Outsourcing videoer du bliver nødt til at se

Hvis du er en regelmæssig læser af denne blog, så ved du også at jeg i det sidste halve år har brugt en del krudt på at lære hvordan man outsourcer på den bedst mulige måde.

Min baggrund for at gøre det har egentlig været 3-sidet:

 • For det første ville jeg gerne være i en situation hvor det var muligt at tage på ferie i op til flere uger (eller endda måneder) uden at det ville kunne mærkes negativt på min online forretning.
 • For det andet så ville jeg gerne være i en situation hvor jeg selv kunne lave alle de ting jeg synes er sjovt, mens jeg kunne få andre til at lave de ting jeg ikke kan lide at lave (men som stadig SKAL laves).
 • For det tredje, så ville jeg gerne have at min online virksomhed voksede sig større og skabte en større indtægt, men uden at jeg skulle arbejde mere. Og så måtte det jo også gerne gå hurtigst muligt.

Alt dette fik mig til at outsource og jeg har allerede lært rigtig meget (og har forøget min online indtægt BETYDELIGT).

Normalt Koster God Information Penge

Hvis du selv har kigget dig om efter en mulighed for at outsource, så har du sikkert også set at der er rigtig mange personer og websider der tilbyder diverse træning.

Jeg har selv købt en del af de programmer, men har ikke været voldsomt begejstret for det jeg har fundet indtil videre.

Nu har jeg dog fundet noget du bliver nødt til at se!

En australier ved navn Tyrone har netop udgivet 10 gratis videoer + en særdeles velskrevet e-book omkring outsourcing. Og begge dele er gratis!!

Jeg forstår ikke helt at han giver så meget information væk, men det er jo kun dejligt.

Se det hele her: Mass Outsource (Linket virker ikke længere)

Han forsøger naturligvis at sælge dig sit 6 måneders coaching program omkring outsourcing, men det er absolut ikke noget du behøver at købe for at få noget ud af det.

Skulle du være interesseret så vil jeg blot lige nævne at prisen når programmet åbner her den 17. november er $47 pr. måned hvis du tilmelder dig indenfor de første 24 timer.

Det har jeg personligt tænkt mig at gøre baseret på ovenstående video og e-book.

Efter de første 24 timer stiger prisen til $88 pr. måned.

Inden Du Ser Videoerne

Jeg gjorde selv den fejl at jeg satte mig til at se videoerne uden at have et stykke papir og en kuglepen ved siden af mig. Det var dumt! Nu bliver jeg nødt til at se dem igen og få taget noter.

Så inden du går i gang, så tag lige og fat en pen og noget papir. Du vil ikke fortryde det.

/Mikael

Kommentarer

 1. skriver

  Tak for tippet – det lyder da spændende!
  Eneste problem er: Information overload…
  Jeg kan selt ikke finde tid tli at se 10 videoer – hvor jeg før ingen tid havde, er jeg nu blevet far, og så er jeg jeg endnu mindre tid. Kender du/I det? 🙂
  Døgnet burde have 34 timer!

  Nu da du alligevel skal i gang med at se videoerne igennem igen, kunne du så ikke tænke dig at lave et nyt indlæg med de vigtigste pointer fra dem? 🙂
  .-= Christian Brix fra Eee PC Bloggen´s last blog ..Bruger-anmeldelse af Asus Eee PC 1008HA =-.

 2. Mikael skriver

  Hej Christian,

  Kender det godt men er også nået til den ÆRLIGE erkendelse at det intet har med TID at gøre, men derimod PRIORITET.

  Så jeg er holdt op med at bruge “tiden” som en undskyldning, men siger derimod blot til mig selv at jeg prioriterer at gøre (eller ikke gøre) specifikke ting.

  Mht. de vigtigste punkter, så “jo” jeg kunne da sagtens gengive dem. Men hvis du ikke har tid til at se videoerne så har du SLET ikke tid til at bruge dem til noget, så det ville være spild af min tid 😀

  Men tillykke med at være blevet far 🙂 Så kunne du virkelig have brug for outsourcing så din online forretning stadig kan vokse.

  /Mikael

 3. skriver

  Det ser umiddelbart ret godt ud. Har kun set 3 af videoerne, men kan jo ikke lade være med at prøve at kigge på nogle af de ting han kommer med imens.

  Har lige fundet en grafisk designer som kan arbejde 20 timer om ugen for godt 200$ om måneden.

  pretty, pretty cool.

 4. Mikael skriver

  Ja lige præcis. Jeg fandt også en med 5-9 års erfaring indenfor SEO, som kunne hyres fuld tid for ca. $300. Dælme en god deal!

 5. Mikael skriver

  @Christian, nej det var ud fra informationen i videoerne 🙂

  Ja børn og Online marketing kurser i Jylland kommer først (så din besked på Potters blog) 😀

 6. Mikael skriver

  Samlet set tror jeg de tager max en time at komme igennem inkl. noter. Man kan “spole” indledning og afslutning over på mange af dem.

 7. Tommy skriver

  Jeg synes virkelig jeg har fundet nogle gode ukrainere som hjælper mig med de programmeringsopgaver jeg ikke selv har tid til. De er fleksible, dygtige og i stand til at tænke selv – og tager så kun $10-12/timen. Men $2,5/timen for en grafiker der kan bare en lille smule lyder da helt sindsygt.

  Elsker din blog, men synes godt nok ikke at jeg havde tid til at se videoerne. Nu bliver jeg dog nød til at prioritere dem 🙂
  (god tankegang med prioritering vs. tid)

 8. Mikael skriver

  Hej Rasmus, jamen det skal du da så have lov til 🙂

  Jeg vil få meldt mig til så jeg kan se hvad du har at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.