Terror Lego – Godt tænkt eller forkasteligt

I dag har epn.dk en artikel om hvordan et selskab der hedder BrickArms har produceret tilbehør til den lille legomand. Her taler vi ikke om ligegyldigt eller børnevenligt tilbehør, men om maskinpistoler, håndgranater, turbaner og nazist uniformer. Ikke noget som man normalt forbinder med det danske legetøjsikon.

Alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke at det alligevel var lidt smart fundet på. Terror er meget fremme i vores hverdag og enhver dreng med respekt for sig selv vil på et eller andet tidspunkt synes at våben er “seje”, så om det er våben til en legomand eller våben til en actionfigur kan vel være et fedt… eller kan det?

Hvis jeg ser på det med forretningsmæssige øjne, så synes jeg at det er super smart fundet på. Man dækker et behov som eksisterer og samtidig gør man brug af noget så kendt og elsket som logofiguren.

På den anden side, så kan jeg heller ikke lære være med at synes at det er lidt forkert at blandt vold og ødelæggelse sammen med en figur som basalt set er neutral. Så jeg er lidt splittet.

Hvad synes du?

Kommentarer

 1. skriver

  Heh, et koncept med at sælge “accessories” til lego-mænd synes jeg da lyder genialt!

  Omend terroristudstyr bestemt ikke kan betragtes som værende “PC”, og personligt synes jeg også det lige nøjagtigt er over stregen.

 2. Martin Hegelund skriver

  Så længe vi har PC-spil som f.eks. Counter-Strike, så er det lige før, jeg ikke kan se problemet.

 3. skriver

  Tja… Hvis LEGO skal afspejle virkeligheden, skal det jo med. Og skal man være rigtig strid, kan man jo sige, at vores kommende generationer dermed kan lære sig terrorbekæmpelse tidligt.

  Spøg til side: Hvis det kan sælge, er det vel OK. Det er jo ikke en 1/100 så slemt som at se tv-avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.