Unique Article Wizard Test – Update #3

Så er der gået en måned siden min sidste opdatering af min lille test omkring brugen af Unique Article Wizard. Du kan læse mere om hvordan jeg tester i mit første indlæg her.

Kort fortalt, så har jeg et lille website hvor jeg har fået skrevet 10 artikler som hver skal placeres i søgemaskinerne for deres eget specifikke keyword. I den forbindelse er links fra andre hjemmesider en vigtig parameter og jeg har derfor valgt at lave det hele til en lille test af hvilken effekt software programmet UAW har, når det er det ENESTE der bliver brugt.

For at holde testen “ren” kan jeg derfor heller ikke oplyse hvilken hjemmeside jeg tester på.

Som du kan læse i min første opdatering, så er der i alt blevet udsendt 7 artikler via UAW. Det vil altså sige at jeg har fået skrevet 7 originale artikler og hver af disse er omskrevet/omformuleret 2 gange hver. I princippet kunne jeg sagtens have valgt at gøre dette selv, men da der er så meget billig arbejdskraft ude i verden, så valgte jeg at få andre til at skrive det for mig. I forhold til testen har dette absolut ingen indflydelse.

Udviklingen for siden er meget positiv

Den 4. oktober skrev jeg min anden opdatering til testen og der var her gået omkring en måned efter de første artikler blev sendt ud via softwaren.

Resultatet var ret overraskende og viste en stigning i trafikken på hele 62% i den omtalte periode. Jeg havde ikke forventet at se så flot et resultat. Samtidig var der også en del af placeringerne i for de 10 keywords der var blevet forbedret. Ikke markant, men nok til at man kunne se at der skete noget.

Kigger vi på de omtalte keywords placeringer i dag, så er situationen som følger:

Søgeord 1 = +100
Søgeord 2 = +100
Søgeord 3 = +100
Søgeord 4 = 40 (stigning på 38 pladser)
Søgeord 5 = 18 (stigning på 11 pladser)
Søgeord 6 = +100
Søgeord 7 = 81 (var tidligere +100)
Søgeord 8 = 90 (var tidligere +100)
Søgeord 9 = 10 (stigning på 29 pladser)
Søgeord 10 = +100

Det er ikke det store de enkelte har flyttet sig og nogle af dem er endda faldet lidt, men sådan er det jo oftest. Det der er vigtigt for mig var dog også mængden af trafik og den har oplevet en rigtig god stigning.

Tager vi udgangspunktet tilbage i august, så var trafikken som vist på nedenstående graf.


Test Site GA August 2009

I alt 384 unikke besøgende på de 31 dage. Absolut ikke noget at prale af! 🙂

Når vi så kigger på oktober måned, så kan vi se endnu en interessant fremgang. Den var ikke så markant som den var fra august til september (de omtalte 62%), men stadig til at tage og føle på.


Google Analytics October UAW

Fra 384 besøgende til lige præcis 800 besøgende 2 måneder efter, eller hvad der i procent kan skrives som 108%. Fra september hvor det unikke antal var 623, så svarer det til en stigning på over 28%.

Det mener jeg egentlig er ret flot når man tager i betragtning at den sidste artikel er blevet sendt og at UAW derfor ikke er med til at hjælpe sitet mere. Nu ligger alle de enkelte artikler ude i cyberspace og kommer forhåbentlig til at samle lidt styrke og derfor hjælpe siden endnu mere. Men det må tiden vise.

Havde det ikke været en test

Hvis ikke dette havde været en test, så ville jeg på nuværende tidspunkt være gået i gang med at sikre mig at alle de udsendte artikler blev indekseret og at de begyndte at få lidt “styrke” så de alle sammen blev i søgemaskinernes indeks.

Men det vil jeg lade være med i dette tilfælde og samtidig er jeg også selv nysgerrig efter hvad der kommer til at ske gennem november måned hvor der nu ikke kommer flere links til side og hvor der i øvrigt ikke kommer til at blive gjort noget som helst.

Måske vil det betyde at trafikken daler igen, men det kan også komme til at betyde det modsatte. Uanset om det bliver det ene eller det andet, så synes jeg at UAW indtil nu har vist at det kan leverer resultater.

Det bliver aldrig et stykke værktøj der kan stå alene (det mener jeg i øvrigt ikke at der er noget der skal) og skal man sikre sig gode og solide placeringer i søgemaskinerne, så skal man ud og finde andre typer links og gerne nogle med endnu mere styrke. Men det er vist et indlæg til en anden god gang.

Kan også bruges til danske links

Til slut vil jeg gerne lige slå fast at programmet fungerer fint selvom du er ved at bygge links til danske hjemmesider. Du bliver naturligvis nødt til at skrive artiklerne på engelsk, men når du laver dine links så kan du sagtens bruge danske ord (undgå dog Æ, Ø og Å).

Det kan man f.eks. ikke med EzineArticles og det er derfor en kærkommen mulighed at man nu kan bruge dette tool hvis man er ved at promovere et dansk site. Igen uden at nævne hvilket site der er tale om, så har jeg netop udsendt 3 artikler i forbindelse med et dansk site, så jeg er spændt på at se om jeg kan producere de samme (eller bedre) resultater med det site.

Kommentarer

 1. skriver

  Bare lige en kommentar til det med links til danske sites…

  Efter at have fået godkendt adskillige artikler med danske links, blev en af mine artikler pludselig afvist – med begrundelsen om ikke-engelske links.

  Efterfølgende skrev jeg til support, og efter et par dage fik jeg at vide, at det var blevet besluttet “højere oppe”, at artikler med udenlanske links var ok.

  Så nu er det faktisk også officielt tilladt.

 2. Mikael skriver

  Hej Morten,

  Super information! Det skal nok få UAW til at sælge endnu bedre, da der er mange der har udenlandske sites, men mangler muligheder for at skaffe links.

 3. skriver

  Jeg havde faktisk for et godt stykke tid siden fået godkendt indtil flere artikler med danske links i ressource boxen på Ezinearticles, men pludselig gik de dem åbenbart igennem og jeg fik en email om at det ikke var tilladt.

  Men der stod ikke et ord om det i deres retningslinjer.
  Det er vel stadig ikke tilladt vel?

  Ved du i øvrigt om det samme gælder Goarticles og andre?
  Overvejer lidt den form for linkbuilding igen, for nogle af mine danske sites.

  Der er også begyndt at komme nogle danske sider til formålet, kender du til en samlet liste et sted Mikael?
  .-= Janno@Hypnose´s last blog ..Hvordan du bekæmper dine negative tanker og følelser? =-.

 4. Mikael skriver

  Hej Janno, jeg ved ikke om EA har fået det indført i deres retningslinier. Jeg tror det ikke.

  Jeg skal blankt erkende at jeg laver ufatteligt lidt dansk linkbuilding så jeg er nok ikke den rigtige at spørge. Og nej jeg kender desværre ikke til en samlet liste.

  Mvh
  Mikael

 5. skriver

  Jamen tak for ekstremt hurtigt svar Mikael, dig tør jeg da ikke vende ryggen til ret længe ad gangen… hehe…

  Kører Hypervre stadig godt for dig?
  Jeg har flere gange overvejet det, men er risikoen ikke at det går ud over din adsense konto?

  Vil jo ikke rigtigt risikere min hovedindtægtskilde 🙂

 6. Rudi Mortensen skriver

  Er der snart nye opdateringer til dette projekt? 😀
  .-= Rudi Mortensen´s last blog ..Dagen før tirsdag =-.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.