Opfølgning på Conduit website ideen

Siden jeg anbefalede at investere de $15 i ebogen omkring Conduit Metoden, gav eksempler på andre sider der gjorde brug af ideen og nævnte at det ikke kunne svare sig at bruge tiden på billige produkter, så tænkte jeg at det var tid til at komme med en lille opdatering.

På det tidspunkt havde jeg selv sat mit lille website op for den ide der blev præsenteret i ebogen lød simpelthen for god til at lade gå min næse forbi. På det tidspunkt have jeg ikke læste nogle af de andre ebøger Chris Rempel har skrevet og det var også grunden til at jeg efterfølgende blandt andet skrev indlægget om ikke at vælge for billige varer til denne type sites.

Jeg skal indrømme at jeg var en super doven hund :) og selvom Chris anbefaler at man starter med at lave et lille site med små 50 sider (det svarer ca. til en god aftens arbejde), så fik jeg kun taget mig sammen til at lave “reviews” af 14 produkter.

Når jeg skriver reviews i anførselstegn, så er det fordi det mere eller mindre er udvalgte snippets fra f.eks. Amazon, så det er ikke så meget “dyb tallerken” der skal opfindes.

Udover at jeg ikke gad lave alle de sider jeg fik at vide var en god ide, så lavede jeg også kun en meget minimal research af keywords og min linkbuilding indsats har begrænset sig til en enkelt eller to artikler som er blevet smidt ud på nettet via UAW.

Så når alt kommer til alt, så fik jeg vist ikke helt taget mig sammen til at lave det jeg burde. :)

Men hvad er der så sket med det site jeg fik lavet?

Først så skal du da lige have lov til at se det: Health Products

Det er ikke nogen æstetisk skønhed, men det er lavet ud fra den opskrift som Chris gav. Enkelt og lige til og alle links fører til et sted hvor produktet kan købes.

Kigger vi så ind i min account på Amazon.com, så ser det sådan ud fra februar (hvor jeg startede siden) til og med april:


feb-apr-conduit

En indtægt på $5.84 hvilket jo ikke kan siges at være prangende, men det er bevis på at det virker og da jeg samtidig ikke har gjort mig umage og heller ikke har gjort noget som helst siden, så er det helt fint.

Når vi så kigger på de seneste to måneder maj og juni, så har jeg stadig intet gjort med siden. Nu ser opgørelsen sådan ud:


maj-jun-conduit

Igen kun sølle $13.98, men det betyder at jeg har en lille fortjeneste i forhold til at Conduit Method rapporten kostede mig $15.

Hvis man regner domænet med, så har jeg nok stadig et lille underskud.

Små $20 på et “make it and forget it site” på hvad der svarer til 4½ måned er ikke fantastisk, men heller ikke helt håbløst.

Havde jeg valgt at følge opskriften med at lave de 50 sider, så ville jeg helt sikkert både have solgt flere produkter, men jeg ville også have haft fordelen af at Amazon hæver din affiliate andel fra 4% til 6% når du har haft mere end 7 salg på én måned.

Om man kan regne det direkte om til at være $20x3x1,5 = $90 ved jeg ikke, men sandsynligheden er der da.

Som tiden går, tror jeg på at sitet kommer til at klare sig endnu bedre, da det lige skal have lidt tid til at ældes. Jeg kunne også sagtens forestille mig at jeg får smidt nogle flere produkter på når jeg har en ledig stund hvor jeg keder mig og måske jeg også skulle begynde at smide lidt flere links mod siden.

Om ikke andet så er det status som det ser ud lige nu og til dem af jer der valgte et købe og implementere ideen, så hører jeg meget gerne om jeres resultater i kommentarerne.

/Mikael

Kommentarer

 1. Michael Grove skriver

  Hej Mikael, Det er super spændende at hører hvordan det går med dine forskellige projekter. Jeg har selv prøvet at bruge conduit method, men det er indtil nu, ikke noget der har skabt en indkomst der er noget at prale af. Omkring $11. Men det er jo en passiv indtægt, og jeg tror jeg vil lege lidt videre med det her indenfor en overskuelig fremtid.
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 2. skriver

  Jeg prøvede også metoden af på http://www.fragrancereports.com, og det har været noget af en fiasko for mit vedkommende. Jeg har ikke solgt et eneste produkt, og min side ranker helt ad h****** til i Google. Selv ikke når man søger på mit domænenavn “Fragrancereports” ligger jeg på side 1. Det giver ingen mening faktisk, men skidt pyt.

  Jeg har vidst tjente en dollar eller to på AdSense på sitet, men det var jo ikke det der var meningen med sitet :)

  @Grove:
  Fandt du egentlig noget inspiration da du lavede dit conduit site (på fragrancereports.EU) et eller andet sted? ;)
  .-= Kim Andersen´s last blog ..Firefox 3.5 er nu frigivet ““ Nye features i Firefox 3.5 =-.

 3. Mikael skriver

  @Michael, det er godt at høre. Når du nu skriver at du har tjent $11 hvor mange sider har du så fået sat op og hvor meget arbejde har du lagt i det?

  @Kim, har du gjort din nogle tanker om hvorfor situationen er som den er? Det er klart at trafik er en afgørende faktor og for dit vedkommende lyder det ikke til at det er selve metoden der er noget galt med, men mere en kombi af keywords og SEO.

  Mikael

 4. Michael Grove skriver

  @Kim, ja, jeg fik lidt inspiration fra dig af :)

  @Mikael, Jeg har selv lavet to posts, de andre er helt auto genereret. Men det er kun via de 2 post jeg selv har lavet jeg har fået salg igennem. Så næste trin er at droppe de autogenereret, og derefter lave nogle indlæg selv om det.

  Men jeg overvejer at lave mine indlæg om til sider i stedet for, og se om det kan give et større afkast. Jeg har vel cirka brugt en time på det indtil nu.
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 5. Mikael skriver

  @Michael, $11 for en times arbejde er da helt fint. Specielt fordi der sikkert vil komme mere løbende.

  Alle de sider jeg har lavet er også manuelle (ikke at det tager ret lang tid at lave).

 6. Michael Grove skriver

  @Miael, nej det er skam helt fint. Men jeg har bare fundet projekter som har større interesse, end lige det at lave denne slags “bait-pages” :)

  Men det er jo helt sikker en kilde til en god passiv indkomst, hvis man en dag sætter sig og bruger 4-5 timer på at få sat et større antal sider op. Men jeg har bare så mange ting jeg vil have testet :) det kender du sikkert godt.
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 7. Mikael skriver

  Ja det kender jeg alt for godt. Jeg har lidt tænkt på at få nogen til at gøre det for mig. I starten vil det sikkert være en dårlig forretning, men hvis de kan producere et par sites om ugen, så vil det blive rigtigt interessant over tid. ;)

 8. Michael Grove skriver

  Det var også en idé. Men ja, det første stykke tid vil det helt sikkert være en dårlig forretning. Men over længere tid er der helt klart indtjenings potentiale.

  Har du forresten nogen erfaring med at opbygge en opt-in liste? altså en mailingliste? Har lidt overvejet at skrive en ebog om et eller andet, for den vej igennem at få nogle subscribers. Altså en engelsk ebog.
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 9. Michael Grove skriver

  Det har du ret i, det gør jeg ikke :)

  Men det gør jeg fra nu af :)
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 10. Mikael skriver

  Du kan evt. hente bogen og se hvordan jeg gør. Jeg vil meget gerne udveksle erfaringer hvis det får interesse.

 11. Michael Grove skriver

  Jeg har skam også hentet den :) Er ved at læse den igennem nu..
  .-= Michael Grove´s last blog ..How To: Set Up Your Favicon =-.

 12. Martin Hegelund skriver

  Hej Mikael – fedt at du følger op på det!

  Et tip: Hvis I ikke har noget imod at blive sat i forbindelse med jeres review-sites, så sæt det op på jeres egen blog eller et i forvejen stærkt domæne (evt. i en undermappe). Jeg havde, ligesom Kim, ekstremt svært ved at ranke på noget som helst i mit lille forsøg indtil jeg satte det op i en undermappe – og så skete der lidt. Men slet ikke nok – har også kun tjent i omegnen af et par ispinde :)

 13. Mikael skriver

  Det er absolut en ide Martin og jeg kan sagtens forstå at den virker. Det er jo hvad jeg har gjort med HyperVRE siderne.

  Det med at ranke er jo kun et spørgsmål om manglende indsat i form af keyword research og link building, så vi kan kun takke os selv for det lille resultat. Heldigvis kan det jo hurtigt ændres hvis man har lyst.

 14. Michael Grove skriver

  Hej Martin, det er helt sikker godt trick, og jeg har skam også brugt det på nogle af mine “good standing” domæner, men dette har været med HyperVRE programmet.

  Men som Mikael også siger, så skal vi jo bare nosse os sammen til at lave lidt mere keyword research og link building.
  .-= Michael Grove´s last blog ..Using Link Building to your Advantage =-.

 15. skriver

  Hej Mikael og andre.

  Jeg syntes ideen var meget inspirerende og besluttede at give den et shot på min danske Graviditet.dk

  Dels var jeg tilbage og opdatere alle gamle anmeldelser med nye mere målrettede informationer, ligesom alle anmeldelser siden er blevet udgivet direkte med henblik på at skabe den type mersalg.

  Resultatet er, at de allerfleste gange hvor man søger direkte på bogtitel eller forfatternavn på en bog der er anmeldt på Graviditet.dk – ligger anmeldelsen på en af de første tre pladser i Google – ofte over Saxo.com hvor de alligevel ender med at købe den via mit affiliatelink!

  Her er f.eks. en søgning på bogen »Charlie Hotel Oscar Kilo« http://www.google.dk/search?hl=da&q=charlie+hotel+oscar+kilo&btnG=Google-søgning&meta=&aq=2&oq=charlie+h

  Og »Små Fingre Fortæller« http://www.google.dk/search?hl=da&q=små+fingre+fortæller&btnG=Google-søgning&meta=&aq=f&oq=

  Og pengene? De er støt stigende og den bedste måned har været knap 500 danske. Ikke alverden men et OK tilskud til sidens Adsenseindtægt.

  Jeg tror at potentialet selv på en dansk side kan være arbejdet værd – sagtens tusinder af kroner om måneden afhængig af søgevolumen på emnet.

  Det gode er at anmeldelserne kommer til at ligge der for evigt og at de kommer til at blive ved med at give passiv indtægt i laaang tid…

  Håber dette kan være til inspiration.

  Mange hilsner
  Pete ;-)

  PS: Se iøvrigt også http://www.minbogliste.dk/ hvor jeg eksperimenterer med en variation hvor jeg også linker til min egen webshop på nogle titler. Den blog startede jeg for 4-5 måneder siden og den fik lynhurtigt Pagerank 3.
  .-= Pete Andersen´s last blog ..Hvad nu hvis det ER sandt? =-.

 16. Mikael skriver

  Tak for opdateringen Pete. Din placering i søgemaskinerne er dog ikke helt rigtig, men du er da på side 1 :)

  Jeg tror du har glemt at logge ud af din Google konto da du foretog søgningerne.

 17. Nicolai Björn@trampolin skriver

  Hej Mikael :)

  Har besluttet mig for at give mig i kast med en conduit side, men hvad har du gjort med hensyn til produktfotografier? Min nicheide er fladskærmsfjernsyn.

 18. Mikael skriver

  Hej Nicolai, mange steder har affiliate programmerne også billeder. Men jeg kan ikke hjælpe dig specifikt med fladskærmsfjernsyn.

 19. skriver

  Hej Nicolai,

  Jeg kan anbefale det gratis program Gimp, til at skære/croppe produktfotografier ud med. Det er simpelt at bruge (til det formål) og du kan eventuelt søge på gimp tutorials :o)

  /Jacob

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.