Tjener Du Penge Nok Online?

Jeg er netop blevet færdig med at læse den gratis ebook kaldet Teaching Sells fra Brian Clark, manden bag den roste CopyBlogger blog. Jeg følger jævntligt med i Brians indlæg og jeg bliver hver gang overrasket over alle de guldkorn han deler ud af. Hvis du ikke allerede abonnerer på CopyBlogger så er det bare om at komme igang.

I den nye ebook fortæller Brian hvordan du kan tjene endnu flere penge online, men uden hele tiden at skulle skrive nye indlæg i en blog eller lignende kontinuerligt arbejde. Brians pointe er at det er fint nok at tjene penge på at blogge, men det er et hårdt arbejde som man aldrig rigtigt kommer ud over. Hvis man på et tidspunkt vælger at stoppe så vil indtægterne også begynde at dale.

Derimod så mener Brian at fremtiden er et informationssamfund hvor de fleste mennesker ønsker at lære en masse nye ting, men uden at gøre nogen væsentlig indsats for det. Jeg har ikke meget at sige til hans argumenter og jeg er meget spændt på at se hans opfølgninger til denne gratis ebook. Han er absolut ikke tab bag en internetvogn, så hold øje med hvad han finder på.

Kommentarer

  1. skriver

    Har læst den. Lyder interessant. Men umiddelbart lyder det også som et stort arbejde at bygge en side op som han beskriver.

    Det kunne være spændende med et eksempel fra den virkelige verden. Eller det findes måske ikke endnu?

  2. Mikael skriver

    Udfra hvad jeg kunne læse mig til, så afslører de ikke nogle konkrete eksempler, hvilket sikkert skyldes at de har fundet nogle gode nicher som de ønsker at beskytte. Dog er jeg sikker på at når de åbner for det produkt man skal betale for, så kommer der nogle konkrete eksempler på bordet.

    Men så bliver det også for en meget mere begrænset flok mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.