Videoopfølgning på Anders’ Case 2009

Tak for alle kommentarene til det første indlæg om Anders’ Case 2009!

Her kommer en video på syv minutter, hvor jeg forklarer lidt mere om hvordan du kan hjælpe mig med casen. Og hjælp det har jeg brug for! Affilitate-optimering er jeg meget grøn i, så jeg håber at denne case kan få ekstra megen hjælp fra læserne!

Specielt i starten har jeg tænkt mig at læne mig meget tilbage for at lytte og derefter at implementere forslagene fra dig og de andre. Først senere i forløbet bliver det dig der kan læne dig mere tilbage mens jeg trækker læsset. 🙂

Her er videoen. Bær over med den – det er min første screencast.


Kommentarer

 1. Eee PC News Blogger skriver

  Hvad dævlen, nu kommer den også frem ovenfor – sorry. Tror ligefrem YouTube lige havde 1 min nederntid – jeg prøvede på både FF, Chrome og IE uden held (frøs ved “henter fra s.y-et-eller-andet”), mens alle andre sider fungerede – men nu fungerer det overalt igen..
  OK, sorry forstyrrelsen – tilbage til emnet!

 2. Jan Kaczmarek skriver

  Det er sgu ret cool med de her cases. Thumbs up! 🙂

  Anders, hvis du ikke har fundet nogen til at designe en ny (grøn) knap, melder jeg mig gerne til “jobbet” =) Jeg skal bare vide, hvad der skal stå.

 3. skriver

  Et forslag kunne være at lave teksten på knappen mere sælgende – altså hvorfor man skal købe netop DER igennem.

  Forslag:
  “Køb billigt her”
  “Køb hurtigt her”
  “Køb i god kvalitet her”
  – Eller har du selv hvad er selling point for netop den forhandler, du “anbefaler” ?

 4. skriver

  Tak for tilbudet, Jan! Det er jeg rigtigt glad for. Vender lige tilbage til dig, hvis det bliver aktuelt.

  Fine forslag, Christian! Hvad mener I andre om den slags?

  Jeg holder fridage til og med onsdag, så måske går der så længe inden jeg når omkring kommentarene her igen.

 5. Mikael skriver

  Rigtig god video Anders. Det er noget du godt kan blive ved med.

  Omkring knapperne, så synes jeg du skal gemme dem lidt da jeg mener at det må høre til kategorien “fin tuning” og som jeg ser det er det ikke hvad I har brug for endnu.

  En ide jeg hellere synes I skal prøve af er følgende:

  Brug een side på ét enkelt produkt og opbyg den side som et “1 page sales letter”. Et genialt sted at hente inspiration til opbygningen er her: http://www.webmarketingezine.com/articles/sales-letter-template.shtml

  Da jeg antager at I selv bruger nogle af produkterne, så bør I kunne komme med en masse grunde til at folk skal vælge det enkelte produkt.

  Som det er nu så synes jeg man har svært ved TYDELIGT at se fordelen ved at købe det enkelte produkt. Hvis I kan få det til at springe mere i øjnene, så vil det betyde meget.

  Slutteligt kom jeg lige til at overhøre din kommentar omkring placering i Google på keywords. I stedet for at ligge højt på et så generelt ord som proteinpulver, hvordan ligger I så på meget mere ACTION orienterede keywords så som:

  “køb proteinpulver”
  “proteinpulver til træning”
  “billig proteinpulver”
  “rabat proteinpulver”

  og lignende? Der er selvfølgelig ikke så mange søgninger på dem, men de søgende er meget mere købsorienterede.

  Det er fint at du har fået forbedret din tracking lidt og det er et skridt i den rigtige retning. Den sidste del er dog vigtig da du jo kan risikere at det er leverendørens side der er elendig til at konvertere (og det kan man komme omkring), men som det er nu så kan du kun gætte.

  Glæder mig til dit næste indlæg.

 6. Riisager skriver

  Hej Anders

  God video, glæder mig til at følge dig, jeg ville dog ønske du bare ville tage lidt black med 🙂

  /Riisager

 7. skriver

  Mikael, tusind tak for alle forslagene!
  -Mht knapperne har du sikkert ret. Strategi før taktik! 🙂
  -One Page Sales Letters: Jeg er sikker på at det kan konvertere, men vil helst ikke ud i at skulle “oversælge” på den måde. Du ved hvad jeg mener. Jeg spekulerer på om ikke vi kunne have nytte af at lave noget mere a la produktsammenligninger inkl fx brugeranmeldelser eller stjerner – noget i den dur. Tænker at sites gerne skal blive et som gengangerne (og dem er der flest af) bliver ved med at starte på. Lidt ligesom på edbpriser.dk men selvsagt uden al den administration osv. Tanken er bare tiltrækkende: at kunne samle information og forhandlere sammen så det bliver attraktivt at lede der. Er jeg inde på noget, eller er det et vildspor?

  -Du har helt sikkert ret med seo-en af de andre søgeord, men jeg vælger at vende det blinde øje til for nu og bruge tiden på optimeringen af affiliate-konverteringen først.

  Riisager, din røver! Jeg har jo før været efter dig for at få dig til at åbne lidt for godteposen med en blogpost om hvordan man rigtigt tryller med affiliate sites, så jeg håber at du snart finder tiden! 🙂
  Er også sikker på at du kan byde ind med en masse whitehat-hjælp til til Casen. Selv om man er ninja kan man vel godt finde ud af de dagligdags ting alligevel? Og måske endda med et par smarte nye vinkler?

 8. Mikael skriver

  @Anders, jeg tror det er vigtigt at du spørger dig selv hvorfor dine kunder skal købe de enkelte bøtter med protein. Afhængigt af hvad du mener det rigtige svar er, så bør din indgangsvinkel være derefter.

  Lad mig give et eksempel:

  Hvis du mener at kunderne lægger mest vægt på pris, mængden af protein i en bøtte, holdbarheden, smagen, typen af protein, navnet på producenten/produktet o.lign. så vil et “sammenlignings site” a la EDBpriser være vejen frem.

  Hvis du mener at kunderne lægger mest vægt på at få hurtige resultater, opbygge en stor og muskuløs krop, blive beundret af pigerne, se godt ud når de går rundt i bar mave på stranden o. lign. så vil et “sales letter” være vejen frem da du her har alle muligheder for at spille på de “følelsesmæssige værdier”.

  Jeg kan godt forstå at du (og andre) har svært ved at tage skridtet med “sales letters” fordi de virker “oversælgende”, men faktum er jo at du selv bestemmer hvad der skal stå. Ideen er at du forklarer folk hvad de kan få ud af dit produkt ved at belyse alle fordelene og forklare hvilke resultater andre har fået. Og det er det!!

  Mht. SEO så synes jeg du bør gentænke om “det blinde øje” er den rigtige strategi. 😉

 9. skriver

  Okay, jeg har gået og tygget en del på mulighederne, og er kommet frem til en idé, som jeg gerne vil prøve af (tror jeg nok – vil gerne lige høre hvordan den lyder i jeres ører):

  Siden opbygges som en kombination af en artikel/guide med kommentarer og en produktsammenligning/-oversigt.

  Altså først et kort afsnit om Proteinpulver, så en produktsammenligning med nogle enkle fakta plus brugerstemmer på produktet og forhandleren – noget i den stil.
  Med inspiration fra edbpriser, se fx http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=495324

  Og så resten af den fine artikel og kommentarer – hele vejen med links til toppen af siden, hvorfra der kan købes ind.

  Jeg tænker på at bruge dette tema – uden sidebarer: http://wordpress.org/extend/themes/safitech

  Hvordan lyder den idé for jer som et forsøg?

  Vi skal ud i noget i den stil frem for et one page sales letter – i hvert fald til at starte med, tror jeg.

  Håber på masser af input! 🙂

 10. Mikael skriver

  Jeg tror at der blev skiftet lidt retning undervejs, men mon ikke Anders smutter forbi og giver os en længe tiltrængt update?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Send en mail til mig, når der kommer nye kommentarer.