Test af Unique Article Wizard

Jeg har tidligere nævnt at jeg gør brug af UAW når jeg arbejder med mine websites, men for dem af jer der ikke ved hvad Unique Article Wizard er, så skal jeg forklare det kort inden jeg fortæller om den test jeg har tænkt mig at udføre.

Unique Article Wizard forklaret kort

UAW er kort fortalt en online service som hjælper dig med at udføre markedsføring via artikler. Når man melder sig til programmet så lover man at holde deres metode hemmelig, men da “hemmeligheden” er brudt for længe siden, så skader det nok ikke at jeg forklarer deres metodik her.

Først og fremmest skal det siges, at denne service kun kan benyttes hvis du skriver artikler på engelsk. Så vidt jeg er orienteret, så kan du dog sagtens linke til dine danske sites så længe du holder artiklerne du uploaded på engelsk.

Med Unique Article Wizard uploader du en artikel i 3 versioner. Det vil altså sige, at du har en original og to omskrivninger. Hver artikel skal have minimum 8 afsnit og være på omkring 400 ord.

Det der er vigtigt er, at du sørger for at dine omskrivninger bliver minimum 60% unikke, samt at hvert enkelt afsnit der er omskrevet, stadig siger det samme, men blot med andre ord. (Jeg benytter Dupecop til at teste hvor unikke artiklerne er).

UAW tager så dine artikler og mixer afsnittene med hinanden så der kommer en masse semi-unikke artikler ud af det. De bliver herefter sendt ud til en masse blogs og artikel sites som publicerer dem. Du leverer indhold men får til gengæld en masse links den anden vej og du bestemmer selv hvordan de links skal se ud.

En yderligere fordel som Unique Article Wizard har, er at man kan få sendt disse mixede artikler ud lidt af gangen så der ikke kommer en masse backlinks på samme tid.

Ovenstående er som sagt blot en hurtig forklaring og hvis du er interesseret i at vide flere detaljer, så smut over på UAW’s hjemmeside. Der er masser af informationer og FAQs der fortæller om alle detaljerne.

Min test af servicen

Jeg har benyttet denne service længe og har også fået en masse backlinks ud af det, men da jeg samtidig også har lavet en masse andre ting, så har jeg haft svært ved at se konkret om UAW har givet mig de fordele som jeg forventer at det skal give.

Selvom servicen er smart, så betaler man også et abonnement hver måned, så jeg tænkte at det var på tide at køre en test. Selvom der sikkert sidder nogen derude som allerede har testet det, så har jeg ikke stødt på nogen tests der var beskrevet på dansk, så det kommer der derfor nu.

Metoden jeg vil benytte

For små 14 dage siden fandt jeg 10 nye søgeord som jeg gerne vil begynde at få trafik for. Derfor har jeg nu fået skrevet 10 artikler omkring disse og har lagt dem ud på websiden.

Jeg vil ikke afsløre hvilket site der er tale om (for at sikre at resultaterne ikke bliver forstyrret), men ellers vil jeg dele så meget ud som jeg er i stand til.

Det jeg vil kigge på er:

 • Den samlede trafik til siden
 • Placeringerne for hvert enkelt søgeord (testet via Scroogle)

Hvert af disse 10 søgeord vil få uploaded en artikel til UAW med links tilbage til den pågældende side (dvs. 10 artikler bliver uploaded i alt).

Nogle af de omskrevne artikler er allerede klar, mens andre er undervejs. For at der ikke skal komme for mange nye links til siden, så vil jeg langsomt smide dem på Unique Article Wizard og yderligere sætte servicen til at sende dem ud lidt af gangen.

Testen kommer derfor nok til at løbe over nogle måneder, men jeg lover at jeg nok skal komme med nogle opdateringer undervejs.

Jeg kommer ikke til at foretage nogen anden form for linkbuilding til dette site og jeg håber derfor at testen vil give et rimeligt tydeligt billede af hvad UAW kan præstere.

Lidt stats som det ser ud nu

Trafikken til sitet for august kan du se på billedet herunder (klik for at se større version). I midten af august uploadede jeg artiklerne og derfor er der også her en lille peak i trafikken.


Test Site GA August 2009

Omkring sitet kan jeg yderligere fortælle at:

 • Det er registreret i maj 2007 (dvs. er 2 år gammelt)
 • Har 105 sider indexeret i Google
 • Har en PR1
 • Har 1 registreret backlinks i Google og 627 i Yahoo

For de 10 søgeord kan jeg fortælle at placeringen i Google lige nu er:

Søgeord 1 = +100
Søgeord 2 = +100
Søgeord 3 = +100
Søgeord 4 = 88
Søgeord 5 = 29
Søgeord 6 = +100
Søgeord 7 = +100
Søgeord 8 = +100
Søgeord 9 = 37
Søgeord 10 = +100

Hvis der er andre ting du mener at jeg bør teste og holde øje med så lad mig endelig høre om det inden jeg kommer for godt i gang med testen.

Ellers håber jeg bare at du vil få noget ud af at læse om denne test og skulle du få lyst til at begynde at gøre brug af UAW, så er du naturligvis meget velkommen til at melde dig til gennem mit link 😉

/Mikael

Kommentarer

 1. Mikael skriver

  Uha Søren det er et godt spørgsmål, men det er meget forskelligt. Det afhænger både af emnet, samt af hvor god man er til at få skrevet unikke artikler så flere af dem “hænger fast”.

  Men jeg vil da sige at det ligger på omkring 50-100 pr. artikel for mit vedkommende. Dog skal man være opmærksom på at det er Yahoo links og ikke Google links 🙂

 2. skriver

  Glæder mig meget til at se resultatet! Har lavet en masse forskelligt SEO igennem tiden (primært for andre sites end mit eget http://www.eeepc.dk), men lige artikel-markedsføring er jeg aldrig kommet i gang med, nok fordi jeg ikke har “orket” at skrive hele artikler “bare” for et par links.. MEN det ku jo meget vel være at man skulle til at tage sig sammen – afhængigt af, hvad resultatet bliver. 🙂
  .-= Christian – Eee PC Bloggen´s last blog ..Kort nyt: HA overtager hele markedet! =-.

 3. Mikael skriver

  Hej Christian. Er det virkelig rigtigt? Jeg laver næsten ikke andet end artikel markedsføring (i en eller anden form) og det virker fantastisk.

  Hvis du ikke bruger denne form, hvad bruger du så?

 4. skriver

  Jeg har i et stykke tid overvejet at bruge UWA

  Men det koster jo en del – og de “tests” man ellers kan læse, er nok lidt præget af, at der er penge at hente ved at sende folk videre.

  Viser testen, at det er et fornuftigt produkt, så skal du nok få et klik fra mig…

  Var der i øvrigt ikke noget med, at du havde lovet nogle indlæg om artikel-markedsføring. Dem ser jeg stadig frem til 🙂

 5. Mikael skriver

  Hej Morten, var det ikke på RetireRichRoadmap at jeg lovede det? Der ligger da i hvert fald allerede en del indlæg omkring artikel markedsføring.

  Men ellers så kan dette indlæg jo blive en del af dem 🙂

 6. Mikael skriver

  Hej Rune,

  Efter min mening er der ingen tvivl om effekten af artikel markedsføring, så det er bare at komme igang. 🙂

  Denne test er lidt anderledes end almindelig artikel markedsføring da jeg kun er ude efter at få link og ikke direkte trafik. Det gør en forskel i forhold til hvis du f.eks. smider artikler på EzineArticles.

 7. skriver

  Mikael> Ja, kort og godt bruger jeg ville de fleste andre former for SEO. 🙂
  Det er nok især onpage optimering (hvor jeg nok realistisk set bruger FOR meget tid i forhold til værdien), og linkbuilding via alt fra kataloger til blogindlæg..

  Men tror da snart jeg skal til at se på artikel-markedsføring.. Der er ikke så meget at komme efter med danske artikler, går jeg ud fra? (Siden man må ty til “danske links” i engelske artikler.)
  .-= Christian – Eee PC Bloggen´s last blog ..Kort nyt: HA overtager hele markedet! =-.

 8. Mikael skriver

  @Christian, ja der er vel grænser for HVOR meget tid man kan bruge på onpage optimering 🙂

  Blogindlæg kan du jo godt kalde en slags artikel markedsføring. Om du smider artiklen på en blog eller i et directory er jo samme ting. UAW smider jo også artiklerne på diverse blogs så…

  Det kan sagtens være at man kan finde på noget i Danmark og på dansk. Personligt synes jeg bare at det er for besværligt og for “småt”, så derfor har jeg udelukkende fokus på engelske sites.

 9. skriver

  Jeg har lige et spørgsmål til UAW…

  Som bekendt kan man ikke bruge links til danske websites hos Ezine Articles.

  Men hvordan er det hos UAW – er det tilladt der? Og kan man evt. også bruge danske anchor-tekster?

 10. Mikael skriver

  Hej Morten,

  Det er jeg rimelig sikker på at man kan. Deres FAQ siger kun at man ikke må skrive artiklerne på andre sprog end engelsk da de så ikke kan kontrollere dem.

  Jeg har dog ikke gjort forsøget da jeg har meget få danske sider.

 11. skriver

  Jeg har forsøgt at spørge deres support – men jeg har ikke fået noget svar. Måske skyldes det, at jeg ikke er medlem.

  Nå, men det kunne være at jeg lige skulle forsøge at rykke dem for et svar – bare for en sikkerheds skyld.

 12. Mikael skriver

  Ja prøv det. Jeg mener også at jeg stillede dem en del spørgsmål inden jeg købte deres service og dem fik jeg da svar på.

 13. skriver

  Jeg har nu fået følgende svar…

  Hi Morten,

  At this point, we only allow english content and links.

  Regards,

  Adam
  Customer Support Manager

  Så det ser ikke ud til, at UAW er anvendeligt, hvis man kun har danske websites – desværre.

 14. Mikael skriver

  Jeg er rimelig sikker på at det ikke holder vand, men man skal muligvis undgå at bruge ord med Æ, Ø og Å.

  Hvis der er nogen der er interesserede i at jeg submitter en artikel for dem, så send mig en mail (du skal naturligvis selv levere artiklen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.