Image Wrap Løsning til WordPress 2.6

Hvis du har opgraderet din blog til WordPress version 2.6, så har du sikkert opdaget, at der er kommet en ny billedfunktion hvor man kan tilføje en “caption” der gør, at der bliver sat en ramme rundt om billeder der bliver sat ind i indlægget.

Man skal stadig benytte align left og align right, men det ser ud til at teksten ikke wrapper uden om billedet. I hvert fald er dette et problem der gør sig gældende i flere WP themes.

Der er heldigvis en let løsning på dette som jeg fandt ovre på Hackwordpress.

Det eneste du skal gøre er, at tilføje følgende til din CSS:

img.alignleft, div.alignleft {
float:left;
margin:0 0.5em 0.5em 0;
}
img.alignright, div.alignright {
float:right;
margin:0 0 0.5em 0.5em;
}
img.aligncentered, div.aligncentered {
text-align:center;
margin:0 auto;
}

Herefter er problemet løst.

Kommentarer

 1. skriver

  Det der er DÆLME smukt! Jeg surfer tilfældigvis rundt på din hjemmeside og støder så på det – det løser nemlig mit problem på http://www.eeepc.dk – og det endda helt uden at have søgt efter en løsning. Takker. 🙂

  (Jeg surfer ekstra meget rundt på din blog for tiden, da det er NU jeg skal have gang i lidt netindtjenning – skal giftes om 10 måneder, og vil gerne give konen det drømmebryllup hun ønsker sig, men vi ikke har råd til. Så nu må vi se, om der kan skrabes lidt ekstra ind. Tror jeg starter med HyperVRE. 🙂 )

 2. Mikael skriver

  Jamen det var da heldigt at jeg kunne hjælpe 🙂

  Det lyder godt med ideen om at skrabe sammen til brylluppet. Hvis du er interesseret, så kan vi tage en snak om hvad du bedst muligt kan gøre. Du er velkommen til at smide en mail, så kan vi evt. tage det over telefonen.

 3. skriver

  Mange tak for tilbudet – det vil jeg meget gerne benytte mig af!

  Jeg vil dog lige lave de første par HELT simple eksperiementer og research først, så jeg ikke spilder din tid ved at være HELT på bar bund. Der kommer derfor nok nogle kommentarer med spørgsmål rundt omring i kommentarerne på din blog det næste stykke tid, og så vil det da være kanon, hvis du vil give et par råd direkte lidt senere, når jeg er mere klar til virkelig at sætte igang. 🙂

  Takker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.