Så er min pagerank tilbage

Du har måske allerede lagt mærke til det, men i skrivende stund ser det ud til at AntPhilosophy har fået sin pagerank tilbage. Som du måske husker, så skrev jeg for en lille måned siden et indlæg om at bloggen havde mistet sin pagerank.

I første omgang syntes jeg egentlig ikke at det gjorde så meget, men efter at have tygget lidt på den så var jeg alligevel ikke helt glad for det. Ikke så meget på grund at selve manglen på pagerank, men mere fordi det var et vink med en vognstang fra Google om at jeg havde gjort noget som de ikke ville have at jeg gjorde.

Sagen var at jeg benyttede TLA’s plugin til WordPress og at jeg herigennem havde solgt nogle få links for at tjene lidt ekstra penge. Det var meget få penge der kom ind og selvom jeg stadig var i Googles index, så kunne det jo let være at de smed min blog helt ud hvis jeg bare ignorerede “advarslen”.

Da denne type pagerank er kendetegnet ved at der er en fysisk person der skal ind og nulstille den enkelte pagerank, så antager jeg at vedkommende også kan følge med her på bloggen (hvis de altså kan læse dansk). Så når jeg nu har valgt at tale ærligt om hvad jeg render og laver, så ville det være ekstra nemt for Google at tage skridtet videre og helt smide mig ud af deres index.

Derfor tog jeg efter et par dage konsekvensen og skrev til dem via deres reconsideration form som Matt Cutts så fint beskriver. Inden jeg skrev havde jeg naturligvis fjernet alt der havde med TLA at gøre så der ikke længere var noget at komme efter.

Egentlig havde jeg ikke forventet noget som helst og havde indstillet mig på at jeg bare havde pagerank på 0, så det kom som en stor overraskelse at jeg på mindre end 14 dage har fået min pagerank tilbage. Det er jeg meget imponeret over. Så stor klapsalve til Google for det.

Status er derfor nu, at jeg er tilbage på dydens vej og der må jeg nok hellere holde mig. Jeg er ikke sikker på at jeg er lige så heldig hvis jeg skulle finde på at lave nye numre 🙂

Kommentarer

 1. skriver

  Jamen velkommen tilbage 🙂

  Hvordan er det nu, har du tilmeldt bloggen Google Webmaster Tools? Og har der ligget nogen beskeder eller indikationer i den om hvad der gik galt?

 2. Mikael skriver

  Ja den er tilmeldt Webmaster Tools, men nej der har ikke umiddelbart været nogen beskeder. I hvert fald ikke noget jeg har lagt mærke til 😉

 3. skriver

  Der var Google godt nok hurtige. Men du har nok ret i, at det en evt. næste gang vil gå knap så hurtigt. Så nye numre skal nok ikke være på dette domæne.
  Du må teste TLA’s nye Inlinks-program på en anden side og melde tilbage, om det er noget ;o)

  @Morten,
  Før du glæder dig for tidligt, skal du nok lige overveje, at kommentarerne her på bloggen er nofollow, så din SEO-gevinst fra en kommentar er uændret.

 4. Mikael skriver

  @Brian, kan kunne du ikke lige tage og købe noget? Jeg kan anbefale nøgleringen med “I Love Mikael” 😀

  @Frank, antyder du at jeg kunne finde på at lave numre andre steder? 😉

 5. skriver

  Mikael,
  Jeg antyder ikke noget, jeg spørger da direkte! 🙂

  Prøvede selv at tilmelde en side til Inlinks-programmet, men da jeg ikke har brugt meget energi på engelsksprogede sider, blev min side ikke godkendt. (Formentlig pga. manglende pagerank).

 6. skriver

  Hej Martin,

  Det har jeg også selv overvejet. De “normale” TLA-links er vel blevet fanget på den måde – og mon ikke Inlinks også efterlader nogle fodspor, Google kan finde.
  Af samme grund vil jeg også kun opfordre til at teste det på sider, man ikke har de store følelser for..

 7. Martin skriver

  Hej

  Jeg har ikke sat mig ind i TLA’s WordPress-plugin, men er det ikke nemt at gennemskue algoritmisk, hvis man benytter et sådant plugin? De har jo før givet en straf til en stor del af Refocus’ kunder blot på baggrund af en algoritmisk genkendt fejlmeddelelse.

 8. Martin Hegelund skriver

  Jeg spørger ikke af nogen grund. Det var bare en sandsynlig teori om hvorfor nogle bliver ekskluderet af Googles indeks på baggrund af TLA.

  Men ja – man skal sgu tænke sig om, hvor man tester! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.