Søgemaskineoptimering København

Jeg får indimellem spørgsmål via e-mail omkring SEO og diverse andre søgemaskine relaterede ting. Udover at jeg er beæret, så tror jeg, at mange er i tvivl om hvordan jeg tilgår hele optimeringsprocessen. Nogen tror at jeg har hyret folk til at gøre det for mig og andre tror at jeg sælger en service som de kan købe.

Udover at jeg har to filippinere som arbejder for mig og som bygger links, så klarer jeg alle mine søgemaskineoptimeringstiltag selv. Jeg har ikke hyret hverken danske eller udenlandske eksperter til at hjælpe mig.

Ligeledes er det ikke en service jeg sælger eller har planer om at sælge på noget tidspunkt. Jeg har stor respekt for dem der sælger SEO ydelser, men personligt mener jeg, at min tid er bedre brugt på mine egne sider end på at arbejde på andres sider. Den eneste ting der nogensinde skulle kunne få mig til at skifte over til at sælge min tid som en ydelse var hvis jeg blev aflønnet i form af en procentdel af den forøgede indtægt og at denne indkomst var sikret i de næste 10-20 år. På den måde ville jeg stadig kunne få en slags passiv indkomst som jeg er så stor tilhænger af.

Hvis jeg skulle købe SEO, hvad så?

Nu er jeg bosiddende et godt stykke fra København, men skulle jeg lede efter nogen som kunne klare mit SEO arbejde for mig (og det vil jeg få brug for på sigt), så ville jeg lede i København om omegn. Ikke fordi at andre steder i landet ikke har lige så gode SEO eksperter, men jeg kan godt lide at møde folk ansigt til ansigt og uden at det kræver en længere rejse.

I forbindelse med at jeg startede SOG (Sjællands Online Gruppe), så har jeg lært nogle rigtig spændende personer at kende og blandt dem finder vi Frank Hellerup Madsen. Skulle jeg give en anbefaling på en person fra København som laver søgemaskineoptimering og SEO, så ville Frank blive min første kandidat.

Nu kan det måske lyde som om jeg promoverer Frank fordi jeg kender ham, men det er ikke tilfældet. Jeg respekterer mine venner og det de laver, men hvis ikke jeg mente, at deres service var noget værd eller hvis jeg ikke selv kunne finde på at bruge dem, så ville jeg ALDRIG anbefale dem til andre.

Så derfor vil jeg gerne give et par argumenter for hvorfor jeg ville vælge Frank:

 1. Han ved hvad han laver – Frank har for nogle måneder siden holdt et indlæg for SOG’en omkring hvordan han arbejder med søgemaskineoptimering, linkbuilding og andre former for optimering af sine kunders sider. Jeg har fået et indblik i hans personlige filosofi og i den meget vigtige pointe, at han ALDRIG ville forsøge noget der kunne skade sine kunders sider. Det er en af de ting jeg sætter meget højt og en af grundene til at jeg ville vælge ham til at arbejde på mine sider.
 2. Han er en arbejdshest – Selvom jeg til tider er efter ham fordi han ikke møder op til vores SOG møder da han har for travlt med sine kunders sider, så er det alligevel en egenskab jeg sætter pris på hos en jeg skulle hyre til SEO arbejde. Hvis jeg har givet en opgave til en SEO ekspert, så forventer jeg at han tilsidesætter alt andet indtil den lovede opgave er løst og at den bliver løst til den aftalte tid. Dårlige undskyldninger er en direkte fyreseddel fra mig.
 3. Han er ikke billig – Det lyder måske underligt, at jeg synes det er en god ting, at Frank tager sig rimeligt godt betalt. Han er stadig billigere end mange andre, men hans timeløn er absolut ikke ringe. Grunden til at jeg godt kan lide, at han forlanger en rimelig pris for sit arbejde er, at jeg ser det som et signal på hvad jeg vil kunne forvente i form af kvalitet. Havde jeg hyret en der kun skulle have 50 kroner i timen, så ville jeg være bange for, at vedkommende ville bruge diverse automatiserede værktøjer og Black Hat fiduser på mine sider. Det ville øge risikoen for at mine sider ville lide skade og at jeg dermed ville miste en betydelig indtægt. Godt arbejde koster penge og så længe, at arbejdet giver mig en afkast der er større end det jeg betaler, så er jeg glad og tilfreds.
 4. Han er en flink og tilgængelig person – En sidste ting er, at Frank er super flink og meget let at tale med. Han lytter opmærksomt og er aldrig bleg for at give gode råd og vejledninger hvis man har brug for det. Nu er vi naturligvis venner og derfor kommer der ikke en faktura (der er i hvert fald ikke kommet nogen endnu), men min fornemmelse siger mig, at han også gerne giver råd til andre. En gennemgribende flink fyr og det er også hvad jeg hører fra både hans kunder og hans konkurrenter i SEO branchen.

Derfor får han min varmeste anbefaling

Så leder du efter en person der kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering, så er Frank et godt bud. Du kan læse mere på hans blog www.DenSynligeMand.dk eller du kan gribe knoglen og kontakte ham på tlf.: 29 88 09 22

En sidste positiv ting er, at hvis han ikke mener, at han vil være i stand til at hjælpe dig, så siger han nej til opgaven. Det er absolut et plus hos en der sælger sin ydelse og noget jeg personligt værdsætter.

Kommentarer

 1. skriver

  Tak for de pæne ord, Mikael.

  Jeg kan dog ikke forstå, at din faktura ikke er kommet frem endnu? 😉

  Spøg til side, så vil jeg fortsat gøre mit bedste for at leve til de fire punkter.

 2. Marcel Fuursted skriver

  Hehe… Og dine to filippinere er også bosat i Københavnområdet? 🙂

  Jeg forstår godt nogle gerne vil have deres samarbejdspartnere i nærheden, men ikke hvis man er fokuseret på online forretninger 🙂 Jeg har samarbejdspartnere i USA, Polen og Spanien og ansatte i Rusland og Indien – og det fungerer perfekt for os. Nu er vi jo alle forskellige, men hvordan kan det være, at du til nogle ting gerne vil have folk fra fjern og til andre ting, folk fra nær? 🙂

  Tillykke med den positive omtale, Frank 😉

 3. Mikael skriver

  Mine filippinere arbejder kun på sekundære sider og følger meget strenge regler om hvad de skal gøre. Skulle jeg hyre en som Frank, så ville det være en “frie hænder” opgave.

  Med frie hænder kan man lave utrolig meget ballade (det er du sikkert ikke uenig i ;)) og hvis jeg “overlod” alle mine væsentlige sites til en, så ville jeg se vedkommende i øjnene først.

  Jeg er helt enig i, at man kan have super samarbejdsaftaler med folk over hele jorden, men kvalifikationer på email er een ting… at opleve folk ansigt til ansigt er noget helt andet.

 4. skriver

  Jeg kender kun Frank fra hans (og andres) blog(s) samt et enkelt møde til den her Potter-marketing-dag i Holstebro, men ud fra den ringe kendskab jeg har, virker Frank absolut top-professionel. Ligeledes kan jeg tilslutte mig det sidste punkt – jeg vil endda gå så langt som at sige, at Frank virker så reel, at jeg gik ud fra at han var jyde!
  🙂

 5. skriver

  Jeg kender desværre kun frank online, men ud fra det kendskab jeg har til ham, tror jeg ikke der er den mindste overdrivelse her, snarere tværtimod!

  Frank har siden min første kontakt med ham, og hele vejen, også når jeg har stillet spørgsmål, været professionel og venligheden/hjælpsomheden selv.

  Han får bestemt også de varmeste online anbefalinger herfra, hvis der er nogen der kan bruge min anbefaling og mening til noget!
  Og skulle jeg en dag få chancen for et offline bekendtskab, så føler jeg mig 100% overbevist om at det blot ville blive endnu bedre live…

  Frank har faktisk tidligere i en grim situation hjulpet, af et godt hjerte, og uden den ringeste mulighed for kompensation… Så her går ingen vist galt i byen.

 6. skriver

  Jeg har for nyligt fået ansat en fra philipinerne og er utrolig glad for det.
  Jeg havde også overvejet at ansætte en til linkbuilding, men ville lige høre om du har dine ansatte til at lave linkbuilding til danske sites også eller er dine sekundære sites kun udenlandske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.