Jeg sad i dag og regnede lidt på hvad jeg kan tjene på Adsense i forhold til de artikler jeg køber eller skriver selv og resultatet var meget overraskende. Hvis du selv har prøvet at skrive artikler, så kender du sikkert godt den fornemmelse af, at man simpelthen ikke kan tage sig sammen til at skrive og man endda kan nå til det punkt hvor det hænger en så langt ud af halsen at man hellere ville gøre rent eller rydde op i garagen, end at skrive en artikel mere.
Det jeg har regnet mig frem til er, at jeg cirka kan tjene 1 krone om dagen pr artikel jeg skriver i gennemsnit. Nogle artikler tjener jeg ikke noget på og andre tjener jeg en del mere på, men i snit har det vist sig at passe meget godt med en krone.
Nu er jeg blevet rimelig ferm til at skrive artikler og det betyder derfor, at jeg sagtens kan skrive 4 gode artikler på 4-500 ord ved 1 times arbejde. Altså vil hver time jeg arbejder give mig en gennemsnitlig indtægt på 4 kroner og som udgangspunkt lyder det jo ikke af meget. Men det sjove er, at det er OM DAGEN!
Ganger vi det op, så betyder det altså 365×4 kroner om året for hver time jeg arbejder. For dem der ikke er så stærke til hovedregning er det 1.460 kroner for en times arbejde. Det er jo i sig selv ikke dårligt. Det sjove kommer dog først når vi begynder at tælle år 2, 3 og 4 med”.
Når det er kedeligt at skrive artikler
Dette lille regnestykke har hjulpet mig rigtig meget når jeg har skullet motivere mig selv til at skrive artikler og være produktiv. For en ting er, at jeg kan tjene ca. 1.400 kroner på at arbejde en time, men det betyder samtidig også, at hvis jeg vælger IKKE at skrive de artikler jeg ved jeg burde, så koster det mig altså 1.400 kroner i tabt indtægt og for mig er det en MEGET motiverende faktor.
Kan du gøre det samme?
Nu sidder du måske og tænker, at du da aldrig har tjent en krone pr. artikel du har skrevet eller at du da skrev 5 artikler i sidste uge, men at du ikke tjener 5 kroner ekstra om dagen af den grund.
At mit resultat er som det er skyldes naturligvis ikke kun, at jeg skriver artikler. Jeg ved også hvad jeg skal skrive, hvordan jeg skal skrive det, hvordan jeg skal få det frem i søgemaskinerne og en masse andre ting.
Måske tænker du, at du da ikke kan skrive så hurtigt at du kan producere 4 artikler i timen. Måske kan du kun skrive en artikel i timen.
Alt sammen er ganske valide punkter, men det jeg gør er heller ikke kommet af sig selv (hvis du skulle tro det). Jeg har prøvet mig frem længe og har fejlet masser af gange. Jeg har skrevet bunkevis af artikler som aldrig har tjent mig noget som helst og jeg har spildt oceaner af tid. MEN jeg har lært noget hele vejen og derfor er jeg hvor jeg er nu.
Hvad hvis du kun kan gøre lidt af det?
Hvis vi nu antager at du ikke kan skrive 4 artikler i timen, men kun 1 artikel, hvordan producerer du så det samme resultat? Enkelt! Du arbejder 4 timer i stedet for 1 time. Hvor mange gange tror du at du skal gøre det før at du er i stand til at skrive 2 artikler i timen? 3 artikler i timen? 4 artikler i timen? Jeg kan love dig at det ikke tager ret lang tid hvis du giver den fuld skrue.
Hvad hvis du ikke kan få dine artikler til at tjene 1 krone om dagen men kun 50 ører eller måske kun 25 ører? Igen er det et spørgsmål om at komme i gang og blive bedre samt at lave mere. Hvis du gerne vil tjene 1 krone om dagen på artikler, så skriv 2, 3, 4 eller hvor mange det nu kræver for at det lykkes.
Du VIL blive bedre og lære hvordan det hænger sammen, men det tager ikke kun 1 dag eller 1 uge at lære det. Regn i stedet med, at du skal bruge 500 – 1000 timer på at blive god (hvis du er helt ny i faget), men når først du har lært det, så mister du det ikke igen.
Jeg er her ikke for at være efter dig “¦ jo lidt
Ovenstående virker måske lidt hårdt og det er ikke fordi jeg vil kritiserer hvad du gør eller ikke gør. Det er dig eget valgt. Men hvis du synes at økonomien er lidt stram, men samtidig vælger at se Paradise Hotel eller De Unge Mødre, så har jeg ikke ondt af dig. Bare en times fjernsyn om dagen ville koste mig mere end 1.400 kroner i tabt fortjeneste. Hvis de penge kunne falde på et tørt sted, så var tiden måske inde til at slukke for fjernsynet og i stedet sætte dig til tasterne?
Og har du brug for hjælp så er der altid denne blog og hvis der ikke er nok information her, så har jeg af samme grund lavet denne liste over danske Internet marketing blogs du kan lære af.
/Mikael
Super indlæg. Det er nemlig sådan man skal tænke. Det er dog forbløffende svært at få folk til at indse det. Når jeg snakker med folk der vil tjene penge på nettet, er de oftest interesseret i en hurtig gevinst, og giver op hvis pengene ikke ruller ind med det samme. Faktum er at blogging har givet mig en højere timeløn end jeg tør håbe på at få noget andet sted.
.-= Ruben´s last blog ..EtailMedia prisgaranti er lige til at lukke op og “¦.. i =-.
Hej Ruben,
Ja det er ubeskriveligt svært at få folk til at forstår/acceptere hvordan det hele hænger sammen. Personligt er jeg nået til den konklusion, at hvis de hellere vil have en “løn” end lære hvordan man selv tjener pengene, så kan jeg da godt ansætte dem og selv skumme fløden 🙂
Hej Michael
Super indlæg, og tak for dine råd sidst vi snakkede sammen. Jeg kan fortælle at jeg valgte ikke at gå videre med at finde en ansat på filippinerne, men i stedet køber mine artikler af forskellige freelancere via elance. Det fungere fint indtil videre, og jeg har nu været i gang i en måned, hvor jeg har brugt ca. halvdelen af min tid på dette projekt. Med fremtidig vedvarende arbejde stoler jeg blindt på, at min investerede tid kommer til at give mig en høj stabil indkomst.
Som alt andet er der en masse, som man skal lære hen af vejen, men dine og andres råd har indtilvidere sparet mig både tid og penge. Tak 🙂
.-= Dennis Kjærgaard´s last blog ..Nyt billigt logo via designkonkurrence =-.
Rigtig godt indlæg, det lyder ikke dårligt med 1kr pr. artikel. 30 timer om ugen giver jo ca 100styks hver uge gange 52 = 5200kr altså på denne måde så vil du efter 1 år tjener godt 5000kr om dagen eller 1,5mio om året. Ikke dårligt! 😛
Det lyder godt nok flot med de tal, men jeg savner lidt en definition af hvor meget du regner med her…
Det skal vist uddybes hvad jeg mener:
Er det kun artikler du har published på egne sites?
Regner du artikler brugt til linkbuilding med?
Er det dem alle sammen? Rub og stub siden du startede?
Er denne blog at egne som artikler?
Synes de spørgsmål trænger sig på….
Hej Janno,
Gode spørgsmål og nogle jeg meget gerne vil besvare. Dog vil jeg lige pointere, at det ikke er relevant for min pointe i indlægget. Metode og resultat er ikke det væsentlige. Det væsentlige er, at folk kommer i gang (eller stopper med at brokke sig).
Til mit regnestykke har jeg taget et af de seneste sites jeg har sat op. Tallet gælder for alle publicerede artikler (både den på mit eget site og dem der er brugt til linkbuilding).
Så det er ikke alle artikler jeg nogensiden har publiceret. Denne blogs formål er f.eks. ikke at tjene penge og derfor tæller den ikke med. Mange sites jeg lavede for mange år siden (som var en del af læreprocessen) tæller jeg ikke ikke med.
@Daniel, i princippet har du ret. Om statistikken bliver ved at holde ved jeg ikke, men skulle det så kun være 50%, så går det nok. At skrive 5200 artikler er dog ekstremt hårdt arbejde og der er nok meget få der nogensiden ville komme dertil.
Hej Michael og tak for dit fine svar…
Med den uddybning bliver det lidt mere håndgribeligt, og så er det ikke langt fra de resultater jeg selv kan skabe.
Det er fedt at kunne, men det kan jeg kun fordi jeg har lagt de foregående år i det… så jeg har erfaring, og skal ikke først til at lære det hele… (det er du vel enig i?)
Timelønnen falder en smule hvis man skal lære samtidigt, men til gengæld stiger den fordi tingene skaber indkomst i laaaannngggg tid fremover…
Jeg kan kun anbefale andre at få røven i sædet og komme i gang, det går ikke så stærkt til at starte med, men når man har fundet en måde der virker er det bare… rinse and repeat…
Rigtigt godt spark i røven du gir dine læsere… og flotte resultater du kan skabe…
Thumbs up, og keep it up!
Hej Janno,
Ja vi er helt enige om, at I starten oplever man ikke det her. Men jeg er så til gengæld også sikker på, at der sidder nogen med endnu mere erfaring som sikker kan lave 2 eller 3 kroner pr. artikel. Det er altsammen et spørgsmål om øvelse.
Det er også derfor at jeg nævner, at selv 25 øre pr artikel er fint og skulle det tage en time at skrive 1 artikel, så er det også fint. Kan 1 artikel bare blive til 100 kroner om året, så er det jo stadig en god deal når man husker på at det kommer til at tælle i årerne fremover også.
Ja det, 5200 artikler, er en ordentlig omgang, men Når du først dertil hvor du tjener 1000kr dagligt på det, så kan du jo hyre en skribent på fuldtid, og Når du efter noget tid har du så råd til 2 og så 3 og så kan du måske lige pludselig få 1000 artikler online om måneden.
.-= Daniel´s last blog ..Case 2010 – showsite! =-.
Ingen tvivl om at det er den vej man skal gå, men når det kommer til at hyre dygtige danske skribenter (som er til at betale), så har jeg ingen ide om hvor jeg ville skulle starte med at lede. De fleste tror at de kan finde ud af at skrive, men det er sjældent tilfældet.
Prisen er et helt andet punkt. Nu har jeg lige skrevet, at jeg tjener 365 kroner på en artikel om året. Hvis der var nogen der bad mig skrive artikler for dem til deres website, så skulle jeg minimum have den pris pr. artikel (ellers kunne jeg jo bare bruge den selv).
Hvem vil betale 365 kroner for 15 minutters arbejde (med artikelskrivning)? Jeg vil ikke…. (som det er lige nu i hvert fald).
Kvalitet/kvantitet-forholdet. Hvad gør sig gældende ved artikelskrivning på 15 minutter i gennemsnit per post? Eller hvad med en roman.
Hvilken roman mon er bedst, den der har taget et års tid at producere eller den, der er hakket ned på en måned?
Selvfølgelig er tingene stillet lidt på spidsen og tænkt generelt, men det er alligevel en lidt tankevækkende evolution i den generelle opfattelse af skrivningen – at udviklingen går mod indhold for indholdets skyld og indholdets kvalitetsmæssige side bliver devalueret til et mindre vigtigt begreb.
Igen… det er ikke ment som et angreb på din artikel eller dine holdninger. For fa’en. Jeg har jo netop siddet og læst indlægget og følt mig nok inspireret til at bevare det, så jeg er hverken bedre eller dårligere end andre.
Alligevel er der et eller andet, der klinger hult, når kvalitetsbegrebet ikke er medregnet i regnestykket. Hvad er kvalitet så? Ja, det er jo også en længere overvejelse, der nok ikke kan besvare særlig præcist på 15 minutter – hvis man ikke copypaster lidt forskelligt fra diverse informative sites som Wikipedia – og så er vi tilbage til udgangspunktet, at så har artiklen ikke kvalitet.
Anyway… Godt indlæg! :o)
Er godt klar over at det vil blive dyrt, jeg kan også bedst lide selv at lave tingene, da det bliver lavet som jeg gerne vil have det. Derfor så har jeg heller ikke hyret en skribent, selvom jeg har råd til at betale en studerende for 5-6 timers arbejde om ugen.
.-= Daniel´s last blog ..Case 2010 – showsite! =-.
@Michael, jeg forstår sagtens hvad du siger og jeg er ikke ueing. Dog er der to vigtige ting man skal huske:
1) Ikke alle svar behøver at fylde 10.000 ord og tage en dag at skrive. Hvis mit spørgsmål er: “Ved hvilken temperatur koger vand”, så gider jeg ikke læse en lang afhandling af at det afhænger af trykket og i øvrigt kan måles i 10 forskellige slags temperatur enheder. Giv mig et svar der hedder “100 grader” og lad mig komme videre.
Havde jeg til gengæld ville vide hvordan jeg selv byggede et træskur i egetræ fra A til Z, ja så havde det krævet et helt andet niveau af svar med billeder, film osv.
2) Kvalitet/kvantitet er diskuteret i millioner af timer og der er ikke noget svar på spørgsmålet så principielt er det tidsspilde. Derudover skal man huske på at folks evner er meget forskellige. Jeg vil vove den påstand, at de artikler jeg kan skrive på 15 minutter kan slå mange artikler som har tage folk en time at skrive. Hvorfor? Fordi jeg skriver hurtigt, ved meget og fordi jeg er i træning.
Så at sætte lighedstegn mellem tidsforbrug og kvalitet er efter min mening meget fejlbehæftet.
Når alt kommer til alt, så mener jeg egentlig slet ikke at vi BEHØVER at nå til en løsning. Det er efter min mening Google’s job. De tracker alt hvad folk laver og kan se om folk kan lide det de læser eller ej. Hvis ikke de kan lide det så agerer de på en bestemt måde og Google vil så langsomt lade de indlæg forsvinde ned i søgeresultaterne til fordel for noget bedre.
Google ranker altid det bedste de kan finde om noget og selvom det har taget 15 minutter at skrive, så bør det vel stadig ligge nummer 1 hvis der ikke findes noget der er bedre?
Personligt ville jeg skrive artiklerne selvom de blot øgede min indkomst med 10 øre om dagen…
Kunne jeg så skrive bare 5 om dagen, ville jeg hver måned øge min indtægt med 15 kr/pr. dag hvilket dog trods alt er 450.- hver måned…
Derfra kan man selv lave et regnestykke der passer på ens produktivitet…
Jeg synes dog lige at man skal have for øje at der er en del andet arbejde forbundet med artiklerne, det handler jo også om at de skal bruges rigtigt, og det tager tid både at lære, men også i det daglige arbejde med at publicere dem og bygge de links man ønsker fra sine artikler.
Derudover kommer alle de øvrige seo ting man gør på og for sit site…
Jeg kan personligt ikke skrive 10 artikler om dagen, da jeg også bruger tid på andre ting.
Sådan har du det vel også? Jeg mener al din tid kan jo ikke blot med at skrive, skriverierne skal jo også ud at arbejde…
Jeg laver iøvrigt også selv alt mit danske materiale… prisen på dansk arbejdskraft, sammenholdt med det lille marked vi trods alt er, gør det til en lidt for stor risiko i min verden.
Spændende, spændende.
Jeg kan rigtig godt lide din “omvendte tankegang”, Mikael. At tænke på, hvad man går glip af, er noget af en motivation!
Og jeg er i øvrigt 100 % enig i det, du skriver omkring kvalitet kontra kvantitet. Evner og erfaring er i sidste ende altafgørende.
Jeg har i øvrigt selv – med udgangspunkt i et enkelt site – prøvet at udregne min timeløn. For det pågældende site, er jeg ikke helt oppe på 1 kr. om dagen pr. artikel – men det er dæleme tæt på.
Nå. Back to work 🙂
.-= Jan´s last blog ..Skt. Patrick =-.
Se det er jo en rigtig “SEO ekspert” artikel der løfter dig op blandt de helt store kanoner 🙂 Spøg til side, det er ekstremt motiverende med den har type artikler når man er lidt i kulkælderen og savner motivation. Der er meget at lære.
@Jan, spændende at høre, at du kan gøre præcis det samme!
@Allan, jeg vidste ikke at jeg var en SEO ekspert? 🙂
Hej Lars,
Jeg har både danske og engelske sider. Det er kun det danske jeg skriver selv. Resten er outsourcet til andre. Det virker glimrende også.
Hej Mikael,
Har du kun danske affiliate sider siden du skriver alle dine artikler selv? Ville det ikke være mere rentabelt at outsource det til nogle indere/filipinere eller lign (såfremt du også har engelske sider)?
Mange tak. Det er også lige blevet fejret med en middag med konen. Og nu tilbage til arbejdet 🙂
Tillykke med en halv million ord 🙂
– Tager hatten af, det er godt gået.
.-= Daniel Pedersen´s last blog ..Linolie som træbeskyttelsesmiddel =-.
Hej Daniel,
Jeg giver ikke så meget for de skrive tests. Når man skriver artikler så skal man finde på noget mens man skriver (det gør en lidt langsommere), men samtidig er det også lettere at skrive noget du har i hovedet end noget du læser (så der bliver du hurtigere).
Hvis det er fordi du er nysgerrig, så skriver jeg et sted mellem 2000-2500 ord i timen.
Nu må du jo efterhånden have skrevet en del jo, tænkte på om du var frisk på at afprøve hvor hurtigt du skriver : http://danish-speedtest.10-fast-fingers.com/
.-= Daniel Pedersen´s last blog ..Linolie som træbeskyttelsesmiddel =-.
Hvis jeg ved hvad jeg skal skrive om har det i hovedet kan jeg skrive ca. 65-70 ord i minuttet. Testen der sagde 62 ved mig.
Det var skam bare fordi jeg var nysgerrig.
Hey Mikael..
Hvilke danske artikeldatabaser bruger du oftest? og skriver du en unik artikel til hver af dem, hvis det er samme landingspage, de skal linke hen til?
Håber du gider tage dig tid til at svare… Og tak for en kanon hjælpsom blog.. 😉
Hej Rudi,
Selvfølgelig gider jeg da svare. Jeg bruger faktisk alle de artikeldatabaser jeg kan komme i nærheden af. Jo flere, desto bedre. Og ja jeg skriver unikke artikler til dem alle sammen. Det virker meget bedre i det lange løb og jeg mener heller ikke at jeg ville kunne være andet bekendt når jeg nu kender de fleste af ejerne af de artikeldatabaser 🙂
/Mikael
Okay, mange tak.. Det var da et utrolig hurtigt svar.. 🙂
Har du en standard liste du går ud fra, du er vel efterhånden en gartyv i det med at udsende artikler, så du ved vel, hvor de som virker, er henne? 😀
Jeg bruger den liste jeg også omtaler i mit seneste indlæg.
https://www.antphilosophy.com/endnu-en-artikelside/
Så mange er der jo heller ikke at vælge imellem 🙂
Et af de bedste sites jeg har lavet gav mig 1,3 kr. pr. artikel jeg havde skrevet. Den fik så en penalty af Google, men man lære heldigvis af sine fejl (så det kommer ikke til at ske igen)
Det fede er at man efterhånden finder ud hvordan man skal sætte sine sites op og skrive sine artikler. For hver eneste gang bliver det lettere og hurtigere (som du også skriver Mikael) profitten bliver altså løbende større pr. time man arbejder.
En ting du måske mangler at nævne i din glimrende post er at, ved link building og onsite optimering kan værdien af samtlige artikler på ens site hæves betydeligt.
Jo mere man skriver (af god kvalitet) jo mere bliver det hele på ens site værd. Det synes jeg også er en god og motiverende tanke 🙂
Jeg kunne forestille mig at det er lidt sjovt at sidde og regne på timelønnen ved at blogge. Jeg tror dog ikke man skal tælle den “læretid” med som du har brugt på at lære hvordan du skal skrive de rigtige artikler, men det har du måske gjort også fordi du har haft interessen i det
.-= Klaus Egebjerg´s last blog ..Flybillet til New York =-.
Det er aldrig muligt at regne alt med, så nej det ville ikke give mening. For hvor skulle man trække grænsen. Skal vi helt tilbage til dengang vi lærte at tale og skrive, eller da vi første gang havde en computer i hånden?
Det vigtigste er, at man kommer i gang og arbejder derudaf med en overbevisning om at det VIL komme til at give et godt afkast.
Sådan Michael.
Meget inspirerende læsning!
»Return on Investment« på langt sigt er den »rigtige« måde at vurdere en forretning. Den tankegang er langt mere frigørende end bare at lave en god forretning en gang imellem.
En fortjeneste på én krone om dagen i fem år er et spændende og motiverende tal, og der er vel egentlig ingen grænser for hvor mange penge du kan lave på den måde, fordi det du allerede har sat igang, bliver ved med at køre…
Laver selv et pænt dagligt beløb på http://www.graviditet.dk som svarer til at jeg har over en million kroner stående i banken til alm indlånsrente. Fik et grineflip da en spurgte mig om jeg ville sælge for 5000 kroner…
Hej Pete,
Ja det er spændende hvad man kan drive det til i denne online verden (for ikke at tale om den almindelige verden). Hvis man bare gør noget rigtig længe nok, så kommer belønningen i sidste ende.
@Janno, din indlæg var fanget i spam bunken så ser det først nu.
Ja selv med 10 ører om dagen kan det blive interessant. Det er jo meget individuelt hvor meget man kan og ikke kan lave om dagen og inden jeg startede på min Case 2010, ville jeg give dig ret i at 10 artikler om dagen er meget. Jeg har dog ændret drastisk mening siden 🙂
Jeg undrede mig godt nok over hvor det blev af… men bedre sent end aldrig som man siger… 🙂
Jeg har svært ved at se mig selv skrive 10 artikler om dagen, men det er da noget der sætter gang i ideerne…
Måske jeg også kan nå frem til at ændre min mening om det… 🙂
Hav en dejlig dag!
Kære Mikael!
Tak for udregningen — fortællingen, og moralen!
Det lyder jo ikke helt tosset, og det inkarnerer jo i den grad den flittige myre-konceptet!
Jeg har ikke selv regnet på mine indtægter på onlineskriblerier, men det lyder til at være i samme dur. & det sjove er, at det bliver nemmere og nemmere at tiltrække trafik, jo ældre ens domæner bli’r.
Alt godt,
Kasper
God pointe med at den tålmodige tæller pengene op over tid. Den første kommentar fra Ruben er så ganske rigtig: mange søger denne branche fordi de vil hente en hurtig indkomst UDEN en indsats, og i det omfang kan det så også siges, at det er dem som bliver taget ved næsen.
Når vi kigger på projekter som holder så er der tale om anstændige produkter til en fair pris som leverer det lovede resultat. Det kan den flittige sagtens bruge, mens den dovne taber modet allerede første dag der mangler 40 øre i at nå det ønskede resultat.
Det glædelige er så, at for den flittige og vedholdende er indtjeningen så meget desto større.
God weekend til alle. 🙂
Forklar lige en person som ikke er ekspert, hvad der menes med at skrive artikler og tjene penge på det.
Er der tale om 1 hjemmeside, hvor du betaler for domain, webhotel årligt, og derefter skriver du 1 artikel om dagen, om vind og vejr.
Og så smasker du 1 eller 2 google adsense reklamer på hjemmesiden, og beder og håber til gud, om at du tjener 2-4 kr. hver gang en person læser din artikel og klikker på dine reklamer.
Eller er det nået helt andet du gør.
Og hvor mange hjemmesider er der i det hele taget tale om her.
Har du 1 eller 20 hjemmesider, hvor du hver dag smider artikler op på, og hvor folk klikker disse reklamer.
Personligt hadder jeg google, da de har bannet mig, uden nogen som helst grund for mange år siden. Så de er naturlig banlyst i min verden.
Men kom med nået feedback.
Hej Søren,
Uden Google når du ikke langt online. De sidder trods alt på den største del af markedet. Anyway, det er mange spørgsmål du stiller og alle svarene finder du i mine mange indlæg. Så i stedet for at jeg gentager mig selv, så vil jeg anbefale at du bruger lidt tid på at læse dig igennem de ting jeg allerede har skrevet. Er du derefter i tvivl om noget så skal du være velkommen til at sprøge igen.
mvh
Mikael
Jeg vil bare sige at google adsense er banlyst af den simple grund, at de ikke vil udbetale det man optjener, kender mange, hvor de lukker deres konto, ligeså snart de beder om deres tilgodehavende for at have haft reklamer på deres hjemmeside.
Så google kan kun bruges til søgemaskine brug for rigtig mange danskere, da de har bannet folk langt væk, uden grund, eller årsag.
Og uden at folk har fået svar på de mails de har sendt til dem efterfølgende. Ja det er sørligt, men det er sådan den virksomhed behandler folk.
Derimod er tradedoubler og partnerads. og en del andre mere venlige overfor deres medlemmer, og behandler dem ordenligt.
Men hvad jeg gerne vil have information om, hvad gør du for at tjene penge, jeg har desværre ikke nået ønske om at prøve at lede hjemmesiden igennem for gamle indlæg.
Vil bare gerne vide, hvordan, uden at blive henvist til standard svaret.( det vil jeg ikke sige eller fortælle eller det må du selv finde svaret på.)
Søren, du må ikke klandre Mikael for det du ikke gider… 😉
Der er ingen grund til at gentage sig selv, og faktisk forstår jeg ikke din påstand om at Google slet ikke betaler og/eller banner folk lige før de skal have betaling. Jeg har kun haft problemer én gang, og selvom det er den nyeste betaling så får det mig altså ikke til at forbande dem pga en enkelt fejl.
Når det er sagt, så er TradeDoubler lang tid om at godkende annoncer (eller var det i hvert fald for år tilbage), men hvis du er glad for dem, så brug dem.
Det første du kan lære for at skabe mere trafik var f.eks. at lære at skrive en URL til dine kommentarer. Så kunne det være, at der var nogle, der var nysgerrige nok til at besøge dine sider.
Alt dette kunne du læse om på bloggen SEO for begyndere jeg også skriver.
Ligeledes kunne du måske få meget ud af e-bogen om bannerreklamer og den om at tjene penge online, som jeg også skriver.
Men, hvis din holdning altid præges som dit seneste indlæg hvor du forventer det hele på et sølvfad, så må jeg bedrøve dig. Det kræver aktiv handling at tjene penge online – uanset om du kan lide det eller ej. 🙂
Henrik Blunck der er mange som ikke forstår hvorfor de bliver bannet hos google adsense, når du skriver til dem, for du intet svar tilbage. De lukker bare ens konto.
De 4 gange jeg skrev til dem, fik jeg aldrig svar tilbage.
Jeg har dog spurgt andre hvad de har fået af information, og de siger at de har fået en mail fra google på 4 linier, hvor der står at deres konto er lukket, uden nogen yderligere forklaring. Og så er de spærer for livstid, og kan ikke bruge dem nogensinde mere.
Men omkring hvad Mikael gør, så snakker jeg ikke om SEO eller trafik.
Det jeg vil vide, er hvad gør han, for at tjene penge ind helt konkret.
Betaler han for at få google reklame.
Bruger han andre reklame firmaer, som han eventuelt betaler til.
Hvor mange hjemmesider har han, siden der kan tjenes så mange penge.
Hvad gør han dagligt på hans hjemmesider, smider han 1 indlæg ind pr. dag på 500 ord. eller skal der andre ting til.
osv.
Hvor for han trafikken fra, jeg mener hvor har han tilmeldt sine hjemmesider til søgemaskinerne.
Hele den almindelige daglige/ugelige rytme der skal til for at tjene disse penge i praksis. Og ikke så meget kode delen på hjemmesiden.
Hej Søren,
Som Henrik også skriver, så lyder du som en der vil have det hele på et sølvfad. Beklager, men det får du ikke her.
Du må have held og lykke med din online forretning.
Det er som bare helt almindelig information jeg søger,
for at tjene penge hvad du gør. Intet som helst med sølvfad at gører.
Men held og lykke til din blog antphilosophy.
Virkelig interessant regnestykke! Det er selvfølgelig ikke noget man kan leve af, men fantastisk hvis man har det sjovt med det, som en side gevinst 🙂
/Bomann
Btw. nu virker det vist 😉
Bomann, hvad mener du med at man ikke kan leve af det? Jeg kender meget få der ikke kan leve af en minimums timelån på over 1400 kroner?
Og ja nu virker det 🙂
“Hvis man ikke kan få brød må man jo ‘nøjes’ med kage” 😉
Så spøgefuldt blev det jo engang sagt, og der er noget om snakken. Selv en tusse i timen er nok mere end de fleste er vant til, så stort tillykke med indsatsen. Lad dig ikke gå på af skeptikerne. 😀
Jeg har for længst opgivet den slags, og bruger meget mere tid på optimisterne, som gør en indsats. Det er langt mere givende.
Hej Henrik, jeg tror nu ikke at Bomann er pessimist. Jeg tror måske nærmere at han enten hentyder til noget andet end det jeg tror, eller alternativt at han ikke forstår hvad det er jeg har skrevet. Så jeg var blot nysgerrig efter at finde ud af hvilken af delene der var tilfældet 🙂
Hej Mikael
Det er bestemt heller ikke min intention at sigte kommentaren til alene Bomann. Tværtimod. 🙂
Men pointen ligger langt bredere. Folk vil opdage, at du har ret, hvis bare de giver sig tiden til at få skabt noget indhold. Præcis derfor jeg også lige har skrevet en e-bog jeg sælger til en flad tier. Så har alle råd til at være med, og kan ikke bagefter påstå, at det er for dyrt. Pengene er tjent ind allerede når de går i gang med at bruge indholdet på de tyve sider.
På den måde kan jeg give lidt tilbage af det jeg selv har lært igennem årene. 🙂
Hej Michael,
Det er jo en god og inspirerende artikel som jeg har læst et par gange over lidt tid. Og jeg har også selv kastet mig ud i nogle projekter på området, faktisk på grund af artiklen.
Men hvis man regner med at 1% klikker på et Adsense link på hver artikel, og man så får 10 øre pr klik. Så skal der godt nok mange besøgende forbi hver artikel hver dag, før det i snit bliver til kr. 1,-
Holder mit lille simple regnestykke vand, skal der 1000 unikke besøgende forbi hver artikel hver dag året rundt. Det er rigtig mange!
Så jeg regner ikke med du “kun” bruger Adsense, men har gang i nogle gode affiliate aftaler.
Men tak for nogle gode artikler!
🙂
Hej Peter Lauge
Ja du tjener mere på at udfylde et spørgeskema på 2 minutter end på at vente på at der kommer 1000 personer forbi en hjemmeside, og klikker på adsense reklame.
Jeg har tjent 20 kr. idag bare på at tage 1 undersøgelse, som der dukker op automatisk pr. mail indimellem.
Peter, jeg ved ikke lige hvilken niche du dyrker siden du kun omtaler 0,10/klik på Adsense. Ud af 1133 visninger havde jeg 26 klik som gav 53,88 – altså over 2,-/klik.
Sidste uge gav 111 klik 197,88 – altså kun lige under 2,-/klik.
Så du har ganske ret i, at bannerreklamer kan tiltrække de 97% der ikke klikkede på en Adsense-reklame, og følgelig måske klikker på en reklame, der giver dig 60,- men Adsense er et godt supplement til indtjeningen fordi det er vedligeholdelsesfrit når først det er rigtigt indstillet. 🙂
@Henrik: mit lille regnestykke var nu også mere teoretisk 🙂
Hvis jeg må spørge: hvis du havde 111 klik i sidste uge og fik 2 kroner kr styk – hvor mange sider har du så på sitet?
Nå – jeg skule jo prøve at tage tid på en artikel til en artikel-database.
Fra jeg gik i gang til artiklen var skrevet gik der 8 min – ialt 315 ord. Så brugte jeg 2 min på rette til og vel 5 min på oprette mig på en artikeldatabase og oprette artiklen.
Temaet var så også et område jeg arbejder med til hverdag.
Det må jeg gøre noget mere 🙂
Hvorfor går så højt op i antal minutter du bruger.
Går det ikke mere ud på, at smide tonsvis af tekst information ud på en hjemmeside, eller flere webhoteller/domains, hvis du har råd til det.
Men ja skal vi sætte tid på, så brugte jeg 1 time og 20 minutter på at skrive en e-bog på 18 sider. Som jeg dog ikke engang ved, om jeg skal bruge til nået rigtigt. Kedede mig bare så lavede den.
@Søren: hvis det er mig du spørger, så var det jo blot en test. Blog posten her handler om at få fingeren ud og bare gøre det – det tager ikke så langt tid hvis man tager sig sammen.
Hej Peter
Ja spørgsmålet er nok mest hvad man skal, når man tager sig sammen. Det er nok der det sværeste problem ligger.
For hvis man ikke ved hvad man skal gøre for at tjene penge,
så sker der aldrig nået.
Hej Mikael..
Meget interessant – Jeg var slet ikke klar over, at det faktisk kunne være så lukrativt, at skrive artikler og “poste” dem på nettet..!! Det har da absolut givet stof til eftertanke…
Tak for inspirationen 🙂
Nu er det jo heller ikke bare at skrive artikler og udgive dem, hvis man trækker den tid Michael bruger på andet (at lave hjemmesiden, søgemaskineoptimere, annoncer osv.) så er prisen pr. ord også noget mindre 🙂
@Michael
Hvordan ser det ud nu, har du prøvet at lave regnestykket i år 2011? Er du steget eller faldet?
Hej Lars,
Godt spørgsmål. Som udgangspunkt holder regnestykket stadig stik. Altså at én artikel kan tjene en krone om dagen.MEN jeg har også erfaret, at der skal noget mere til, hvilket betyder, at jeg ikke længere kan skrive 4 artikler i timen.
Kvaliteten bliver nødt til at være højere og ofte bliver jeg også nødt til at lave noget linkbuilding oveni, så timelønnen er som sådan faldet.
Det er naturligvis ærgeligt, men omvendt så er det jo også positivt, at man leverer noget der er langt bedre kvalitet.
Jeg skriver ikke så meget selv mere, men det er en god pejlesnor når jeg skal regne ud hvad jeg vil betale for at få en artikel skrevet.
Mvh
Mikael