

  Tusind tak

  – Ulrik Lykke

 10. Mikael skriver

  Hej Ulrik,

  Mange tak for det flotte tilbud. Jeg er også glad for at du deler med vennerne (håber du lader dem tilmelde sig og ikke bare giver dem download linket) 🙂

  Men du behøver skal ikke give mig din tid (værdsætter dog tilbuddet). Jeg vil meget hellere have, at du bruger den tid på at skrive til din egen side, så du kan komme i gang med at tjene nogle penge. Når først du får opbygget en god månedlig passiv indkomst, så skal vi nok finde ud af, at jeg har noget andet jeg kan sælge dig 🙂

  Mvh
  Mikael

 11. Mette skriver

  Et stort tillykke til dig!
  Jeg har læst hvert eneste indlæg på din blog igennem de sidste halvandet år og har opnået en indjtnening jeg ikke troede mulig, men det ER muligt at tjene penge på nettet. Jeg har læst fast med i halvandet år og med hjælp fra dine gode og velskrevne og egne erfaringer har jeg nu opbygget en nogenlunde stabil indtjening på nettet. Du deler altid gavmildt ud af dine erfaringer og min mand og jeg besluttede i sidste måned at donere 10.000 kr. fra AdSense indkomsten til godgørende formål for fattige børn i Danmark. Det var aldrig lykkedes, hvis ikke jeg havde kunnet læse med her på denne blog.

  Så tak for det!

 12. Mikael skriver

  Hej Mette,

  Det var da en fantastisk historie og smukt gjort af jer. Jeg er taknemmelig for hvis jeg har kunne bidrage bare lidt til at det har været muligt for jer at hjælpe dem der har brug for det! Tak fordi du delte det.

  Mvh
  Mikael

 13. Peter Andersen skriver

  Hej Michael, jeg har som andre her i kommentarsporet fulgt alle dine indlæg om at tjene penge, men har indtil nu været en smule frustreret over, at det har været svært komme fra ét indlæg til et andet…dvs. at finde de relaterede indlæg. Med bogen har man det hele samlet ét sted, hvilket virkeligt gør informationerne mere fordøjelige. Og så er det hele virkelig velskrevet. TAK for det.

 14. Mikael skriver

  Hej Peter,

  Jeg skal være helt ærlig og sige, at det var med vilje, at jeg ikke gjorde det nemt at følge indlæggene i rækkefølge. Ellers ville du jo ikke have haft bogen 🙂

 15. skriver

  Hej Mikael

  Tak for din bog 🙂
  Jeg har læst hele bogen og har allerede starte de første par sider op og det har været en KÆMPE hjælp. Før syntes jeg det var meget svært at få sat tingene i system, men du har givet nogle gode værktøjer som har gjort det så meget lettere, og så er det gratis!!.

  Et stort tak herfra 🙂

  Mvh
  Bo

 16. Mikael skriver

  Det er godt at høre Bo. Pas nu på, at du ikke få gabt over for meget (jeg læser det som at du har startet flere domæner). Det er vigtigere at levere kvalitet end at starte en masse sider med middel kvalitet.

  Lad mig endelig høre hvis du løber ind i problemer eller hvis det hele bare kører på skinner 🙂

 17. skriver

  Har lige skimmet det meste igennem. Ganske god e-bog – eller faktisk suveræn til nybegyndere. Arg flere konkurrenter 🙂

  Har lige et par hurtige indskydelser!

  One og Meebox har affiliate programmer! Skynd dig at indkode dem 🙂

  Hostgator er lort – Men jeg har nok været uheldig 🙂

  Dit link til danske affiliate netværk linker direkte til forsiden.

  Hygge!

 18. Mikael skriver

  Hej Jesper,

  E-bogen er primært målrettet mod begyndere, men der er absolut også ting som garvede folk kan få nytte af. Det kan dog godt være, at det kræver mere end en skimning 🙂

  Et eller andet gør Hostgator nu altså rigtigt. Det er ikke for sjov at de har mange tusinde kunder. Men er da enig i, at de indimellem kan give nogle problemer. Tror dog at det vil gælde for de fleste webhosts.

  Jeg får kigget på linket til de danske aff. netværk. Tak for det.

  Mvh
  Mikael

 19. skriver

  Super interessant bog du har skrevet – selvom jeg vidste en del om affiliate før bogen, så fik jeg alligevel en del ud af den. Jeg har anbefalet den i mit seneste blogindlæg på linde-media.dk – og vist den til en af mine venner, som også interesserer sig for affiliate. Han har allerede læst den 2 gange!

  – Overvejer du at lave en større e-bog, som man skal betale for? Jeg tror helt klart der er et marked for en dansk affiliate bog – og jeg skriver mig gerne op til at være den første til at købe den :=)!

 20. Mikael skriver

  Hej Andreas,

  Ja tak, det lagde jeg mærke til. Der sætter jeg pris på.

  Jeg har helt sikkert planer om en mere detaljeret version med endnu mere hands-on forklaringer. Dertil så kommer der også flere eksempler og lidt flere hemmelige tricks (det skal lyde lidt amerikansk ikke?) 🙂

  Men om det bliver i bog form eller en anden form, vil jeg ikke løfte sløret for lige nu 🙂

  Mvh
  Mikael

 21. skriver

  Flot stykke arbejde Mikael!
  Jeg synes især det er motiverende at læse interviewene og har et enkelt forslag: Kunne man overtale dig selv til at “blive interviewet” – altså svare på samme spørgsmål? Ville være spændende at læse!

 22. Mikael skriver

  Hej Christian,

  Der kommer skam flere rigtig inspirerende interviews. Det kan sagtens være, at jeg lader mig selv “interviewe” på et tidspunkt, men lige nu er formålet at inspirere folk der skal i gang med at bygge en forretning op.

  Mvh
  Mikael

 23. Carsten skriver

  Hej Mikael

  Fantastisk side du har dig her. Har efter at have læst din bog, fået endnu mere blod på at starte adsense op.
  Jeg har et møde på søndag med en mulig samarbejdspartner, da vi skal gennemgå 10 mulligheder for adsense og affiliate sider.

  Og ja, emnerne har været mange flere, har brugt de forskellige værktøjer du beskriver i bogen og det fik hurtigt decimeret en emneliste på langt over 30 emner.

  Tak for bogen 🙂

  Mvh
  Carsten

 24. Mikael skriver

  Hej Carsten,

  Godt at du har fået gang i processen. Et enkelt råd er at gennemtænke ideen om en “samarbejdspartner”. Det kan være rigtig svært at dele hjemmesider hvis I bliver uvenner.

  Mvh
  Mikael

 25. skriver

  Hej Mikael

  Tillykke med udgivelsen af bogen, den er helt bestemt et godt sted at starte og en god inspirationskilde.

  Dog savner jeg at der stod lidt omkring, hvordan denne ekstra side-indtægt opgøres til Skat…Jeg tænker umiddelbart at det skal skrives på som B-indtægt, men andre mener man skal moms-registrere sig når man runder de 50.000,-

  Men jeg tænker at jo ikke er en virksomhed man har banket op? Men nu er jeg i tvivl om, hvad man skal være opmærksom på – Kunne være fedt, hvis det havde været et afsnit om det i bogen f.eks. selvom det jo naturligvis er muligt at google sig frem til svaret eller blot gribe knoglen og snakke med de kære folk hos Skat 🙂

 26. Mikael skriver

  Hej Jan,

  Når det kommer til skat, så er det noget jeg bevidst ikke ønsker at rådgive om (det kan blive dyrt hvis man gør noget forkert). Det kommer helt an på den enkeltes situation og det er derfor noget man bør tale med enten sin revisor eller med SKAT omkring.

  Det er korrekt, at man skal momsregistreres hvis man omsætter for mere end 50.000 kroner om året jf. http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=74196.

  MEN skal man tage deres tekst bogstaveligt, så gælder det KUN hvis der er moms på det du omsætter (dvs. Adsense indkomsten i dette tilfælde). Da den kommer fra Irland og ikke indeholder moms, så kan det være at du ikke behøver at blive momsregistreret.

  Man vil sikkert kunne finde mange holdninger hos SKAT til denne sag, så forventer man at omsætte for mere end 50k om året, så ville jeg bede om en skriftlig udtalelse fra SKAT for at være på den sikre side. 🙂

  Fordelen ved at være momsregistreret er, at da du ikke har nogen indkomst med moms, men mange af dine udgifter er pålagt moms, så får du konstant penge tilbage 🙂 Ikke en dårlig deal.

  Mvh
  Mikael

 27. Anders skriver

  Super bog – både for begynderen og dem med en anelse erfaring. Jeg vil helt klart få kigget nærmere på adsense efter at have læst bogen 🙂

 28. skriver

  Ah ja, det kan jeg da egentligt godt se, nu du siger det.

  Men det er helt sikkert noget er relevant for alle der forsøger sig med affiliate. Men du har nok ret i at det er noget Skat’s folk vil tolke på vidt forskellig måde, med det dersens internet noget 🙂

  Tak for svaret, er sikker på der er mange andre der kan få gavn af det også.

 29. skriver

  Det er en rigtig god bog du har skrevet.

  Du advarer blandt andet mod at bruge gratis WP-themes, fordi det er for usikkert.

  Jeg er helt enig med dig i, at det er farligt at lade ukendt kode blive afviklet på webserveren – men er den fare mindre, fordi man har betalt for temaet? En udvikler, som sælger et tema for nogle få dollars, kan vel lige så vel have lagt hacks ind, som den, der forærer det væk?

 30. Mikael skriver

  Hej Kristian,

  Mit umiddelbare svar vil være “ja”. Vælger man at købe themes fra et af de steder jeg anbefaler i bogen, så vil jeg mene, at det er relativt usandsynligt, at designeren har lagt ondsindet kode ind i themet. Det ville fuldstændig ødelægge deres forretning når det blev opdaget.

  Man kan aldrig vide sig sikker og derfor vil jeg altid foreslå, at man tester selv (jf. de tools jeg henviser til).

  Omvendt er det slet ikke sikkert, at der er noget galt i at bruge et gratis theme og finder man et som man synes er helt perfekt, så kan man bare vælge at teste det på samme måde.

  Personligt vil jeg dog altid vælge betalings themes da:

  1) Prisen ofte er rimelig
  2) Sandsynligheden for ond kode er mindre (efter min mening)
  3) Designet ofte er mere professionelt

  Mvh
  Mikael

 31. Fredefik skriver

  Tak for e-bogen Mikael! Rigtig motiverende og mange gode råd fra en professionel. Glæder mig til at læse den mere detaljerede version 🙂

 32. Ulrik skriver

  Skal klart have hentet den her bog. Men jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvorfor bogen er gratis. Mikael, dit brand er efterhånden så stærkt, at folk med garanti vil betale gode penge for dine guldkorn. Jeg er godt klar over, at Freemium er det nye sort, men stadig – hvad er dit ræsonnement?

  Tak for god læsning i øvrigt. Det er skide fedt, at du bringer en masse konkrete eksempler og ikke bare forfalder til “get rich quick”-indlæg, som så mange andre gør.

 33. Mikael skriver

  Hej Ulrik,

  Min ide med bogen var at få flest muligt i gang med at tjene nogle penge på nettet. Den bedste måde (mener jeg) at gøre dette, er ved at give alle mulighed for at få fingrene i bogen (derfor gratis).

  Derudover så tror jeg meget på, at du får det tilbage som du sender ud. Så er slet ikke i tvivl om, at det kommer til at betale sig på den ene eller den anden måde. Allerede nu har jeg fået kontakt til en masse nye og spændende personer som jeg ikke kendte før bogen blev frigivet.

  Mvh
  Mikael

 34. skriver

  Kære Mikael,

  TAK! Det er en fantastisk bog, du har skrevet. Jeg vidste ingenting om alle de online-redskaber, der er til rådighed for at gøre opmærksom på sit site. Det har du lært mig via denne bog.

  Min Passion er Iværksætteri og ønsket om at flere vil springe ud i det som iværksætter, din bog har hjulpet mig endnu længere i min lille mission 🙂

  Et stort TAK!

  Gode hilsner
  Anne-Marie

 35. Mikael skriver

  Hej Annne-Marie – Tusind tak fordi du tog dig tid til at komme tilbage hertil for at lægge en kommentar. Det er jeg rigtig glad for og det varmer naturligvis også, at du synes godt om bogen. Tak!

 36. Casper J skriver

  Hej Mikael!

  Tusinde tak for din bog. Jeg har først nu set din bog, og har netop lige for 5 minutter siden købt et helt nyt domæne så jeg er klar til at springe ud i det fra bunden af.
  Jeg vil lidt om det allerede, men jeg har valgt at købe et nyt domæne alligevel så jeg kan se hvor stor en effekt din bog har på min nye hjemmeside.
  Jeg synes allerede nu at det ser rigtig lovende ud – både med indholdet, og alle de fantastiske kommentarer omkring bogen her på sitet.

  MVH
  Casper J.

 37. skriver

  Bestemt en interessant hjemmeside, jeg har netop hentet bogen og skal til at læse den. Jeg er helt ny, eller næsten helt ny inden for den passive indtægt så jeg er spændt på om den side jeg har lavet matcher nogen af de ting der står i bogen 🙂 Når ikke mere kommentar skriveri nu, jeg må igang med bogen!

 38. skriver

  Tak for en god bog! Jeg er ny indenfor affiliate marketing, så din bog var meget nyttig til at få et overblik over hvordan man skal gribe det hele an. Jeg har allerede de første par sider i støbeskeen nu 🙂

 39. Hjalde Markvad skriver

  Hej Mikael, og tak for en god og inspirerende bog.
  Jeg er næsten lige startet og har nu fået opsat den første side. Dette skylles i stor stil din bog, samt jeres podcast, så også tak for det. Jeg skal nu til at i gang med side nummer 2, og har lige et spørgsmål.
  Mine overvejelser går lidt på, om siderne skal ligge på samme webhotel. Hvad siger Google og hvordan forholder det sig med links siderne imellem? Jeg kan forestille mig det ikke betyder så meget her i starten, med ville hører hvad du mener om dette, på længere sigt?
  Mvh Hjalde.

 40. Mikael skriver

  Hej Hjalde,

  Skal jeg forstå det sådan, at du er ved at starte website nummer 2? Grunden til at jeg spørger er, at jeg anbefaler at man giver website 1 en fair chance inden man kaster sig over nummer 2. Jeg ved godt, at nogen mener man skal have 100+ sider, men det mener jeg er en dårlig ide.

  Anyway, der er ikke noget galt i at have flere hjemmesider på samme webhotel. Jeg ville dog ikke linke dem sammen. Ikke at jeg tror det ville give dig problemer, men omvendt vil det nok heller ikke give dig noget særligt og derfor kan du lige så godt lade være. 🙂

  Håber det svarer på spørgsmålet?

  Mvh
  Mikael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.