Nyt centralt WP Theme center

Tidligere har der været ét centralt sted at finde WP themes: http://themes.wordpress.net men da man her ikke har accepteret nye themes i et langt stykke tid, så har designere at nye themes måtte promovere deres themes fra deres egne sites.

Nu har WordPress lavet et centralt sted hvor themes kan samlet og det fungerer på samme måde som med plugins. Jeg er overbevist om at der ikke kommer til at gå længe før det sted bliver “one stop theme center“.

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Jeg er også meget spændt på at følge med i udviklingen af din blog, men ikke fordi jeg skal slå skår i glæden, så tror jeg du for svært ved at følge med i antal :)

 2. Tommy skriver

  Det med at sponsorlinks ikke er tilladt, sikre at der stadig er arbejde til sider som Brians :)

  Det blogdesign som denne blog benytter er ex. sponsoreret af musicforlondon.co.uk, som da også ligger nummer 2, på en søgning på “london venues” her hvor jeg sidder. 102.000 backlinks til bare den ene side som der linkes til fra bunden af templaten, hvilket er væsentlig mere end de 15.000 som forsiden har.

  Det kunne være sjovt at sponsorerer sådan et theme, hvis det blev promoveret ordentligt.

 3. Mikael skriver

  Det er jo ikke sværere at være sponsor end at du får en til at lave et theme til dig og så kalder dig selv author. Så kan du linke tilbage til din side.

  Lad os sige at et ekstraordinært godt theme vil koste dig $1000 at få lavet. Hvis du til gengæld får bare 50.000 backlinks, så er det 20 cent (= 1 kr.) pr. link.

 4. Tommy skriver

  Det kan da godt være, at det bare er så let. Der går dog et eller andet galt i dit regnestykke…

  $1000 er under 5.000 kroner, så hvis man får 50.000 backlinks kan det aldrig blive 1kr stykket ;)

 5. Mikael skriver

  Okay, der var lige en faktor 10 galt :) Så lad os sige 10 øre istedet, men det gør det jo ikke dårligere :)

 6. skriver

  Tak for nyheden Mikael, den havde jeg sku ikke lige fanget ellers hehe.

  Men fedt med en side hvor de samler hele skidtet. Som du også selv siger, bliver det nok der man søger først hvis der skal skiftes tema…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.