Hvad nu hvis?

Hvad nu hvis?Året 2012 er ved at nå sin ende og det har været et fantastisk år; fyldt til randen med oplevelser. The Industrious Geeks udgiver med dette podcast sin episode nummer 52 og det betyder, at vi nu har podcastet i et helt år. Det havde vi nok ikke helt turde håbe på da vi startede for 12 måneder siden.

Det er gået over alt forventning og vi vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle vores dejlige lyttere for at have været med på denne rejse. Vi er beærede over at have fået så meget positiv feedback, så mange reviews og så mange der har delt os og nævnt os for deres omgangskreds. Så tusind tak til dig der har lyttet med.

Hvad bringer fremtiden?

I denne episode satte vi os for at prøve at kigge lidt fremad. Med 2012 i baghovedet ville vi blandt andet se lidt på hvad vi tror der kommer til at ske i 2013, men også nogle langt mere “hvad nu hvis” spørgsmål, så du kunne få lidt mere indblik i vores tankegang.

Spørgsmålene var først bestemt til at skulle være en overraskelse for hinanden, men i sidste sekund besluttede vi, at den anden part skulle have lov til at forberede sig bare en lille smule 🙂

Nogle af de svar der kom ud af det var meget overraskende og vi er sikker på, at du vil kunne få en del med dig efter at have hørt dette podcast.

Godt nytår og tak for et uforglemmeligt 2012.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Hvad finder Google på i 2013?
 • Hvad hvis Google fjerner alle affiliate sites?
 • Hvordan vil SEO ændre sig fremover?
 • Hvornår vil du sælge et profit website?
 • Er AuthorRank overhovedet så vigtigt?
 • Hvad skulle der til for at bosætte sig i udlandet?
 • Hvordan vil Webjuice udvikle sig?
 • Hvis du kunne spole tiden tilbage til 1998

Links nævnt

Kommentarer

 1. skriver

  Super at introen er tilbage!

  Jeg tænker at Google i fremtiden kun vil lade dem med en “høj(est)” AuthorRank få billeder med i søgeresultaterne. Måske vil SERP på en søgning som SEO være overfyldt med billeder, men ikke på søgninger som børnetøj osv.

  Søren siger at man skal linke til sin Google plus med Author tag i forum indlæg engang imellem, men bør man overveje at sætte det fast i sin signatur? Og hvorfor ikke?

  – Alexander Larsen

 2. skriver

  Trist at i holder pause – krydser fingre for at den bliver kort! Kommer til at savne jeres podcast på løbeturen!

  Jeg tror ikke helt på massakren på hverken organiske resultater eller affiliate links. Google lever trods alt stadig af at være den bedste søgemaskine og ikke reklamemaskine, så de skal huske på deres brugere – og det ved de også godt. Men det er klart at de vil presse så mange penge ud af maskinen som muligt.

  Godt nytår og held og lykke med jeres projekter i det nye år! Glæder mig til at se hvad i kommer op med.

  \Mikkel

 3. skriver

  @riisager Okay, men når man som jeg skrevet over 1.600 indlæg på Amino. Bliver man hurtigt bange for pingviner, hvis man bruger de 3 links 😀

  Så hvis vi nu siger at jeg er villig til at ofre linket, vil det så være en god idé at linke til min G+ profil med Author tag fra signaturen? Og hvordan tror du Thorborg og Co ville have det med den løsning? Vil nødtig gøre nogen vrede.

  – Alexander Larsen

 4. Mikael skriver

  @Mikkel – Vi må se hvad der sker. Tror desværre at Google er tro mod deres aktionærer først og fremmest.

 5. skriver

  @Mikael naturligvis. Men alt andet end lige, så er aktionærerne også interesseret i at Google bliver ved med at være den foretrukne søgemaskine. Så hvis google ender med at presse den så hårdt med reklamerne at det skræmmer brugerne væk, så giver det jo også bagslag for dem. Men ja, vi må se hvad der sker 🙂

 6. Mikael skriver

  Tak fordi du har lyttet med Simon 🙂

  Det var skam også en lidt tom fornemmelse for os. Heldigvis har vi de nye projekter som tager en masse tid og for dem der er medlemmer af Marketers.dk er hver anden torsdag stadig fyldt med indhold 🙂

 7. skriver

  / Tak fordi i ville lytte til os

  @Alexander Når du er doven(inkl. mig selv) og ikke laver en unik signatur hvergang du poster i fora – så får du hellere ikke den fulde værdi 🙂 man bør have en lille skabelon liggende som man kan ændre et par links i og kopi/paste ind som signatur når man deltager online

 8. Morten skriver

  Så vidt jeg husker, så ændrer signaturen sig på alle Amino-indlæg, når man ændrer den under sin profil.

 9. Mikael skriver

  Selv tak Frank. Det har været en fantastisk tur og det er som nævnt kun en pause, så der vil helt sikkert dukke noget op fra tid til anden.

 10. skriver

  @Riisager Det ved jeg bare er imod fx. Amino’s retningslinjer, de vil have at man skal ligge det i deres signatur “system”.

  Men bør jeg sætte rel=author på i signaturen?

  Og hvad med når jeg kommenterer på forskellige blogs og bruger min G+ profil som “website”? Skal jeg så også sætte rel=author på? Kan se at du har det her, men du har jo også været med til at lave indholdet på siden.

  – Alexander Larsen

 11. skriver

  Tak for endnu et godt podcast og tak for det faste torsdags-indslag, der har været med til at give nye idéer, inspiration og vinkler. Håber, at der – trods alt – blot er tale om en pause 🙂

 12. skriver

  Øv, det er en skam – I var ellers gået hen og blevet fast inventar i turen til arbejde fredag morgen.

  Tak for de mange rigtig gode og interessante podcasts.

  Håber i vender tilbage snart.

  Ser forøvrigt frem til at høre nærmere om det nye projekt Søren.

  P.S. Du vil også blive savnet Vadskær – du har jo nærmest været det tredje ben i Industrious Geeks 🙂

 13. Brian Bendtsen skriver

  Tak for en masse gode podcasts. Nu har jeg været igennem dem alle et par gange, og håber virkelig ikk at pausen bliver alt for lang 😉
  I mellem tiden må jeg gå på jagt efter lignende podcasts i iTunes, da jeg synes, at det styrker ens motivation, når man hører på folk med samme interesser.
  Tusind tak til jer begge, samt de interviewede for et godt stykke arbejde!

 14. Mikael skriver

  Mange tak for din kommentar Brian. Den varmer. Vi er glad for at du har kunnet bruge vores podcasts til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.