Risici ved online forretninger og hvordan du sikrer dig

Risici ved online forretningerSelvom vi er mange der gerne vil have en “passiv” indkomst, så ved de fleste af os nok også, at det ikke er uden risiko at man driver en online forretning.

I dette podcast vil vi komme ind på en masse af de udfordringer man kan have i forbindelse med sin internet forretning og også komme med vores råd til hvordan man eventuelt kan sikre sig. Det er ikke muligt at undgå alle de problemer der kan opstå, men har man gjort sig tanker inden de opstår, så er man langt bedre stillet og kan agere mere hensigtsmæssigt.

Vi vil gerne advare om, at dette podcast muligvis ikke er det mest motiverende af slagsen, men til gengæld er det en super vigtig del af det at drive en forretning på nettet.

Hvis der er noget vi har glemt eller hvis du har valgt at beskytte/sikre dig på andre måder, så lad os meget gerne høre det i kommentarerne herunder.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.


Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Udfordringer som affiliate
 • Udfordringer som Adsense publisher
 • Hvad med kunder/leverandører/samarbejspartnere?
 • Hvis “trafikken” forsvinder
 • Valg af webhost
 • Sikkerheden på dit website
 • Fokus eller spredning?
 • Sikring af din forretning uden dig

Links nævnt

Kommentarer

 1. skriver

  Tak for et godt podcast om et spændende emne.
  Jeg har selv brugt en del tid på at overveje en fornuftig risikostyring i min egen forretning på alle leder og kanter.

  I nævner risikoen for lukning af Adwords-konti undervejs i podcastet, men var i tvivl om, hvorvidt man kunne få sin konto lukket.
  Det kan man!
  Hvis man bryder retningslinierne for Adwords, kan kontoen godt blive lukket. Google har faktisk været relativt hårde på den front i den senere tid.
  I forhold til en del af jeres lyttere, så tror jeg især, at mange affiliates skal sikre sig, at deres landing pages har en passende kvalitet, så de ikke blot bliver set som doorway pages.

 2. Mikael skriver

  Hej Frank – Det lyder rigtig fornuftigt, at du har fået brugt til på risici. Har du også fundet løsninger (og sat dem i værk) til alle de vigtige områder du nåede frem til?

  Fornemt at du lige ville dele Adwords informationen med alle. Det er som sagt ikke vores kernekompetence, så perfekt at du ville dele ud af din ekspertise.

  Mvh
  Mikael

 3. skriver

  Som Frank er inde på så Google være hårde til at straffe affiliates som bruger Adwords.

  Jeg har rodet meget med dette felt og hvis du er affiliate og bruger Adwords ELLER hvis du indsamler email adresse på din landing page, som mange affiliates gør (opt-in forms) vil jeg anbefale følgende:

  Lav en privacy policy
  TOS (Terms of Conditions)
  “About Us”-page.

  Frederick Vallaeys, som er Google’s AdWords Evangelist har udtalt at det er et MUST at ha’ Policy + ToS, hvis du vil være gode venner med Adwords og din Quality score.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.