Unique Article Wizard Test – Update #2

Så er jeg tilbage med en update på min lille test af UAW. Fra starten vidste jeg godt at denne test ville tage tid og derfor har jeg heller ikke haft de store forventninger til at der ville være store synlige resultater efter kun en måned.

Som du kan læse i min første update så bliver der sendt artikler ud hver eneste dag som linker tilbage til mit website. Disse artikler sendes ud automatisk og vil blive ved med det i en lille måned endnu.

Hvis du lige nu sidder og tænker: “hvad taler han om?”, så kan du læse mere om min test af UAW her.

Websidens Udvikling

Da jeg startede testen kiggede jeg på hvor mange sider der var indexeret, antal links til siden, trafikken til siden samt placeringen i Google for 10 udvalgte søgeord. Herunder kan du se hvad der er sket af forbedringer på en måned.

Indexerede sider i Google:
Før: 105 – Nu: 1300
(skyldes primært tags)

Antal links til siden:
Yahoo før: 627 – Yahoo nu: 842
Google før: 1 – Google nu: 1

Trafikken til siden:
For august så trafikken ud som følger:


Test Site GA August 2009

Og for september ser det sådan ud:


Test Site GA September 2009

Så der er altså sket en stigning fra 384 besøgende i august til 623 besøgende i september, hvilket svarer til en stigning på 62%. Det må siges at være ganske tilfredsstillende efter så kort tid.

Søgeordsplacering i Google:
Jeg går som sagt efter at forbedre placeringen for 10 specifikke søgeord i Google. Efter en måned er der sket markante forbedringer for nogle af ordene, men andre ikke har rykket sig. Det skal nævnes at jeg bygger lige mange links til hvert søgeord.

Søgeord 1 = +100 (ingen ændring)
Søgeord 2 = +100 (ingen ændring)
Søgeord 3 = +100 (ingen ændring)
Søgeord 4 = 25 (før 88, forbedring på 63 pladser)
Søgeord 5 = 13 (før 29, forbedring på 16 pladser)
Søgeord 6 = +100 (ingen ændring)
Søgeord 7 = +100 (ingen ændring)
Søgeord 8 = 98 (før +100, forbedring på min. 2 pladser)
Søgeord 9 = 5 (før 37, forbedring på 32 pladser)
Søgeord 10 = +100 (ingen ændring)

Ovenstående viser altså, at jeg har fået min første placering på side 1 i Google for et af mine søgeord. Jeg har faktisk både placering nummer 5 og 6. Der er også netop denne placering der har skabt størstedelen af den øgede trafik til siden.

Ingen konklusion endnu

Det virker måske nærliggende at konkludere at UAW virker og det vil jeg da heller ikke sige at det ikke gør. Men når det kommer til søgemaskine optimering (via link bygning), så er en måned ikke ret lang tid og de mange links der dagligt bliver lavet skal også lige have lidt tid til at slå igennem.

Jeg har derfor gode forventninger til næste oktober måned hvor jeg forventer at placeringerne bliver endnu bedre og at trafikken øges betydeligt. Og det bedste er, at jeg INTET har gjort siden den dag hvor jeg lagde alle artiklerne ud på UAW. 😉

/Mikael

Kommentarer

 1. skriver

  Så vil jeg lige komme med et input omkring brug UAW til danske websites.

  Jeg skrev jo til UAW-supporten for at høre, om man måtte have danske anchor-tekster i sine links i forfatter-delen – hvilket jeg fik at vide, at man ikke måtte.

  Men da bl.a. Mikael skrev, at det havde han svært ved at forstå, valgte jeg at tilmelde mig alligevel (gennem linket herfra bloggen – håber der kommer lidt penge til dig, Mikael). Der er jo en 100% pengene tilbage garanti, hvis det ikke kunne bruges.

  Konklusionen er, at jeg har oprettet 12 artikler med danske anchor-tekster. Og ingen af dem er blevet afvist. Så det er altså ikke noget problem.

  Det eneste som man skal være opmærksom på, er æøå. De bliver simpelthen fjernet – både i anchor-tekster og URL’er.

  Så huske at komvertere URL’er til noget i stil med “v%C3%A6r” og anchor-tekster til ae, oe og aa, så virker det helt fint. Om der går lidt SEO tabt ved at bruge ae i stedet for æ, kan jeg dog ikke helt gennemskue.

 2. Mikael skriver

  Dejligt at du fik det testet Morten (og heldigt at jeg havde ret). Så er der bare at klø på.

  Mikael

 3. Mikael skriver

  Hej Søren,

  Ja det var måske lidt hurtigt skrevet. Det jeg mener er, at der ikke er 1300 artikler på sitet. Der er i alt 200 posts, så de resterende sider skyldes at hver post har flere tags.

 4. Mikael skriver

  Hej Christian,

  Jeg skal naturligvis nok blive ved med at melde tilbage på denne test. I hvert fald indtil jeg er nået frem til en konklusion som jeg synes er brugbar.

 5. skriver

  Så har jeg fået tegnet et abonnement på UAW – selvfølgelig igennem dit link, Mikael 😉

  Har lige været igennem processen med den første artikel (tog lige et stykke tid første gang!), og er allerede klar til at ligge 5 mere op. Bruger textbroker.com til selve artikelskrivningen.
  .-= Rune Risom´s last blog ..SEOsupporter on vacation =-.

 6. Mikael skriver

  Jo tak Rune, det fik jeg en mail om 🙂

  Det er rigtigt at det tager et stykke tid at skrive de første artikler, men når man lærer det, så synes jeg at det går rimeligt hurtigt.

  Jeg lærte netop om textbroker igår. Det ser fornuftigt ud og specielt deres “bulk article” feature. Det er noget jeg savner når jeg benytter Need An Article’s service.

  Hvad betaler du for sådan 3 UAW artikler på TB?

 7. skriver

  Well, begik begynderfejlen at kun få skrevet én artikel – og så derefter opdage i UAW at jeg skulle bruge tre 😉 Så måtte selv lave de to andre udgaver denne gang. Gav $8 for virkelig god kvalitetsartikel.

  Jeg har lige forsøgt at lave en aftale med den tekstforfatter, om at levere 5 keywords x 3 artikler. Har ikke fået pris endnu.
  .-= Rune Risom´s last blog ..SEOsupporter on vacation =-.

 8. Mikael skriver

  Hej Rune,

  Nice gennemgang du har skrevet. Alting er jo en læreproces, men når først det kører, så er det ganske effektivt.

 9. Mikael skriver

  Det er til 10 forskellige sider og jeg har også varieret anchor text’en til de enkelte sider så det ser naturligt ud. Jeg mener at jeg bruger 4 variationer af anchor text til hver side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.