En praktisk tilgang til “de svære links” – Del 1

Casper Schnedereit - De svære linksDenne gang skal vi kigge på et emne og tale med en person som vi virkelig har glædet os til. Han hedder Casper Schneidereit og har over det seneste år eller to været overalt.

Casper er i medierne, gæsteblogger, er aktiv på Amino og en masse andre steder. Netop denne evne har givet ham en masse stærke indgående links til hans hjemmesider. Hvorfor og hvordan han gør det ville vi gerne have ud af ham og det ville han med glæde dele.

Casper driver blandt andet også vedshoppen ShopWithSocks og en masse affiliate og adsense sites. Så han ved hvad han taler om.

Så tag skriveredskaberne frem og lydt til dette podcast. Casper delte ud af så meget viden, at vi blev nødt til at dele afsnittet over i to dele.

Du kan høre episoden her:

Vi vil elske dit review

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.


Se podcastet i iTunes     Hent RSS feedet til Android

Indhold

 • Hvem er Casper Schneidereit
 • Hvordan får man links fra pressemeddelelser
 • Gode cases omkring pressemeddelelser
 • Hvordan får man links fra gæsteartikler
 • Hvordan får man virale links via tools
 • Viralt tool omkring stregkode på sygesikringskort
 • Viralt tool omkring Martingale systemet

Links nævnt

Kommentarer

 1. skriver

  Casper er sindsyg skarp, det er godt at høre et podcast med ham. Glæder mig allerede til part 2. Og specielt høre hvad han har gang i.

  Idéen med at bygge tools, til noget som altid har været, og altid vil blive diskuteret er rigtig god. Netop fordi det over tid vil opbygge mange links og “buzz” omkring toolet.

 2. Casper Schneidereit skriver

  Tusind tak begge to :-)!

  Det her spørgsmål er gået igen et par gange. Det er en RØDE podcaster jeg har brugt til at optage lyd med. Desværre var den sat fast på et stativ, som igen var monteret på bordet. Hver gang jeg rørte bordet, gik det ud i mikrofonen. Jeg har hørt at man kan bruge sådan en mikrofon edderkop, hvor elastikerne tager slaget.

 3. skriver

  Super interessant indlæg. Og sjovt, at netop din skærm med opsamling af affiliateindtægter skulle blive nævnt mere eller mindre dagen efter, at jeg havde snakket med en ven om at hjælpe mig med at opsætte det. Jeg er ikke bange for skamløst at kopiere konceptet. q:o)

  Kommer der også en del 2 med dig, Casper?

 4. Casper Schneidereit skriver

  Kopier du bare løse angående den affiliate skærm. En Nintendo Wii er i øvrigt fantastisk stabil, larmer ikke og bruger meget lidt strøm. Hvis I laver et webbaseret system, kan det køres op på et TV med Wii’en, men kan også bruges på smartphonen.

  Del 2 er også med mig :-).

 5. skriver

  Meget interessant, podcast.

  Det kunne være interessant, at teste værdien af PR, hvis man havde produceret 50 forskellige pressemeddelelser til de 50 medier. Altså så alle historier var vinklet, så de passede bedre til medierne.

  Journalisterne får et hav af pressemeddelelser, så hvis man gør det kreative arbejde for dem, er sandsynligheden for at få omtale formentlig også langt større.

  Det er selvfølgelig et massivt større arbejde, men hvis man så evt. kunne have fået ti af dem til at linke, ville det jo have været det hele værd.

  Man kunne jo også have forskellige ideer liggende til diverse begivenheder, ligesom det er tilfældet med Caspers gæste-blogindlæg.

  Men igen – super interessant. Jeg glæder mig til 2. del.

 6. Mikael skriver

  Del 2 med Casper udkommer på torsdag. I kan godt glæde jer for der er endnu mere guf og inspiration!

 7. Casper Schneidereit skriver

  Ikke som sådan. Det er bare min måde at skille mig ud blandt de mange andre blogs :-).

 8. skriver

  Jeg synes det er interessant at lytte til podcastet, når man så samtidigt hæfter sig ved at Casper den senere tid har været virkelig aktiv for at promovere sig selv, eller jeg har ihvertfald stødt på ham en del forskellige steder over den senere tid. Det er jo godt arbejde, og interessant at man får lov at hører tankerne og ideerne bag dem.

  Jeg ser frem til del 2.

 9. skriver

  Man kan ikke andet end at holde af Caspers kreative tilgang til hele opgaven at gøre sin shop synlig og effektiv. Det er vildt inspirerende at lytte til og håber, I inviterer ham “i studiet” igen næste år.

  Hamrende godt hele vejen igennem

 10. Emil Sørensen skriver

  Jeg er ked af det guys, men jeg faldt næsten i søvn. Synes at podcastet handlede mere om Caspers liv end hvordan man får elite links. Han kreative tilgang er god nok. Og 5 stjerner for det. Men i kom ikke omkring særlige mange links. OK podcast, men for meget snak omkring tools og caspers liv.

 11. Mikael skriver

  Hej Emil – Det skal du ikke være ked af. Nogen kan lide det og andre ikke. Vi kan desværre ikke ramme alle hver gang. Håber du kan finde et af de andre podcasts som er mere din smag.

 12. Casper Schneidereit skriver

  Tim & morten @ Tak for det.

  Emil @ Sådan er det jo, men tak for ærlige feedback anyway :-).

 13. Emil Sørensen skriver

  @Mikael
  Det kan du tro. De fleste.

  @Casper
  Går ikke man er uærlig, men god rejse aligevel.

 14. Jonathan Lindahl skriver

  Godt podcast!
  Dette er måske et lidt dumt spørgsmål, men de pressemeddelelser du har sendt – er det de helt samme som Alt Om Data, Jyllands Posten mv. har udgivet som indlæg? Altså tekst mæssigt. Eller har de ændret på vinklen el. lignende?

  Håber du forstår mit spørgsmål :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.