Ressourcer

Jeg tænkte at det ville give værdi til dig som læser, at skabe en side som du altid kan besøge for at finde ressourcer til alle de ting du har brug for, når du skal skrive en succesfuld online forretning. Listen bliver løbende opdateret når jeg finder nye spændende værktøjer og services der giver værdi. Dette vil være en side jeg kommer til at henvise til ofte, og jeg vil anbefale at du gemmer den som en favorit, så du let kan finde den igen. God fornøjelse.

Kommission: Bemærk venligst, at nogle af nedenstående links er affiliate links. Det ændrer intet på den pris du betaler for varen. Jeg vil blot i nogle tilfælde tjene en lille kommission for at anbefale produktet til dig. Alle produkter og ydelser er ting jeg selv bruger og har brugt længe i min forretning og som jeg mener har en stor værdi for dem der vil have succes med en online forretning. Jeg kunne aldrig finde på at anbefale noget blot for at tjene nogle ekstra kroner. Lov mig ikke at købe et produkt blot fordi jeg anbefaler det, men udelukkende fordi du vurderer at det vil gavne dig i din online forretning og på vejen til at nå dine mål.

MINE MEST ANBEFALEDE

Hvis du ikke ser på andet på denne side, så det disse tre ting dem du skal kende til. Jeg anbefaler selv disse tjenester igen og igen når folk spørger hvad de skal vælge. Jeg bruger dem selv fordi de gør mit liv lettere og mere effektivt og jeg er sikker på at du vil synes det samme.

unoeuroUnoEuro: Jeg har rigtig mange af mine sider hosted hos UnoEuro. Hvorfor? Deres system er super let at gå til. WordPress kan installeres med et enkelt klik og deres support er både hurtig og venlig (selv sent på aftenen).

JEG ANBEFALER VARMT at bruge UnoEuro til din første hjemmeside. Og selv når din side vokser og du får brug for en professionel løsning, så vil du let kunne opgradere og finde noget der opfylder din behov til en attraktiv pris. Og har du spørgsmål er supporten altid hjælpsom.

Klik her for at oprette din første hjemmeside for kun 1 Euro om måneden.

 

marketersMarketers Forum: Hver eneste dag bliver der svaret på spørgsmål fra personer lige som dig der gerne vil have succes online. Anders Saugstrup og jeg skabte dette forum fordi vi synes der manglede et sted hvor man kunne stille ALLE spørgsmål bag lukkede døre og ikke føle sig dum.

Det er nu et stort fællesskab af online folk som lever og ånder for markedsføring, salg og drømmen om at skabe sig en passiv indtægt. FØLER DU DIG LIDT ALENE, SÅ ER DETTE STEDET DU SKAL VÆRE. Jeg er selv inde i forummet hver eneste dag.

Klik her for at blive medlem af Marketers forum.

 

mailchimpMailChimp: Det jeg fortryder mest fra jeg startede min blog er, at jeg ikke begyndte at samle e-mails ind fra mine besøgende på dag 1. I dag hjælper MailChimp mig med at holde styr på alle dem der tilmelder sig min e-mail liste.

JEG ELSKER MAILCHIMP fordi det er så let at bruge og har man spørgsmål er deres kundeservice fantastiske til at give hurtige og meget detaljerede svar i en rigtig positiv tone. Begå ikke samme fejl som mig og kom i gang med at indsamle e-mails fra dine læsere i dag.

Få $30 sat ind på din konto hvis du tilmelder dig gennem dette link.


Blogging

 • WordPress: Jeg bruger WordPress til alle mine sider. Det er super let at arbejde med, kan alt hvad man har brug for og det er gratis. Det får du ikke bedre.
 • StudioPress Themes: Denne blog gør brug af et StudioPress theme og jeg må erkende at jeg gennem de seneste par år er blevet mere og mere glad for den måde deres themes fungerer. Det hele virker bare og er gennemtænkt. De er mobilvenlige, loader hurtigt og læsevenligheden er i top.
 • ThemeForest: Der er næsten ikke det theme du ikke kan finde på Themeforrest og uanset hvilket projekt jeg kaster mig over, så besøger jeg altid deres side for at hente inspiration og ideer til hvordan en kommende side kan se ud. Priserne for deres themes er meget rimelige. Husk dog at teste de enkelte demo theme, da ikke alle koderne på siden er lige dygtige.

Hosting

 • UnoEuro: Som nævnt ovenfor er UnoEuro klart min favorit når det kommer til billige webhoteller, men gode muligheder og en kundeservice der er til at stole på. Har man brug for en mere prof. løsning, så tilbyder de også det.
 • Meebox: Et andet billigt alternativ er Meebox. Jeg har på et tidspunkt hostet næsten alle mine sider hos dem og har stadig en hel del sider fordel på forskellige webhoteller. Kommer ind som en klar nummer 2 på min liste.

Søgeordsanalyse

 • SearchMetrics: Den gratis version kan hjælpe dig et godt stykke af vejen og jeg vil anbefale du starter der. Kan du efterfølgende se værdien, så vil du ikke være i tvivl om at værktøjet er den høje pris værd.
 • LongTail Pro: Hvis du vil starte små niche sider, så bør du afprøve dette tool. Det er fantastisk til at finde gode søgeord til din nye side. De første 10 dage er endda gratis.
 • Übersuggest: En gratis ressource jeg vender tilbage til igen og igen. Det er Google Suggest på speed og kan hjælpe dig til at finde en masse søgeord som Googles Keyword Planner aldrig ville foreslå.
 • Keyword Tool: Endnu et gratis værktøj som kan hjælpe dig i din søgen efter søgeord. Gør i princippet det samme som Übersuggest, men lige en tand bedre.

Billeder

 • DepositPhotos.com Når jeg skal bruge gode Stock Photos, så er dette stedet jeg køber dem. Ikke nok med at de har et godt stort udvalg, men de har ofte rabat koder og andre promotions der gør at du får billederne endnu billigere.
 • Photl.com Masser af gratis billeder (det koster lidt hvis du vil have dem i høj opløsning). Jeg bruger selv den gratis version der tillader download af 10MB billeder pr. dag.
 • ImageBase.net Kartoteket af billeder er ikke kæmpe, men til gengæld er alle billeder helt gratis. Så absolut vær at kontrollere hvis du mangler et par billeder.

WordPress plugins

 • WPMUDEV: Har du brug for et specielt plugin og som du er sikker på er kodet ordentligt, så vil jeg anbefale at du kigger på WPMUDEV. De har ikke alt, men de ting de har er super gode og der er meget at vælge imellem.
 • CodeCanyon: En søsterside til ThemeForest og igen kan du her finde næsten alt mellem himmel og jord. Ikke alt er perfekt kodet, men du kan finde mange guldklumper til få penge.

E-mail markedsføring

 • Mailchimp: Der er sikkert masser af andre e-mail services der gør det godt, men MailChimp er min klare favorit, så jeg anbefaler ikke andre end dem.
 • Christina Klitsgaard: Vil du gerne blive bedre til e-mail markedsføring, så tilbyder Christina flere forskellige kurser der kan hjælpe dig på vej. Start med at downloade den gratis e-bog. Alene der er der masser af guld at hente.

Affiliate

 • Partnerads: Helt sikkert det danske affiliate netværk jeg har anbefalet til flest. Ikke noget bøvl og ballade. De penge man har tjent bliver altid betalt til tiden og det er lidt at komme i kontakt med support (ofte direktøren selv) og få hjælp hurtigt.
 • Amazon: Har du brug for en leverandør der har næsten alt på hylderne, så kan det være en god ide at kigge nærmere på Amazon. Deres kommissioner er muligvis ikke de bedste og deres cookietid er dårlig, men de kan sælge så det brager og som affiliate giver det dig god profit.
 • Affiliateplug.in: Skal du lave pristabeller og smarte ting med automatiske opdateringer af priser mv., så kig på dette plugin. Den første måned er gratis. Du vil blive forelsket i dette plugin og den høje service du får.

Test og tracking

 • Visual Website Optimizer: Et af de letteste steder at tjene flere penge er ved at øge konverteringen af den trafik du allerede har. Visual Website Optimizer er et af de førende værktøjer til at teste hvad der virker og det er meget enkelt at gå til.
 • ContentVerve: Min gode ven Michael Aagaard er ekspert når det kommer til at teste hvad der virker og hvad der ikke virker. Hans engelske blog og hans ebog er klar værd at læse hvis du vil lære at konvertere mere besøgende til betalende kunder.
 • ConversionXL: Peep Laja er en af mine favorit eksperter når det kommer til at forklare konverteringsoptimering på en let forståelig måde. Hans blog er absolut værd at læse med på.
 • Unbounce: Når det kommer til godt indhold, så er der ikke mange der kan slå Unbounce. Men udover deres indholg omkring konvertering og test, så skal du lægge mærke til hvordan de selv markedsfører sig. Det er virkelig dygtige.

Outsourcing

 • Elance: Skal jeg finde kvalificeret hjælp til en god pris, så er Elance gerne det første sted jeg kigger. Når først du har lært systemet at kende, så er det nemt at finde rundt i.
 • Fiverr: Vil du spare på pengene, men stadig have hjælp, så kig på Fiverr. Jeg har fået lavet alt fra logoer til lydfiler for næsten ingen penge. Der er meget skidt imellem, men også meget godt.
 • OnlineJobs.ph: Du kan finde så meget billig og kompetent arbejdskraft på Filippinerne. Jeg har selv hyret mange ved hjælp af OnlineJobs.ph.

Blogs

 • Danske Internet Marketing Blogs: For at sikre at du altid er på forkant med de ting der sker på markedet for online marketing, har jeg samlet en liste over gode blogs som jeg vil anbefale at du læser med på hvis du vil lære mere.

Podcasts

Bøger

 • Rich Dad, Poor Dad: Jeg kan ikke anbefale disse bøger nok. De har hjulpet mig (og mange andre) til at ændre vores verdensbillede når det kommer til økonomi. Skal læses.
 • Liste over gode bøger jeg har læst: I dette blogindlæg har jeg samlet en liste over bøger jeg har læst og varmt vil anbefale at du også læser.
 • Dan S. Kennedy bøger: Sjældent har jeg fået så mange ideer og inspiration når det kommer til marketing og nye produkter som efter at have læst Dan Kennedy’s bøger.

Andre redskaber

 • ScreamingFrog: Mit favoritværktøj når der skal kontrolleres egne og andres hjemmesider for fejl og mangler når det kommer til onpage SEO og links. XENU er fint, men ScreamingFrog er meget bedre. Og med den gratis version kommer du rigtig langt.
 • Kraken.io: Komprimerer billeder på din hjemmeside til deres mindst mulige størrelse uden at ødelægge kvaliteten. Perfekt til optimering af hjemmesiders loadhastighed. Både gratis og billig plan.