Ting tager tid

Som du sikkert allerede har bemærket, så har bloggen endnu ikke skiftet sit design. I mit tidligere indlæg fortalte jeg, at jeg havde hyret nogle indere til at arbejde på et nyt design til mig. Ved at indrykke et projekt på www.elance.com fandt jeg, efter at have været igennem små 12-15 udbydere, et team der virkede til at være professionelle.

Efter aftalen var indgået har vi haft en masse korrespondance frem og tilbage. Hele vejen igennem har de virket effektive og har været gode til at ændre de ting jeg har bedt dem om. Uden at brokke sig!

På nuværende tidspunkt har jeg haft 7 eller 8 omgange med rettelser og vi er nu kommet til et punkt hvor de er ved at gå fra html skabelonen til at lave det faktiske theme. Jeg er meget spændt på at se hvordan det kommer til at se ud.

Men efter at have haft en næsten daglig kommunikation med dem, så har jeg pludselig ikke hørt noget i en lille uge. Hvis du har lidt erfaring med freelance konsulenter, så kan den slags godt være lidt bekymrende. Derfor kontaktede jeg dem i går og heldigvis kom der hurtigt svar om at de arbejder på sagen, men at processen fra html til theme tager lidt længere tid.

Det positive er dog, at jeg endnu ikke har haft nogen penge op af lommen. Skulle de svigte mig på den ene eller den anden måde, så har det kun taget mig noget tid.

Kommentarer

 1. Denni Pultz Gottfredsen skriver

  Netop det med pengene er et godt tegn. Folk som tager penge bagefter vil som regel gøre arbejdet.

  Så er risikoen 100% på deres side, da man bare kan hoppe fra jo. Men sådan er vi danskere jo ikke. Jeg har netop fået lavet nogle artikler skrevet af nogle folk fra Indien også. Den ene skulle lave 2 artikler for mig – han sendte dem per mail og først derefter sendte jeg betalingen til ham.

 2. Michael Grove skriver

  Glæder mig til at se hvad det ender med. Super spændende at følge med i 🙂

 3. Mikael skriver

  Denni, at de ikke får pengene er faktisk et krav jeg har sat op (belært af erfaring). Måden jeg gør det på via elance er, at de har en “Escrow” funktion, hvilket vil sige, at jeg overfører pengene til Elance, men freelance skribenten får dem ikke før jeg “frigiver” dem. På den måde kan jeg sikre mig at jeg får value for money inden de får deres betaling.

 4. Denni Pultz Gottfredsen skriver

  Det er selvfølgelig smart – Det findes ikke på digitalpoint. Men jeg er nu godt tilfreds med hvordan det er gået indtil videre 🙂

 5. skriver

  Hvordan ser det ud med det nye design, er stadig spændt 😉

  Skal vi ikke lave en aftale, jeg kommer med et nyt indlæg om WH casen når du har fået nyt design.

  (sorry for ikke at have posted en update endnu, men er lidt flov over min indsats, samtidig med at jeg har monster-travlt for tiden…)

 6. Mikael skriver

  Jeg må indrømme at jeg er ved at gå fra også at være spændt til at være irriteret. I starten gik det hele super godt og vi skrev sammen på daglig basis. Nu går der uger imellem at jeg rykker dem og de “arbejder på det”.

  Heldigvis kan jeg kun trøste mig med at jeg ikke har betalt dem en eneste cent endnu. Så om ikke andet så har jeg lært noget af processen.

  Så til dit spørgsmål… “nej så længe kan vi da ikke vente på guldkornene fra dig” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.