Nyt opdateret Sociable plugin

Hvis du har en wordpress blog, så kender du sikkert til det plugin der hedder Sociable. Dette plugin giverdine læsere en let måde at tilføje dine indlæg til steder som Digg, Twitter, Newswine osv. osv. Der er utallige muligheder og man kan vælge at gøre brug af hele striben eller kun en lille del.

Nyt Sociable Plugin med Nofollow
Image credit: [ changó ]

Konceptet er, at dine læsere skal tilføje dine indlæg til flest mulige steder og at flest muligt skal gøre det. Jo flere der gør det, desto højere op på listerne vil dine indlæg komme og hvis de kommer højt nok, så vil de begynde at se en forøget trafik fra de pågældende sider.

Et sted som f.eks. Digg kan sende dig mange tusinde besøgende på et øjeblik, hvis du formår at få dit indlæg på deres top lister. Det er ikke let, men når det lykkes så ser du virkelig frugterne af det.

Men hvad så hvis man har en dansk blog? Tja… så kan du ikke bruge dette plugin til ret meget. Istedet har vi netop fået et nyt alternativ i www.anyhed.dk. Det er stadig en beta version, men det ser ud til at blive rigtig godt når det kommer i gang.

Men tilbage til Sociable plugin’et. Joost har opdateret det så nogle af de nye social sites er kommet på og så har han tilføjet den fantastiske ting, at alle links er “Nofollow”. Tidligere har det ikke været tilfældet og der har været sendt linkjuice afsted til de steder. Ikke at det nødvendigvis er galt, men det har ikke været valgfrit. Det er det nu.

Så hvis du har en engelsk blog og ikke benytter det pågældende plugin, så vil jeg anbefale dig at prøve det. Hvis du allerede benytter det, så er det tid til en opgradering 🙂

Kommentarer

  1. Mikael skriver

    Ja det kunne være rigtig godt. Jeg ved ikke hvor mange af den slags der vil være plads til, men mere end 1 er der helt sikkert. Og så er det jo godt med lidt konkurrence.

  2. skriver

    Jeg har selv eksperimenteret med en “Sphinn knap” på min blog,det gav 1 sphinn. Når man blogger på dansk, så har det bare ikke rigtig nogen effekt at bruge sociable plugin’et. Så er det jo godt at vi har fået aNyhed 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.