Lær selvmotivation af en jægersoldat

Selvmotivation af en jægersoldatAt starte op som selvstændig med internettet som sit medie er ikke altid lige let. Man skal høre på venner og bekendtes kommentarer om hvorfor det ikke kan lade sig gøre, hvorfor det “sikre” job er bedre og i det hele taget, at man ikke kan tjene penge på nettet.

Som om det ikke er nok, så skal man også kæmpe med konkurrenter, søgemaskinerne, sæsonudsving, ændrede regler og en masse andre ting. Det er ikke anderledes når man vil drive en online virksomhed end at drive en hvilken som helst anden virksomhed.

I dette podcast har vi fået lov til at interview tidligere jægersoldat, deltager på Siriuspatruljen, foredragsholder, forfatter og ikke mindst The Industrious Geek lytter, Erik B. Jørgensen fra www.KomUd.dk.

Vi taler om hvad der skal til for at tage det første skridt, sætte sig store mål og kæmpe videre når det hele er surt og trist, verden er imod en og det er svært at se en udvej. At finde de vigtige holdepunkter så man kommer succesfuld ud på den anden side.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.


Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Erik’s baggrund, opvækst og uddannelse
 • At tage de første skridt ud i det ukendte
 • Hvordan man kæmper sig videre når det bliver hårdt
 • Målsætning og planlægning af de store og små ting
 • Vigtigheden af at lære fra de bedste
 • Gode råd til dem der vil i gang eller vil overkomme modstand

Links nævnt

Kommentarer

 1. skriver

  ..så kom jeg også igennem podcastet. Super fedt, at få en så interessant gæst ind på showet. Eriks tilgang til alt – især i forhold til familie – var meget inspirerende. Kom endeligt med mere af denne slags.

  Tak for det! 🙂

 2. Mikael skriver

  Hej Halfdan,

  Dejligt at du kunne lide det. Vi syntes også er Erik er en super spændende person og de opgaver han har klaret er vanvittige i forhold til de udfordringer almindelige mennesker tumler med 🙂

 3. skriver

  Fedt at I tager nogle lidt skæve personer ind, som mange af os lyttere, sikkert aldrig har hørt om. Det giver den skarpe kant, som jeres podcast normalt har, og så bliver det ik en kopi af Potters ;D
  Jeg ved ik om det er planlagt, men ellers kunne det være fedt med flere interviews løbende, da det fungere super, selvom Mikael og Søren er ret stille…

 4. Mikael skriver

  Hej Morten,

  Det glæder os at du kunne lide det. Vi prøver bevidst at finde nogle spændende personer som ikke har været forbi Potter, men som har en masse at byde ind med. Det var heldigt at Erik havde lyst til at deltage.

  Når vi så endelig har folk med en masse på hjertet, så glæder det om at få dem til at tale. Så derfor prøver vi andre at holde mund 🙂

 5. Jonathan Lindahl skriver

  Helt vild livsbekræftende interview.
  Må indrømme at jeg var lidt skeptisk før jeg hørte dette podcast, da jeg ikke kunne associere det med online markedsføring, men den mand er helt vild spændende at høre på, og man kan bruge så mange af hans tips.
  Tak for et rigtig godt podcast!

 6. Mikael skriver

  @Jonathan – Det er dejligt at høre, at du blev positivt overrasket og syntes det var værd at lytte til.

 7. skriver

  Tak til Mikael og Søren fordi jeg måtte være med. Det glæder mig meget at det kan bruges, selv om jeg arbejder i en anden verden. Men inspiration kan hentes mange steder fra som jeg siger.
  Lige som jeg henter inspiration fra Online Markedsføring.
  Tak til Halfdan, Morten, Anders og Jonathan for din fine kommentar og til jer der har skrevet til mig personligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.