SEO WordPress Guide fra Yoast

Du kender måske allerede Joost de Valk eller har hørt om ham. Han er super skrap til WordPress og plugins (lidt i stil med vores udenlandsdansker Anders). Udover at Joost netop har anskaffet sig domænet Yoast (fordi Rand Fishkin fra www.Seomoz.org udtalte Joost som Yoast), så har han skrevet en rigtig god artikel om hvordan man SEO optimerer sin wordpress blog ved hjælp af plugins og andre små tricks.

Jeg var selv igennem artiklen i går og der var rigtig mange gode hints, så hvis du har fokus på at optimere din blog til søgemaskinerne, så skylder du dig selv at læse WordPress SEO – The Definitive Guide To High Rankings For Your Blog.

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Jeg har bedt Joost om en liste over alle de plugins (også dem der ikke er SEO relateret) som han vil anbefale på en blog. Måske vi er heldige at der kommer endnu en forklarende artikel ud af det.

 2. Denni Pultz Gottfredsen skriver

  Nu bliver PHP (ren kode) afviklet relativt hurtigt, > 0 sekunder.

  Det er først hvis der kommer alt for mange database kald det kan gå hen at blive et problem med hastigheden på siden.

  Eller som f.eks. det plugin jeg netop har lavet til wordpress. Der spiller andres siders server hastighed m.v. ind i billedet og kan derfor kan sløve din egen side ned.

 3. Denni Pultz Gottfredsen skriver

  Forresten, er der ikke noget galt med din tid på bloggen?

  Klokken er 10:21 men bloggen siger 08:21

 4. Mikael skriver

  Nu er jeg ikke specielt teknisk minded når det kommer til plugins og den slags, men det skulle undre mig meget hvis ikke hvert eneste lille plugin hev en lille smule saft of kraft ud af siden hver eneste gang.

 5. Mikael skriver

  Hi Chris, I’m sorry that you don’t understand the language but I hope you found the link useful anyway.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.