Outsourcing til Filippinerne

Filippinerne er et godt sted at outsource tilOutsourcing er en af de letteste måder at bygge en større forretning hurtigt og nok også en af de letteste måder at skabe noget mere fritid for sig selv. Dermed ikke sagt, at der ikke også kan være udfordringer med at få andre til at hjælpe sig.

Det første man skal gøre er, at finde den person man skal arbejde sammen med. Vi kommer omkring hvor du kan lede efter vedkommende og hvordan du bedst finder ud af om det er den rigtige person at arbejde sammen med. Outsourcing til Filippinerne er ikke så svært, men det er en ny kultur og man skal forstå hvordan de tænker. Det kræver blot lidt øvelse.

Pris og kvalitet

Der vil ofte være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men der findes alligevel en del guldklumper derude. Det kræver dog at du er villig til at lære dem nogle af de ting de måske ikke kan og at du kan accepterer ting som strømsvigt, oversvømmelser og lignende.

Folk der bør udenfor de store byer vil ofte være langt billigere at hyre. Omvendt er deres internetforbindelser heller ikke så hurtige og strømmen kan komme og gå.

At arbejde med gode folk fra Filippinerne kan være en stor fornøjelse og har du tænkt på om det kunne være noget for dig, så lyt til dette podcast og tag de første spæde skridt. Det vil kunne ende med at gøre en stor forskel i din forretning.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.


Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Hvor finder man dem?
 • Test af kvalitet (hvordan gør man)
 • Hvad kan man komme ud for (anden kultur)?
 • Hvor meget skal man betale?
 • Hvordan betaler man dem?
 • Skal de have bonus?
 • Hvordan fyrer man dem og hvornår?

Links nævnt

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Hej Jonathan,

  Godt at du kunne bruge det og endnu bedre, at du tager action.
  OnlineJobs.ph er selvfølgelig ikke gratis, men finder du nogle gode personer at arbejde sammen med, så er pengene hurtigt tjent hjem.

  Mvh
  Mikael

 2. Mikael skriver

  Hej Jacob, kan helt sikkert også anbefale nogle af de ting Tyler Schum har lavet. Købte også hans outsourcingkursus for mange år siden.

 3. skriver

  Hej Mikael,
  Er gået igang med outsourcing, så genhørte lige jeres podcast igen. Men ved du hvordan det er med Moms/told, Når det er udenfor EU?
  Altså moms har jeg læst frem til at den går i 0 da man skal reg. Det både Som ind- og udegående.
  Men er der told på det ens freelancer laver? Eller er det kun fysiske produkter som bliver pålagt told.
  – Mick 🙂

 4. Mikael skriver

  Hej Mick,

  Jeg vil anbefale, at du ringer til told og skat. Det er gratis og der kan du få det rigtige svar.
  Mit bud er, at told kun har med fysiske varer at gøre, så derfor giver det ingen mening at tale om i forhold til outsourcing. Mht. moms, så er outsourcing en udgift (ikke en indtægt) og der vil derfor aldrig kunne være moms begge veje. Omvendt så er der sjældent moms på de fakturaer du får fra din outsourcer, så der vil jeg mene, at der ikke er noget moms der skal betales. Men igen… ring og spørg skat for det sikre svar.

  Mvh
  Mikael

 5. skriver

  Hej Michael
  Har lige hørt podcastet igen ( hvilket jeg ofte gør med jeres podcast 🙂
  Det kunne være aktuelt for mig med en Fillipiner, men mit behov er ikke ret stort. Som jeg hører det er det mest på mrd basis på Onlinejobs.ph . Jeg har måske en hjemmeside om ugen som skal redesignes og opsættes i WP.
  Hvordan klarer man det, -jeg vil gerne leje den rigtige mand til udvalgte opgaver. Hørte at Søren havde “lånt” af dig til en opgave.

 6. Mikael skriver

  Hej Flemming,

  Det er et rigtig godt spørgsmål. I princippet kan du hyre folk på Onlinejobs.ph i det omfang du har lyst til. Det behøver ikke være på månedsbasis. Alternativt kan du gøre brug af steder som Elance eller andre services hvor folk byder mere ind på enkelte jobs.

  Den svære ting i hele processen er at finde en der er dygtig nok i forhold til de krav du har. Men når først han/hun er fundet, så er det bare om at holde fast.

  Ham Søren havde “lånt” (mod betaling) kan ikke designe hjemmesider. Han satte blot WordPress op med eksisterende themes.

  Mvh
  Mikael

 7. Dennis skriver

  Fakturaen – som freelanceren sender, skal den indeholde noget specifikt for at opfylde danske krav til leverandør fakturaer? Jeg fik på et tidspunkt en faktura fra en freelancer der havde lavet noget bogførring og den indeholdt blot vedkommendes navn, bankkonto nummer og en linje med hvad der var blevet lavet. Ingen registreringsnummer, ingen moms og så betalte jeg desuden med Westerns Union. Jeg kom senere hen i tvivl om jeg havde gjort noget forkert overfor SKAT.

  Nu overvejer jeg igen at hyre en til noget tekst produktion, produktopdatering og prisliste vedligehold og vil ikke gøre en eventuel fejl – to gange.

  • Mikael skriver

   Hej Dennis,

   Jeg er ikke ekspert, så min anbefaling vil være, at ringe til Skat og spørge dem. Det er gratis og de svarer meget gerne.

   Som jeg har forstået det, så er skal din freelancer leve op til de krav som vedkommende har i sit land. Jeg tror ikke at man kan forlange andet. Du skal blot sørge for at have orden i dine bilag, bogføre og ellers holde orden i dit regnskab med indtægter og udgifter.

   Men som sagt… ring til skat. Det gør jeg ofte når jeg er i tvivl om noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.